עבור לתוכן

המלצה לעכבר גיימינג

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות עכבר חדש...חשבתי ללכת על MX518

יש עכבר יותר טוב בטווח המחירים של הזה?

פורסם

בטווח מחירים שלו בארץ יש את הg5, בעיקרון ההבדלים העיקריים ביניהם הוא שהg5 מגיע עם רגליות יותר טובות, מחוון לdpi וכפתור נוסף, וכמובן היתרון הגדול שלו - העיצוב (על טעם וריח אין להתווכח..).

לעומת זאת, לפי הביקורות ה518 מדוייק יותר.

תעשה את השיקולים שלך.

תתחדש! :)

פורסם

ישנו גם ה-G9, שלמעשה מחליף אותם.

ניתן למצוא אותו כיום ב-300 ש"ח, כולל אחריות יבואן.

ניתן לקנות אותו בפחות באייבורי, אבל עם אחריות של אייבורי ולא של היבואן.

בדיוק קניתי אותו (ראה התלבטויות כמה שרשורים למטה). בינתיים הוא עושה רושם טוב, למרות צורתו המוזרה. עוד לא ממש התרגלתי אליו לחלוטין, אבל הוא ללא ספק משפר את הדיוק מהעכבר שהיה לי קודם (עכבר אלחוטי רגיל).

יש לו כל מיני פיצ'רים נחמדים, כמו החלפה אוטומטית של פרופיל, לפי זיהוי של סוג האפליקציה. זה שימושי, משום שבגלישה באינטרנט משתמשים בפרופיל מסוים, ובמשחקים בפרופיל אחר.

פורסם

באיבורי הוא עולה 240 ש"ח.

ואגב, איפה אפשר לקנות אותו ב300 ש"ח עם אחריות יבואן?

פורסם
  • מחבר

אני לא יקנה G9

בקשר לG5 הוא יותר טוב מ518?

פורסם

תלוי מאיזה בחינה

הנושא נחפר עמוקות בפורום (חיפוש קטן יענה לך על השאלה)

לטעמי ה-G5 יותר נוח מה-518 אני יותר אוהב להשתמש בו מאשר ב-518

אבל הביקורות אומרות שהחיישן של ה-518 יותר טוב

לדעתי זה פשוט הבדל שלא מרגישים

פורסם

באיבורי הוא עולה 240 ש"ח.

ואגב, איפה אפשר לקנות אותו ב300 ש"ח עם אחריות יבואן?

בבקשה, שתי אופציות מחיפוש מהיר ב-ZAP:

http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=3813

http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=963

לפותח השרשור: למה אתה שולל את ה-G9? בביקורות הוא יצא סבבה.

פורסם

הG5 עולה עכשיו 145 והMX518 עולה 180.. לדעתי כדי לחסוך 35 שקל ולהרוויח את היתרונות של הG5 מאשר לקנות עכבר יותר יקר שטוענים ש"החיישן שלו יותר טוב" שלא נראה לי שמרגישים את זה בכלל.

פורסם

אז זהו שבסופו של דבר כן מרגישים את זה, אמנם סביר להניח שאם אתה לא גיימר הארדקור זה לא ממש יפריע לך, אבל הפאקים בחיישן קיימים ומורגשים יותר או פחות בהתאם לפאד שעליו אתה משחק ובהתאם למשתמש.

ואגב הנפילה הפתאומית הזאת במחירים של ה-G5 בארץ ובעולם היא בידיוק מהסיבה הזאת, אנשים פשוט עלו על הפלופ שנקרא "עכבר גיימינג" והחברות לא יכולות להמשיך עם ההונאה הזאת, למכור עכברים פחות טובים במחיר גבוה יותר.

המלצה שלי - אתה מחפש עכבר לגיימינג אל תסכל בכלל לכיוון של MX518/G5. אם אתה רוצה ביצועים במשחק נטו לא תוכל להשיג עכבר יותר טוב בארץ מאשר ה-Microsoft Wheel mouse optical 1.1a או ה-Intelli Mouse optical 1.1. עם שניהם תגיע לרמה הרבה יותר גבוהה מאשר ה-MX518.

עוד עכבר טוב יותר מה-MX518 הוא ה-DeathAdder אבל צריך לזכור שהוא יקר כפליים ולא הכי משתלם כשיש את שני המייקרוסופטים שעולים פחות מ-100 שקל, אבל מצד שני גם ה-MX518 לא משתלם לעומתם.

בעיקרון ההבדלים העיקריים ביניהם הוא שהg5 מגיע עם רגליות יותר טובות, מחוון לdpi וכפתור נוסף, וכמובן היתרון הגדול שלו - העיצוב (על טעם וריח אין להתווכח..).

לעומת זאת, לפי הביקורות ה518 מדוייק יותר.

ה-G5 וה-MX518 מגיעים בידיוק עם אותם רגליות. מכוון DPI יש גם ב-MX518 והעיצוב של שניהם דומה לחלוטין, אין פה שום עניין של טעם וריח אלא של עובדות בשטח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים