עבור לתוכן

איזה קירור לקנות לamd ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם תוכלו להחליט חד וחלק איזה סינק לקחת ומאוורר אני אודה לכם מאד ??? ;)

פורסם

אני אומר SK7 עם SmartFan2 כי לסמרט-פן יש בורר מהירות שאתה יכול לכוון את מהירות/רעש/דחיפת אויר של המאוורר.

ובד"כ גופי קירור מנחושת מצריכים מאוורר חזק במיוחד בימים חמים שטמפרטורת המארז עולה ופשוט מאוורר חלש לא יכול לתת את ביצועי הקירור שנחושת מצריכה.

אם תוכל למצוא את הAX7 זה כבר סיפור אחר כי זה גוף קירור שיכול גם להיסתפק גם עם מאוורר מארז חלש.

נ.ב מאוורר 92מ"מ זה ממש לא סטנדרטי על הSK7 אלא אם כן הוא הושם בצורה עקומה ושלא מקררת את כל שטח בגוף קירור.

מקווה שיש הבנה ביננו ::)

פורסם

נ.ב מאוורר 92מ"מ זה ממש לא סטנדרטי על הSK7 אלא אם כן הוא הושם בצורה עקומה ושלא מקררת את כל שטח בגוף קירור.

מאוורר 92MM נוסה בהצלחה על ה SK ללא עיוותים (-נרגילה-).

טורנדו = Vantec Tornado.

שוב, רמת הרעש שלו גבוהה, זו ההחלטה שלך (טורנדו עם SK7 יעלה לך בסביבות כל ה 350 שקל).

* אני לא כ"כ בטוח שיש את הטורנדו 92 בארץ...

פורסם

שוב למה אתם כולם הולכים סחור סחור מה הבעייה עם הSF2.

פורסם

מה הבעיה להישאר עם הSLK-600 המצויין ולקנות SF2? בחור, אני אומר ככה. תקנה SF2 (אתה תשתמש בו בכל מקרה) ותשים על הSLK-600. לא מרוצה? תקנה SK-7 או משהו אחר שבא לך, מרוצה? סבבה!

אגב, אני עם SLK-600+SF2 והגעתי ל2200...

פורסם

מה הבעיה להישאר עם הSLK-600 המצויין ולקנות SF2? בחור, אני אומר ככה. תקנה SF2 (אתה תשתמש בו בכל מקרה) ותשים על הSLK-600. לא מרוצה? תקנה SK-7 או משהו אחר שבא לך, מרוצה? סבבה!

אגב, אני עם SLK-600+SF2 והגעתי ל2200...

יש לו כרגע SLK600?!

אם כן shibby צודק תישאר עם הslk600 ותשים לו SF2 גם אני שמתי עליו SF2 והוא עובד מצויין!! 36מעלות בIDLE.

אני הגעתי ל2160mhz בשיא!! 2100mhz יציב והכל בזכות הקירור הנפלא הזה ::)

פורסם
  • מחבר

כרגע אין לי כלום חוץ ממעבד ולוח אם (חדשים , אני עכשיו על המחשב הישן) , ובאיזה גודל לקנות sf2 ? (ל slk 600 ?)

פורסם

אם אין לך כלום קנה SK7, יותר טוב, יותר זול, ויותר גדול למאווררים יותר חזקים.

אחרי שבחרנו גוף קירור אחת יכול לבחור בין מאוורר רועש אחושילינג אבל חזק בהתאם,

או מאוורר בינוני, אבל שתוכל לישון בשקט.

אני מוכן להתפשר על 2 מעלות לטובת השקט.

מאוורר 92 אמנם עושה עבודה יותר טובה מ 80 בינוני, אבל גם הוא לא כזה חזק אבל הוא סביר פלוס.

לדעתי קח או את האנטק סמרטפן (45CFM, 35DBA), שגם הוא ניתן לכיוונון,

או מאוורר אחר באיזור.

75 CFM אמנם הם אחלה דבר, אבל 48DBA זה חור בראש.

חוצמזה, הטורנדו יותר חזק אם אתה מסוגל להתעלם מהרעש.

בהצלחה.

נ.ב

SubX, ה 92 נכנס בקלות וללא "עיוותים"...

האיזור המת שלו שווה למאוורר 80 ככה שאין סיבה למה לא לשים אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים