עבור לתוכן

בעייה בלוח אם.

Featured Replies

פורסם

ואיי מנהל שמע,זה בעיה דחופה,נעלת לי סתם פעם קודמת,ואחר כך עוד פעם,כיאלו לא בא לך שיעזרו לי ,קשה לך להשאיר אשכול פתוח יותר מכמה שעות?

אז מה,הייתי חדש לא קראתי חוקים למה לנעול ישר סתם? יכולת רק להגיד לי לקרוא חוקים או להביא אזהרה ולא לנעול ועכשיו נעלת ו"אסור " לי לפתוח עוד אשכול ממש גאוני.

בכל מקרה אני פותח חדש בתקווה שתתן לאנשים לעזור לי במקום לנעול....

קיצר הוינדואס לא עולה בלי הדיסק של הוינדואס,וכשניסיתי להתקין ויסטה אחרי שהיא סיימה התקנה היא עשתה ריסטארט ואז ראיתי שכתוב משהו כמו מבטל את הצורך בדיסק לבוט ואז היה ERROR קיצר אני חושב שהבעיה בלוח אם וצריך לעדכן תBIOS ,יש השערות נוספות?

פורסם

1. הכותרת שלך לא אינפורמטיבית. אתה לא יודע איפה הבעיה אבל הכותרת שלך אומרת שיש בעיה בלוח אם, זה לא נכון. תכתוב כותרת יותר אינפורמטיבית שיבינו בקצרה מה הבעיה שלך. אחרת כל אחד יבוא ויכתוב "בעיה" ואז איפה הסדר??

2. זה בכלל לא שייך לפורום הזה. גם אם זה היה 100% בגלל לוח אם (מה שזה בטוח לא), זה עדין היה קשור לתמיכה טכנית.

שני סיבות מעולות לנעול את הדיון הזה לדעתי. אני מציע שתשנה את הכותרת ותבקש ממנהל הפורום בהודעה פרטית להעביר את הדיון לפורום המתאים, אלא אם כן אני טועה והוא בסדר כאן.

ותפרט יותר לגבי הבעיה שלך, אנשים רוצים לעזור לך אבל קשה להבין יותר מידי לגבי הבעיה. קח את הזמן, תקדיש קצת יותר מדקה לכתיבת ההודעה, ותפרט לגבי כל הדברים שאתה חושב שקשורים ושיכולים לגרום לבעיה. תכתוב מפרט מחשב.. ובקיצור, פירוט! הרחבה!

בוקר נעים, דניאל. ;)

פורסם

התבקשת לקרוא את החוקים לאחר שננעל השרשור הראשון שלך, ולא עשית זאת.

אתה עדיין מתעקש ללכת עם הראש בקיר.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים