עבור לתוכן

Ksp כדאי או לא כדאי

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות מחשב שלם מKSP רעננה בקרוב, וזה מלב ברירה שאין חנויות יותר נורמליות בכפר סבא/רעננה/הוד השרון, אבל גם בגלל המחיר הזול והתקציב הלחוץ.. נקווה שלא יהיו בעיות ;D

אני לא רוצה לקנות מחשב בחלקים כי אף פעם לא הרכבתי מחשב לבד ואני לא רוצה להסתבך עם זה..

פורסם

אם היה להם את המחשב שאני רוצה, הייתי קונה אותו גם כן מהם

פורסם

אני עומד לקנות מחשב שלם מKSP רעננה בקרוב, וזה מלב ברירה שאין חנויות יותר נורמליות בכפר סבא/רעננה/הוד השרון, אבל גם בגלל המחיר הזול והתקציב הלחוץ.. נקווה שלא יהיו בעיות ;D

אני לא רוצה לקנות מחשב בחלקים כי אף פעם לא הרכבתי מחשב לבד ואני לא רוצה להסתבך עם זה..

לא לגמרי מסכים עם מה שאמרת, אני בעוד מספר ימים מקבל מחשב שעלה לי 6900 ש"ח, מפרט החלומות שלי. ההפרש בינו לבין המחירים באינטרנט (חנויות כמו סקייפיסי) הוא עד 200 ש"ח, סכום לא קטן אך גם לא גדול. אני קונה את המחשב שלי מ :o.K. computers ליד קניון מרגלית בהוד השרון, חנות קטנה, אמינה עם בעלים אחד הכלים שיש. מומלץ מאוד. (אם אתה רוצה עוד פרטים תגיב פה ואני אתן לך פלאפון)

בקשר ל-KSP, לפי ההתרשמויות שלי (מת'ראדים בפורום הזה) אם אתה קונה חלקים או מחשב בחלקים, זה מקום טוב עקב מחירים זולים ומימוש אחריות (לכל חלק בנפרד) טוב.

בקניית מחשב שלם, הם מנסים לקמבן והאחריות היא על הפנים. ממליץ לך לקנות בעוד 100 ש"ח ולנסוע עוד 10 דקות על מנת לשמור על נפש שקטה בכל מה שקשור לבעיות.

בהצלחה,יובל.

פורסם

קניתי מ-KSP מחשב בחלקים והרכבתי אותו לבד. הוא עובד כמעט שנה והכל בסדר.

אם אתה יודע מה אתה רוצה, אני לא מאמין שתיתקל בבעיות.

גם אני

שנה פלוס ואין בעיות

פורסם

הערכה והתרשמות: גם איבורי רעננה עדיפים על KSP רעננה. ושם לפחות יש חניה.

יש חנויות נורמליות בסביבה. מה זה "נורמליות"?

פורסם

קניתי יותר 4 מחשבים בKSP, וכמה מהם מחזיקים כבר יותר משנתיים בלי שום בעיות.

אם אתה יודע מה אתה רוצה וצריך, אין שום סיבה שלא תקנה שם.

פורסם

לא לגמרי מסכים עם מה שאמרת, אני בעוד מספר ימים מקבל מחשב שעלה לי 6900 ש"ח, מפרט החלומות שלי. ההפרש בינו לבין המחירים באינטרנט (חנויות כמו סקייפיסי) הוא עד 200 ש"ח, סכום לא קטן אך גם לא גדול. אני קונה את המחשב שלי מ :o.K. computers ליד קניון מרגלית בהוד השרון, חנות קטנה, אמינה עם בעלים אחד הכלים שיש. מומלץ מאוד. (אם אתה רוצה עוד פרטים תגיב פה ואני אתן לך פלאפון)

בקשר ל-KSP, לפי ההתרשמויות שלי (מת'ראדים בפורום הזה) אם אתה קונה חלקים או מחשב בחלקים, זה מקום טוב עקב מחירים זולים ומימוש אחריות (לכל חלק בנפרד) טוב.

בקניית מחשב שלם, הם מנסים לקמבן והאחריות היא על הפנים. ממליץ לך לקנות בעוד 100 ש"ח ולנסוע עוד 10 דקות על מנת לשמור על נפש שקטה בכל מה שקשור לבעיות.

בהצלחה,יובל.

סקיי, פוקס, IQPC וTMS אלה חנויות דיי זולות כמעט כמו אייבורי וKSP אבל פשוט הן מאוד רחוקות ממני ואין לי איך להגיע אליהן.. וזה ממש לא עוד 10 דקות נסיעה.

הייתי קונה מחשב בחלקים אבל פשוט אף פעם לא הרכבתי ואני מפחד להסתבך אז אין מצב שאני יעשה את זה.

הערכה והתרשמות: גם איבורי רעננה עדיפים על KSP רעננה. ושם לפחות יש חניה.

יש חנויות נורמליות בסביבה. מה זה "נורמליות"?

חח אייבורי עדיפים על KSP? לפחות הם לא מוכרים חלקים משומשים..

מה זה חנויות נורמליות? חנויות שהם לא חנויות פרטיות שיכולות להסגר מחר ואז אם יש לי בעיה עם חלקים לא יהיה לי למי לפנות, אני מעדיף לקנות מרשת כמו KSP שאני יודע שהיא לא תעלם לי פתאום.

פורסם

בתור עובד לשעבר של KSP - כל החלקים חדשים. לא refurbrished ואין קומבינות, הם לא מפגרים.

מה שכן, הם לא תמיד מגיעים מיבואן רישמי - כלומר יכול להיות שהם יביאו עצמאית מחו"ל וכדומה.

לא שזה אמור לשנות לך, זה רק אומר שהמחיר יותר זול או שהם עושים יותר רווח.

אגב אל תשכחו שהמחירים שם הם כבר אחרי הנחת מזומן. בחנויות אחרות יתנו לך בד"כ הנחה של עוד 3% אחוז למזומן.

כל עוד אתה לוקח חלקים שממליצים לך עליהם בפורום, ולא איזה ספק כוח "Golden Tiger" או מארז ג'נרי, אין סיבה שתתקל בבעיות.

רוב המחשבים שהם מוכרים בחבילות לא תמיד הכי משהו מבחינת החלקים, כי הם מנסים להתחרות באייבורי.

הם אולי לא בהכרח הכי נחמדים תמיד, סה"כ יש להם הרבה לחץ לפעמים, והבעלים מתייחסים לרשת כמו סופרמרקט למחשבים אז השירות אולי לא יהיה ברמה גבוה כמו זיגזג למשל, אבל בגדול, הם בסדר.

את האחריות הם דווקא שיפרו בשנתיים האחרונות, פעם אם היית קונה לוח או זיכרון בחלקים ולא בהרכבה היית מקבל שנה אחריות בלבד, והיום זה שלוש.

אישית אם אני צריך להמליץ לאנשים שאולי יצטרכו תמיכה ושירות בהמשך אני ממליץ להם לקנות בזיגזג, המחיר גם יוצא דומה בד"כ, מקסימום אולי יצא יותר יקר ב-200 ש"ח שזה זניח.

פורסם

בתור עובד לשעבר של KSP - כל החלקים חדשים. לא refurbrished ואין קומבינות, הם לא מפגרים.

את זה תמיד ידעתי, הם לא אייבורי.

מה שכן, הם לא תמיד מגיעים מיבואן רישמי - כלומר יכול להיות שהם יביאו עצמאית מחו"ל וכדומה.

לא שזה אמור לשנות לך, זה רק אומר שהמחיר יותר זול או שהם עושים יותר רווח.

אגב אל תשכחו שהמחירים שם הם כבר אחרי הנחת מזומן. בחנויות אחרות יתנו לך בד"כ הנחה של עוד 3% אחוז למזומן.

לא אכפת לי כל כך אם זה מיבואן רשמי או לא, אם הם נותנים אחריות ולא עושים בעיות אז זה משתלם לשני הצדדים.

כל עוד אתה לוקח חלקים שממליצים לך עליהם בפורום, ולא איזה ספק כוח "Golden Tiger" או מארז ג'נרי, אין סיבה שתתקל בבעיות.

רוב המחשבים שהם מוכרים בחבילות לא תמיד הכי משהו מבחינת החלקים, כי הם מנסים להתחרות באייבורי.

אני לוקח חלקים מוכרים ולא ג'נריים, למרות המבחר המצומצם שיש בKSP יש שם דווקא את החלקים שאני צריך ובמחיר מעולה.

ואני בונה לבד מחשב מהחלקים שיש באתר לא מחשב מוכן מחבילות.

הם אולי לא בהכרח הכי נחמדים תמיד, סה"כ יש להם הרבה לחץ לפעמים, והבעלים מתייחסים לרשת כמו סופרמרקט למחשבים אז השירות אולי לא יהיה ברמה גבוה כמו זיגזג למשל, אבל בגדול, הם בסדר.

בסדר כל עוד הם יחליפו לי חלקים ברגע שתהיה הבעיה ולא יעשו בעיות אני מרוצה.

את האחריות הם דווקא שיפרו בשנתיים האחרונות, פעם אם היית קונה לוח או זיכרון בחלקים ולא בהרכבה היית מקבל שנה אחריות בלבד, והיום זה שלוש.

טוב לדעת למרות שאני קונה מחשב שהם ירכיבו לי.

אישית אם אני צריך להמליץ לאנשים שאולי יצטרכו תמיכה ושירות בהמשך אני ממליץ להם לקנות בזיגזג, המחיר גם יוצא דומה בד"כ, מקסימום אולי יצא יותר יקר ב-200 ש"ח שזה זניח.

הלוואי עלי לקנות בזיגזג או בכל החנויות האמינות האחרות (SKY,FOX וכו'..) אבל אני פשוט לא יכול כי הן רחוקות ממני!

נ.ב. תודה על התגובה :)

פורסם
אה וגם בסניף של ראשון קיבלתי שרות טוב.

מה שאני קיבלתי זה זלזול ברמות מטורפות.

קניתי צורב DVD.

התקנתי במחשב, אני מתחיל לצרוב ומתקבלת הודעת שגיאה.

מחזיר להם את הצורב, הם בודקים ואחרי שבוע וחצי ( !!!!!!! ) חוזרים אלי, ואומרים לי שהכונן בסדר גמור.

אני חוזר אליהם ואומר שאצלי במחשב הוא לא עובד, ורציתי לדעת אם יש סיכוי לקבל כונן מדגם אחר, אפילו שהוא עולה פחות בלי זיכוי?

צחקו לי בפנים.

ברגע הזה לקחתי את הצורב והלכתי משם, לא חוזר לחנות הזאת יותר בחיים.

יש עוד חנות שממנה אבא שלי רכש את כל המחשבים שיש לנו ( הרבה, כולל העסק ).

המחירים שם הרבה יותר יקרים, אבל השירות, אוי השירות.

אנשים זהב.

קניתי HD, עשה רעשים אצלי במחשב, החזרתי אותו הביאו לי אחד חדש.

גם ההשני עשה בעיות, הלכתי החזרתי להם את ה HD ופה נגמר הסיפור, הביאו זיכוי ושלום על ישראל...

אין ספק, גם אם נצתרך לשלם 1000 שקל יותר על מחשב, עדיף לפרנס אנשים שמתנהגים לכל אחד בכבוד ולא זלזול כמו שקיבלית ב KSP.

פורסם

אני אישית קניתי מחשב שלם ב-KSP והם היו סך הכל סבבה, עד עכשיו לא היו לי בעיות עם המחשב אז אני לא יודע הרבה לגבי כל סיפור האחריות איתם, אבל כל פרוצדורת ההזמנה הייתה בסדר גמור

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל יש לי מחשב של ksp שעובד כבר כמו סוס עבודה 5 וחצי שנים.

פעם אחת נשרף לי האור במארז ושברתי איזה חלק בו והם החליפו לי אותו בלי שום בעיה.

פורסם

מבחינת שירות הם על הפנים- אחריות היא אחריות (לפי היצרן).

אבל עם אתה איש חומרה טוב , ויודע להסתדר עם חלקים לבד אז יש להם חומרה טובה במחירים בין הזולים בשוק.

- על שירות משלמים.

תקלות בחומרה עם לא רכשת מחשב קומפלט מהם אז צריך לפרק את הרכיב הבעייתי - ועם יש בעיית תאימות בחומרה או בדרייברים אתה לבד.

אז מכירים טובים למי שיודעה מה הוא מחפש אבל לכול אחד אחר... >> פנדס , SKY PC , נעה מחשבים ,ויש עוד ... גם פלונטר עדיין יש אזשהוא שריד (מחסן חלקים)

אבל בטח לא אייבורי. :bash:

פורסם

פעמיים קניתי אצלם חלקים והרכבתי מערכת שלמה והכל עובד מצויין אני אישית חושב שהם צריכים לפשר את השירות אבל הם מאוד זולים ולמי שיש ידע שווה לקנות חלקים אצלם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים