פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים אז ככה יש לי בחדר מחשב וסוני פלייסטיישן 3 ושניהם מחוברים למסך שלי (2408wfp) וגם למערכת רמקולים של אלטק לאנסיג בחיבור בננה.הבעיה היא כאשר אני רוצה לעבור מהמחשב לסוני או להפך אני צריך להוציא את הבננה של המחשב\סוני ולחבר את הבננה של הסוני\מחשב.האם יש דרך לעקוף את הבעיה כך ששני המכשירים יהיו מחוברים באופן קבוע לרמקולים ויהיה ניתן לעבור למקור השמע הרצוי בליחצת כפתור?תודה לעוזרים
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים ודאי ודאיאת הבוקסות אתה מחבר ליציאה העגולה הירוקה מאחורהכמו שהן עכשיוואת הסוני אתה הולך קונה מתאם שני בננות אאודיוזה כבל כזה שבשני הצדדים שלו יש תיציאה שדומה ליציאה של האוזניות אחת אתה מחבר לסוני והשניה אתה מחבר ליציאה התכלת ההיא ליד הירוקה של הבוקסותואז בעצם הקול של הסוני נכנס למחשב ויוצא דרך הבוקסות או לחלופין אתה מכבה את הסוניושומע מהמחשב הוא מוציא ישר לבוקסות בהצלחה
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים יש לי את אותה הבעייה רק שאצלי יש רמקולים של אלטק לנסינג MX5021 מחוברים למחשב ואני רוצה גם לחבר אותם לממיר של יס/לטלוויזיה יש מצב להסבר קצת יותר מפורט עם תמונות בבקשה תודה
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים כן ...שים לבמה שצריך זה כבל עם שתי בננות כמו של האוזניות ואז אתה מחבר ליציאה של הטלוזיה מצד אחדוצד שני אתה מחבר ליציאה התכלת שבכרטיס קול ..ואז בעצם הטלוזיה נותנת אות לאוזניות ואתה פשוט מכניס את האות הזאת למחשבהיא מכיעה למחשה דרך הכניסהויוצאת לבחוץ דרך היציאה שזה בעצם הרמקולים..ואז בעצם הרוות גם את המחשב וגם את הטלוזיה או הסוני או מה שלא יהיה או דיססקמן או אמפי3 או כול דבר אחר ..הוספתי תמונה לגבי פותח התראד ככה אתה עושה רק בימקו הטלוזיה אתה שם את הפלייסטשןאו שאם הפלייסטשן מחובר כבר לטלוזיה אתה מחבר כמו בתמונה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים מחבר ודאי ודאיאת הבוקסות אתה מחבר ליציאה העגולה הירוקה מאחורהכמו שהן עכשיוואת הסוני אתה הולך קונה מתאם שני בננות אאודיוזה כבל כזה שבשני הצדדים שלו יש תיציאה שדומה ליציאה של האוזניות אחת אתה מחבר לסוני והשניה אתה מחבר ליציאה התכלת ההיא ליד הירוקה של הבוקסותואז בעצם הקול של הסוני נכנס למחשב ויוצא דרך הבוקסות או לחלופין אתה מכבה את הסוניושומע מהמחשב הוא מוציא ישר לבוקסות בהצלחהתודה על הפתרון... (אני אבדוק היום שזה עובד).החסרון היחידי שלי שאני תלוי בזה שהמחשב דלוק בשביל לקבל סאונד מהסוני.האם יש עוד פתרונות?
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים תחבר ת'סוני ישר לרמקוליםאו שאתה יכול לקחת מתאם שיש לו כניסה אחת בצד אחד ושתי כניסות בצד שני ואז בעצם לרמקולים יהיה שתי כניסות ואז אתה מחבר כניסה אחת לסוני כניסה אחת למחשב...רק נשאר לך לבחור מה אתה רוצה לעבוד....רק אל תפעיל את שתייהם ביחד שלא תקבל כאבי ראש משירים במחשב והאפקטים בסוני ביחד חחח בהצלחה
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=462תחפש יש זולים יותרזה הראשון שראיתי פשוט
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=462 תחפש יש זולים יותר זה הראשון שראיתי פשוט מה שננתת זה נחמד אבל זה סתם מיותרר הוא יכול פשוט לעשות שלרמקולים בימקום בננהה אחת שממנה מקבל הרמקול את הקול עצמו שיהיה שתי בננות .. זהו ואז או שהוא עם הסוני או שהוא עם המחשב בלי לנתק כלום בלי להעביר כלום או אפשר להיות במחשב ולשחק בסוני בלי קול או שירים מהמחשב ולשחק עם הסוני זה מה שעשיתי אצלי במארז עם המסך עובד פצצה [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר מה שננתת זה נחמד אבל זה סתם מיותרר הוא יכול פשוט לעשות שלרמקולים בימקום בננהה אחת שממנה מקבל הרמקול את הקול עצמו שיהיה שתי בננות .. זהו ואז או שהוא עם הסוני או שהוא עם המחשב בלי לנתק כלום בלי להעביר כלום או אפשר להיות במחשב ולשחק בסוני בלי קול או שירים מהמחשב ולשחק עם הסוני זה מה שעשיתי אצלי במארז עם המסך עובד פצצה ניסיתי את השיטה הראשונה וזה לא עובד... את השיטה השנייה עם המתאם של ה-2 בננות ניסיתי כבר מזמן וזה לא עובד.... מה עושים? אולי אפשר לקנות כרטיס קול מסויים שיפתור לי את הבעיה...
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים איך חיברת ומה חיברת תגיד לי ?יש לך את הכבל הזה שדיברתי עליו ?או שהכנת אחד משני בננות של אוזניות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.