פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים קיבלתי הצעה באייבורי למפרט שקיבלתי באתר עם מעבד: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Boxהם אמרו שאין דבר כזה מעבד Intel Core 2 Duo E7200TRAYההבדל הוא שאחד בא ארוז והשני מגיע לא ארוז כי הם קונים כמות(RTAIL) האם זה נכון?
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים הBOX מגיע עם קירור של אינטל והTRAY מגיע ללא קירורבד"כ זה הבדל של 50 שקל.מה שחשוב שתיקח קירור איכותי כמו FREEZER או APLINE
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר תודהשאלה נוספת בבקשה: שמתי לוח אם שהבנתי שהוא טוב GIGABYTE GA-EG31MF-S2האם זה שהוא עם כרטיס מסך מובנה יפריע לזה שהוספתי כרטיס חיצוני נוסף( ATI Radeon HD3450 Silent 512MB או GFOURCE 9400)?
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מה ההגיון?אם אתה יכול לשנות אז תשנה לGA-P31-DS3L (קבלים מוצקים בכל הלוח) הוא באותו טווח מחיר.באשר לשאלה שלך,זה לא אמור להפריע
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר ההגיון היה שתהיה אופציה למקרה וכרטיס החיצוני ידפק או משהו(פשוט גם אף אחד לא אמר את מה שרשמת ואני לא הכי מבין)מה זה כבלים מוצקים?מה ההבדל בביצועים בין הלוחות-האם מה שבחרתי הוא לוח טוב?לגבי הקרור שרשמת זה בנוסף לקרור של האינטל או שאני צריך להגיד להם מה לשים כחלק מה BOX?
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים הבדל בביצועים אין, לגבי הקבלים המוצקים הם יותר עמידיםוכן מחזיקים יותר מקבלים רגילים.ההמלצה שלי היא בגלל שכבר יש לך כרטיס חיצוני אז עדיף קצת לשפר.לגבי הקירור הוא לא בנוסף הוא במקום, תבקש להחליף את הקירור של אינטל במה שהמלצתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.