פורסם 2003 ביוני 1222 שנים יש לי לוח אם . AC97 עליו וגם SPDIFויש לי גם מערכת רמקולים של KLIPSCH עם DECODER וכניסה של SPDIFחשבתי לעצמי (שחר , תשתמש ב SPDIF)קניתי כבל אופטי , חיברתי ביניהם. לא פועלהגדרתי בDECODER שהINPUT יהיה על DIGITALהגדרתי גם בווינדוס.. (תמונה)http://uploaded.fresh.co.il/3ee8d6713ad67c3f.jpgאו שכנראה לא הגדרתי נכון בווינדוס לא יודע ... קיצר לא עובר צלילאיך מסדרים ?
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים יש לי הרגשה חדה שלמערכת הרמקולים שלך יש כניסה דיגיטלית מסוג coaxial ולא אופטית.זה יעזור אם תפרט יותר על הדגם.
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר מותק . זה אופטי , רשום אופטי .והכניסה היא אופטיתאיך הייתי מכניס תכבל אם זה לא היה אופטי ??
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים בטח הדרייברים של הלוח לא פסדר!תבדוק בביוס אם זה מופעל בטח יש שם אופציה בנוסח : SPDIF ON\OFF
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר היה בביוס רק AUDIO CODEC והוא היה על ENABLEDשכחתי לציין שהיציאה האנלוגית פועלת .עם אותם הרמקולים.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים בוא נתחיל בהתחלה...כשאתה מסתכל על הכבל בקצה השני (זה שמתחבר לרמקולים), הוא "פועל" (כלומר, יוצא ממנו אור) תמיד\רק כשיש סאונד\אף פעם ?
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים אז 90% שהבעיה במערכת.יכול להיות שיש כמה תקנים ליציאה אופטית?בת כמה המערכת?יאיר.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר מערכת בת פחות משבועיים.יש לה תקן כניסה אנלוגי , אופטי , וקואקסלי. בצורות סאונד :Dolby Digital5CH StereoPLII Music/Cinema
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים תנסה לבדוק בתוך מערכת ההפעלה עצמה כיוון שאם לא כיוונת את סוג השמע אתה לא אמור לשמוע כלום אתה מבין על מה אני מתכוון?
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים אני יוגדע שזה טיפשי אבל אני זוכר שפעם אחת לא הצלחתי להקליט מאופטי למינידיסק ואז גיליתי שיש טיפה ממש טיפה של לכלוך, אז שאבתי את זה ועבד מצויין, תבדוק.יאיר.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מה הלוח אם שלך? (לא מצאתי אותו במפרט שלך)בלוח אם שלי (שגם לו יש כרטיס קול של AC97) יש לו jack sensing, בדקת האם הוא בתצורת סראונד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.