עבור לתוכן

מחפש חנויות באזור מרכז / ראשון שמוכרות את dell 2007fp

Featured Replies

פורסם

סוף כל סוף החלטתי שאני רוצה לקנות את המסך dell 2007fp כבר התרשמתי מהמסך והחלטתי שהוא עונה על כל הציפיות שלי,

אך אויה גיליתי שהמסך הזה לאט לאט (או די מהר) נעלם מהחנויות,

אפילו כאלא שמפרסמות את המסך באתר (על פי חיפוש בזאפ) לא בהכרח מוכרות אותו.

כרגע יש לי אופצייה אחת של חנות בראשון foxpc אין להם מסך במלאי ולא כל כך ברור מתי יגיע אחד (לפחות 3 שבועות).

אם אתם מכירים חנויות שיש להם את המסך במלאי או יכולות להשיג אותו בזמן קצר,

חנויות אמינות שנמצאות באזור מרכז כמה שיותר קרוב לאזור ראשון, אודה לכם מקרב לב.

(אגב לפני שמציאים, גולדטופ בראשון לא מוכרים את המסך למרות שהוא מופיע להם באתר)

פורסם
  • מחבר

הם לא מוכרים את המסך הזה,

דיברתי איתם[br]פורסם בתאריך: 23.09.2008 בשעה 17:22:41

המצב נראה עגום, כבר דיברתי עם מספר חנויות וככל שאני מחפש יותר ככה אני נהיה מודאג יותר שאת המסך הזה כבר לא מביאים לארץ (אם בכלל ממשיכים לייצר אותו).

המסך מפורסם באתר של dell ולא ראיתי הודעה מיוחדת על כך שהם מורידים אותו מפס הייצור אבל כנראה לא משתלם להביא אותו לארץ.

אם מישהו יודע אחרת אנא העמידו אותי על טעותי (וכולי תקווה שאני טועה)

פורסם

נכתב היום ע"י ניו אורלינס ושופך אור על המצב.

יש קשיים בהזמנות של ה-2007FP: נודע לי מגאמא אופיס שאין אפשרות להזמין אותו, אך לעומת זאת בסודרי מחשבים יש מלאי אצלם (לפחות בפעם הקודמת שבדקתי מולם).

באופן כללי ה-HP יותר איכותי ממנו בגלל שיחס הניגודיות הסטטי שלו ממומש במלואו לכל אורך הדרך במכוון הבהירות, ולכן אני לא חושב שה-2007FP טוב ממנו אלא רק בהיבט של חיבוריות לממיר TV - אם מחירו מספיק אטרקטיבי.

קשה להיות בטוח שהוא בייצור סדיר לאור העובדה שב-Xbit Labs זה מה שנאמר:

ציטוט

Among 20-inch and 21-inch monitors nearly every popular model based on an S-IPS or VA matrix (Dells 2007FP and 2007WFP, Samsungs SyncMaster 215TW, Philipss 200P7ES and 200WP7ES) is now out of production and off the shop shelves.

http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/lenovo-thinkvision-l220x.html

זה עשוי להסביר את הצימצום במבחר החנויות המציעות את ה-2007FP.

פורסם
  • מחבר

גוואלד

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע,

הסתמכתי על האתר של dell עד כה אבל מסתבר שגם אם מייצרים אותו עדיין כמעט ולא מייבאים אותו לארץ.

בהרבה מקומות בכלל אמרו לי שהורידו אותו מפס הייצור אבל אני מניח שהם מתבססים על זה שאין אותו ליבואן שלהם.

עדיין לא איבדתי תקווה, אבל אני מכין תוכנית מגרה,

אם למישהו יש הצאות למסך חלופי פתחתי thread בנושא ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים