עבור לתוכן

שאלה| לגבי רזולוציה, HD4870 1GB למי שבאמת מבין!

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון יש לי מסך 22" רחב...

ניראלכם שהכרטיס

GeCube Radeon HD4870 1GB DDR5 PCle

יחזיק את קרייסיס על רזולוציה 1650X1050 על פילטרים 8X?

פורסם

תראה, זה תלוי במעבד, נניח ויש לך מעבד חזק אוקי?

יש לי HD4850

אני משחק CRYSIS ב 1600X1200 HIGH שבעקרון היא רזולוציה הגבוהה מהרזו' שאתה ציינת, אני משחק ללא AA אבל אני דיי בטוח שאתה תוכל לשים AAX2 או 4,

ההבדל בין 4 ל8 אינו משמעותי בעייניים ואבל כן משמעותי ב FPS, החלטה שלך

פורסם
  • מחבר

יש לי מעבד 8400...אז הוא יחזיק לי לפחות על 4X ?

פורסם

בסדר, לגבי המעבד רק רציתי לסגור איתך שהוא יחזיק את הכרטיס בגלל שכבר ראיתי מערכות עם שילוב מכוער של מעבד AMD שלא סחב את ה HD4870 ואף "גרר" אותו מטה..., למשל 5000+ עם HD4870 הביא לחבר שלי ציון 3DMARK06 מסכן של 10,000

פורסם

זה יהיה גבולי גם עם X4.

הוא שחיק (30FPS) עד 1280X1024 עם 4870, העוד חצי גיגה זכרון לא כזה מפשרת.

פורסם

לפותח התארד

תגיד יש לך משו עם קריסיס? אתה קונה מסך נטו בשביל קריסיס? ואם כבר הגענו אז למה על כזאת רזולוצייה 8X AA??? הכל ניראה אחלה גם עם 4 וקצת פחות טוב מאחלה עם 2.....

עדיף לחסוך ולקנות 4870 רגיל או שאם יש לך כסף מיותר אז 260GTX SUPERCLOCED CORE 216B

פורסם

אה, שכחתי לציין, אין 8AA בקרייסיס, זה לא עובד ( לפחות לא על ATI ), זה אוטו' מוריד חזרה ל-4AA או כלום ( לא זוכר כבר).

פורסם

למה אתה חושב שאתה בכלל צריך AA בקרייסיס?

המשחק הזה נראה מצוין גם בלי, ואם אתה מדבר על קרייסיס המקורי (לא וורהד) אז רק שתדע שכל עיניין הפילטרים שמה די דפוק,והוא קוטל את הביצועים.

אני בספק שהכרטיס יחזיק לך ברזולוציה כזאת.

פורסם

אה, שכחתי לציין, אין 8AA בקרייסיס, זה לא עובד ( לפחות לא על ATI ), זה אוטו' מוריד חזרה ל-4AA או כלום ( לא זוכר כבר).

לא יודע, לי יש...

אבל בכל אופן, אם היית משחק ב 1024X768 אולי AA היה עוזר לך אבל באמת בשביל מה צריך את זה ברו' גדולות?

פורסם

זה שיש לך את האופציה ל-8AA לא אומר שהיא מופעלת.

תבדוק את ה-FPS שלך עם 0, 2, 4, 8 ותראה ש-8 נותן כמו (שוב, לא זוכר ) 0 או 4.

אבל זה לא קשור לדיון :)

פורסם
  • מחבר

בגלל שיש לי מסך 22" וזו הרזולוציה שלו...

פורסם

לא הבנת אותו...

הוא התכוון שברזולוציות גבוהות הפילטרים מוסיפים פחות, אבל מורידים יותר מהביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים