עבור לתוכן

נייד לימודים עוצמתי עד 12000

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני צריך המלצות למחשב עפ"י הדרישות הבאות:

- מעבד מונטבינה/סנטה רוזה 2.0ghz ומעלה.

- זיכרון פנימי של 3GB ומעלה

- HDD עם לפחות 250GB

- כ.מסך חזק שיריץ משחקים של השנה-שנתיים הקרובות על הגדרות בינוניות-גבוהות

- מצלמה מובנית איכותית של 2.0MP ומעלה

- מיקרופון טוב מספיק להקלטות ברורות של הרצאות.

- רצוי עם BT אבל לא קריטי

גודל מסך של 15" יהיה בסדר אבל אם במקרה יש משהו עם 14" זה יהיה עדיף. המחשב ינוייד לעיתים קרובות לאוניברסיטה אז משקל עד 3 ק"ג. התקציב הוא עד 12000 ש"ח, אפשרי לחרוג במידה מסויימת אם יש משהו טוב שמתאים לדרישות. יש אפשרות להזמין מחו"ל אבל עדיפות לארץ.

תודה מראש לעונים.

פורסם

חפש את המחשבים של אליאן וור, יש להם מפלצות כאלה..

אומר להיות לי לינק באיזה מקום, אם אני אמצא אני יעלה.

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל שירות בארץ על Alienware?

פורסם

לא ממליצה דווקא על Alienware, הם הרבה פעמים יותר יקרים מהמתחרים ללא שום הצדקה. הסיבה היחידה שהייתי קונה כזה דבר היא אם היה איזשהו יתרון באחריות ואת זה אני לא יודעת. דל יחסית גמישים באחריות בינלאומית אבל פעם אחרונה ששאלתי נאמר לי שבדר"כ אין אחריות בארץ על Alienware. כמובן שכדאי לברר מול דל.

הבחירה תלויה בכמה חזק אתה רוצה שכרטיס המסך יהיה. בארץ קשה להשיג מחשבים עם כרטיסי מסך של High End ובמיוחד ב-15". אם אתה רוצה לקנות כאן האפשרויות הן ללכת על Mid-range כמו ה-HD 3650 ומקביליו או לחפש מיבוא מקביל שבדר"כ מביא מחשבים נוספים וחזקים יותר לארץ אבל לעיתים קרובות מספק אחריות נפרדת ולא של היבואן הרשמי.

לדעתי אם יש לך אפשרות לקנות בחו"ל בתקציב כזה זה מאד משתלם ויש סיכוי לקבל אחריות בינלאומית אבל זה תלוי בדרישות שלך. חברות שמייצרות מחשבי גיימינג כבדים לא נותנות בדר"כ אחריות בינלאומית (Sager, Gateway וכו'). חברה שאולי כן תתן היא Asus, יש להם מדיניות אחריות בינלאומית אבל היא לא תמיד תקפה לגבי כל הדגמים. לחילופין אפשר ללכת על כרטיס Mid-range ואז הייתי מתמקדת במחשבים עסקיים או של Workstation כי בשבילם הרבה יותר קל לקבל אחריות בינלאומית. דגמים של HP ברמה הזו יגיעו עם אחריות בינלאומית אוטומטית לדעתי ודגמים של דל כמעט תמיד ניתנים להרחבה לאחריות כזו.

אם אתה מוותר על אחריות בינלאומית הייתי קונה מ-Sager.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים