פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אני מתכנן לעשות OC לכרטיס מסך: ASUS V9280 GeForce 4 Ti4200 AGPx8קראתי שיש לו פוטנציאל OC ממש טוב כאןהאם אני צריך להחליף את הקירור של הכרטיס, או שהמאוורר שבא איתו מספיק טוב?אם אני לא מחליף קירור יש סכנה גדולה שהכרטיס יהרס?תודה לכל המגיבים!
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים תחשוב שהליבה של הכרטיס מסך זה בעצם כמו מעבד.....אז מין הסתם אם יהיה לך קירור טוב תקתין את סיכון הנזק לכרטיס וגם תגיע רחוק יותר....
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים מחבר תחשוב שהליבה של הכרטיס מסך זה בעצם כמו מעבד.....אז מין הסתם אם יהיה לך קירור טוב תקתין את סיכון הנזק לכרטיס וגם תגיע רחוק יותר....את זה ידעתי, זה די מובן מאליו.השאלה שלי היא האם אני *חייב* קירור טוב יותר, או שהקירור שבא איתו מספיק כדי להתחיל.
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים תוסיף קירור לזכרונות כי הם "חשופים" ויגבילו יותר במהירות שלהם..ככה אני חושב שתישאר עם הקירור שיש לך על הליבה הוא נראה דיי בסדר
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים תוסיף קירור לזכרונות כי הם "חשופים" ויגבילו יותר במהירות שלהם..ככה אני חושב שתישאר עם הקירור שיש לך על הליבה הוא נראה דיי בסדרבולשיטזה ליופי וליופי בלבד
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים בולשיט זה ליופי וליופי בלבד אתה בולשיט!!! רואים שלא קראת את המדריך לOC חלק2 http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=overclocking_part27.php
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.