עבור לתוכן

דעתכם על שידרוג חלקי מפנטיום 3 ל-4 לגרפיקה ועבודה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

..לא הבנתי למה ה-9200 עם VIVO (חשוב מאוד) נקטל כאן כל כך?

אם הוא גרוע יותר מה-9100, כמו שמישהו אמר כאן, למה קוראים לו 9200?

קחו בחשבון שמשחקים במחשב הזה יפעלו מעט מאד, הרוב זה עבודה בגרפיקה, וידאו ומוסיקה (לצד עבודה רגילה).

מבקש התיחסות דחופה, כי למעשה הכרטיס הוזמן - אבל עוד לא סופק לי.

פורסם

אוףף.. למה אתה לא מקשיב? אתה יודע איזה מרגיז זה? אמרתי שתלך על הR9200 של Gigacube. זהו, תם הדיון. מה כ"כ קשה להבין?

מה הR9100 קשור לכאן בכלל? אין לו VIVO. אבל אם אתה מעוניין לדעת, אז כן, הוא מציג ביצועים טובים יותר. בעיקרון, אני יכול להסביר לך מבחינה 'מקצועית' מדוע הדברים הם כך, אבל אני לא יכול להסביר לך למה כרטיס שמקבל תג גרסא חדש יותר, דווקא חלש יותר. זה נוגע גם לגבי הR9500P והR9600P. בכל אופן, מבחינה רעיונית הR9200 הוא כרטיס מסך יותר רשמי. קודם כל, אל תשכח שהR9100 הוא הR8500 הידוע לשמצה, ומלבד כך, יש לו (9200) תמיכה בDirectX9 ועוד כל מיני קשקושים שכאלו ואחרים.

פורסם
  • מחבר

או..פףף..איזה תגובה עצבנית של מנהל פורום...

איך אתה בדיוק רוצה ש"אקשיב" לך..? לחשת לי מש'ו באוזן..?

טוב,סתאאם, קח את זה ברוח טובה... ;)

ד"א ה-9200 לא תומך ב-DX9... אבל מה זה משנה, העיקר ההקשבה למפקד... :hat:

פורסם

hugo123 תגיד אתה בכלל צריך VIVO? למה התכוונת כשאמרת גרפיקה?

פורסם
  • מחבר

התכוונתי VIVO, לעריכת וידאו (ממצלמה דיגיטלית) ולהעברת סרטים למשל מ-VHS לDVD.

נדמה לי שלדברים האלה צריך VIVO, לא?

עד היום עשיתי זאת בכרטיס של מטרוקס, אבל הוא נחלש לאחרונה.. הזדקן בכבוד...

פורסם

ומה רע ב-Firewire? בכל אופן, תתחדש. רק אל תשכח לבחור בכרטיס של Gigacube הלא הוא הזול יותר וליישם את השינוים האחרים שהוצעו לך. היה שלום.

פורסם
  • מחבר

קראתי שה-GIGACUBE רעשן אמיתי.. אתה בטוח ללכת עליו?

פורסם

Gigacube הינה חברה ולא מקור לרעש (ואיך שאני מבין אותך, מאוורר). ולא, קראת לא נכון. לא יהיו לך שום בעיות רעש/טמפ'.

פורסם
  • מחבר

מישהו כבר ראה בעינו איך הכרטיס נראה? אולי בכלל אין לו מאוורר כמו שאין לכרטיס של גיגהבייט?

פורסם

אם אתה מתכוון להשתמש לתווך ארוך של שנים בVIVO אולי עדיף לקנות כרטיס טלוויזיה נפרד, כשאתה קונה 9200 יש לך וויתור מסויים ואחרי שהוא יתיישן תצטרך שוב כרטיס ספציפי עם VIVO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים