עבור לתוכן

הצעות לכרטיס מסך אופטימלי עלות/ביצועים "תקציבי+"

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, :hi:

אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, בהשקעה של עד $1000 (ללא מסך) . אני הולך לקנות ב-newegg וחבר שלי יביא לי את החלקים, אז אני הולך להתבסס על המחירון שלהם. כמו רוב הגיימרים ה"תקציביים+", אני רוצה כרטיס מסך מדרגה אחת\שתיים מתחת ל"טופ", וככה לשמור על יחס מחיר/ביצועים מקסימלי.

1. אני יכול לחכות עם הרכישה 2-3 חודשים. האם צפוי בקרוב שחרור חדש בתחום כרטיסי המסך, אשר יגרום לנפילה במחירים של רכיבי "דרגה שתיים"? האם כדאי לי לחכות לאיזה כרטיס מסך כלשהוא?

2. הייתי שמח אם תהיה לי אפשרות לעשות OC רגיל לכרטיס מסך (אבל לא למעבד). אשמח לכרטיסי מסך שקל להמהר אותם או כאלה שכבר OC במפעל. יש הצעות לפירמה ספציפית? (למשל, בעבר המהרתי SAPHIRE עם קירור פסיבי בכמעט 30%!!!)

3. בין האפשרויות שבדקתי, אני רואה שה- RADEON HD4870 עולה בערך $100 יותר מה- HD4850 (ניואג). האם ההפרש שווה את זה?

כל עזרה תתקבל בברכה!

תודה!!

:yelclap:

פורסם

לאיזה מסך יחובר הכרטיס?

למנהלים - אם זה לא רשום בחוקי הפורום, אז תוסיפו סעיף כזה - "לפני כל בקשה להמלצה על כרטיס מסך יש לציין את המסך שאליו יחובר הכרטיס".

בחייכם, זה מעצבן לשאול את אותה שאלה כל יום מאתיים פעם.

פורסם
  • מחבר

שאלה טובה sapits1 ...

לא ידעתי שהמסך חשוב כשבוחרים כרטיס... מה הם באמת השיקולים החשובים בנושא מסך<=> כרטיס מסך?? אני תמיד שמח ללמוד משהוא חדש!

יש לי SAMSUNG SYNCMASTER 955DF.

זה מסך 19 inch (ישן קצת). אני שוקל לקנות מסך חדש, אבל אני לא בטוח.

דרך אגב, אני באמת מתלבט האם לקנות מסך CRT או LCD, בגלל שחויית המשחק חשובה לי, וכרגע אין מה לעשות ואין תחליף ל CRT.

פורסם

אממ... את הכרטיס מסך צריך להתאים למסך כדי שתוכל להריץ משחקים ברזולוציה של המסך.

לך יש מסך CRT, אז זה פחות משנה... לLCD יש רזולוציה טבעית אבל לCRT לא.

בוא נשנה את השאלה: באיזה רזולוציה את מתכוון להריץ משחקים?

פורסם

דרך אגב, אני באמת מתלבט האם לקנות מסך CRT או LCD, בגלל שחויית המשחק חשובה לי, וכרגע אין מה לעשות ואין תחליף ל CRT.

מה שכתבת לא "אקטואלי" כבר שנתיים

פורסם
  • מחבר

sapits1, אולי תצחק עלי, אבל עד עכשיו אני משחק עם ב-1024X768. זה מה שהמחשב הישן שלי מסוגל להתמודד. אני לא מצפה להשתגע עם רזולוציות מטורפות. יותר חשוב לי פרמטרים אחרים (antialiasing, draw distance, textures, anisotropic...) במשחקים, ואני אסתפק ברזולוציה טובה+. אני מקווה לקנות מסך טוב עוד כמה חודשים, אז אני רוצה להיות מוכן ;). אז מה דעתך? על מה ללכת?

סמיון, מה שכתבתי לא "אקטואלי" בגלל שכל כך קשה למצוא מסכי CRT מעל "19. מעצבים גרפים וכו' משתמשים ב-CRT. אין מה לעשות, CRT עובר באיכות תמונה את ה LCD, וגם יהיה זול יותר. את זה אפילו אני יודע.

אוקיי, דבר אחרון:

אני רואה שלל דיונים פה בפורום על HD4850 לעומת +9800GTX. אני רואה ב-NEWEGG שהמחירים של השניים פחות או יותר דומים.

1. מישהוא יכול לסכם לי (או לכוון אותי לדיון רלוונטי פה) את ההבדלים החשובים בין השניים, ואיזה כרטיס הכי טוב (בהנחה והמחיר פחות או יותר זהה)?

2. איזה מודל (ASUS, POWRCOLOR, SAPPHIRE וכו,) הכי טוב של כל כרטיס בנפרד?

תודה! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים