עבור לתוכן

הודעת אזהרה בלתי מובנת בתוכנת הגיבוי ACRONIS

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לאחר שהסתיים אצלי תהליך הגיבוי ויצירת IMAGE של כל כונן C,

הפאנל העליון היה בצבע צהוב, עם סימן קריאה צהוב והודעת אזהרה לפיה:

No backups have been scheduled yet

גם אחרי שסגרתי את התוכנה ופתחתי מחדש, זה הראה את אותו הדבר.

מה זה אמור להביע? האם משמעות הדבר שהגיבוי לא הצליח???

ובמידה וזה אכן כך, האם לא הייתה אמורה להופיע הודעה כלשהי במהלך או בסיום התהליך,שאומרת שהתהליך נכשל, ומה הסיבה שגרמה לכך?

פורסם

לא, זה רק אומר שלא יצרת לוח זמנים לגיבויים אוטומטיים, והתוכנה ממליצה שתעשה את זה. אבל אתה לא חייב.

פורסם
  • מחבר

פששש, הרגעת אותי, תודה :xyxthumbs:

התחלתי כבר לחשוב, מה כבר עשיתי לא בסדר.הרי פעלתי בדיוק לפי מדריך שפורסם באחד האתרים, ואם היה צורך לחזור על התהליך, סביר להניח שהייתי עושה בדיוק אותו הדבר, כי אני לא מכיר משהו אחר...

אז או שכדאי ליצרנית התוכנה לשנות במקצת את נוסח ההודעה הזו שעלולה ליצור בלבול. או שזה בסדר גמור, בתנאי שהמשתמש יודע לקרוא אנגלית וגם להבין את מה שכתוב... :-\

פורסם

אז או שכדאי ליצרנית התוכנה לשנות במקצת את נוסח ההודעה הזו שעלולה ליצור בלבול. או שזה בסדר גמור, בתנאי שהמשתמש יודע לקרוא אנגלית וגם להבין את מה שכתוב... :-\

תסלח לי, אבל אם אתה משתמש בתוכנה ששפת הממשק שלה אנגלית - ידע באנגלית הוא די דרישה מובנת מאליה.

פורסם
  • מחבר

תסלח לי, אבל אם אתה משתמש בתוכנה ששפת הממשק שלה אנגלית - ידע באנגלית הוא די דרישה מובנת מאליה.

בעקרון אתה צודק, אבל איזה ברירה אחרת יש לי???

תאמין לי, שאם הייתם אומרים שקיימת תוכנה כזו כחול לבן שעושה בדיוק את אותה עבודה, ובאותה רמת איכות- הייתי הולך על זה בשתי ידיים, גם אם הייתי נדרש לשלם כפליים תמורת הרשיון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים