עבור לתוכן

כאבים בידיים ובאצבעות מהמחשב - גם לכם יש ? והמלצה למקלדת נוחה

Featured Replies

פורסם

כאבים באצבעות בשרירים של האצבעות היה לכם פעם ? מה עושים נגד זה ? יש מקלדת שעוזרת משהו ?

כל האצבעות שלי כואבות. וגם היד שלי שאני לוחץ על העכבר שהוא יותר גבוה מהמקלדת גם המפרקים כואבים.

יש למישהו נסיון בבעיה כזו ?

פורסם

בעיקרון זה דלקת..

יש כל מיני פעולות שאנשי מחשבים עושים כדי למנוע דלקות כאלו.

פעילויות של הפעלת שרירים וכד'

לך לרופא אבל אם זה כואב לך

לי מדי פעם כואב אבל אני לא חושב שזה רציני..

אצלי יש מתקן למקלדת מעפן שמפעיל לי לחץ על היד כשאני מניח אותה ליד המקלדת

פורסם
  • מחבר

מה זה מתקן שמפעיל לחץ ? אחי אני אומר לך כאבים כאילו שהעצמות שלי באצבעות שבורות :'( וגם העבודה שלי היא על מחשב כל היום.

וגם בבית אני אוהב משחקי מחשב. העכבר שלי בגובה של המסך והמקלדת יוצאת במגירה כזו יותר נמוכה. עכשיו שאתה מגיע לעכבר היד שלך נתקעת כזה בשולחן

צריך ללכת לאורטופד דחוף נראה לי. אף פעם לא היה לי דבר כזה.

פורסם

כן לזה התכוונתי..ה"מתקן" של המקלדת זה כאילו הסליידר של השולחן שיוצא החוצה

גם אצלי גורם לאי נעימות..

פורסם

נסה לארגן מחדש את כול שולחן העבודה שלך. אולי שולחן אחר, כיסא בגובה אחר, תאלתר משהו.

בכול מקרה, בנוסף לכול אלו, המוצר הבא עלול לעזור לך(בלי נדר)

http://tms.co.il/product/905

פורסם
  • מחבר

נלך לאורטופד ונראה מה הוא אומר. רק שזה לא דלקת משהו. וכן צריך שולחן אחר כדי שהמקלדת והעכבר יהיו באותו הגובה. וגם מקלדת ועכבר נוחים.

זורגי הדבר הזה עזר לך? ניסית את זה אישית?

פורסם

האמת שלא ניסיתי את זה אישית אבל אני יודע שיש אנשים שמשתמשים בזה.

העניין הוא שעם הגעה למצב של דלקות בידיים, אז לדעתי שווה "לסכן" 80 שח' בשביל ליבדוק בעצמך אם זה שווה משהו. תנסה להריץ אולי חיפוש בגוגול של תגובות של אנשים שהשתמשו בזה.

בכול מקרה, לא נראה לי שהכפפה הזאת היא תחליף לסידור נורמלי של שולחן העבודה שלך.

פורסם

אם מישהו יסביר לי איך מעלים לפה תמונות, אוכל להראות לך פיתרון לבעיה.

פורסם
  • מחבר

כשאתה לוחץ על שלח תגובה. איפה שכתוב יש למטה בצד כזה + עם אפשרויות נוספות תלחץ עליו ותוסיף תמונות[br]פורסם בתאריך: 22.09.2008 בשעה 15:05:52

האמת שלא ניסיתי את זה אישית אבל אני יודע שיש אנשים שמשתמשים בזה.

העניין הוא שאם הגעה למצב של דלקות בידיים, אז לדעתי שווה "לסכן" 80 שח' בשביל ליבדוק בעצמך אם זה שווה משהו. תנסה להריץ אולי חיפוש בגוגול של תגובות של אנשים שהשתמשו בזה.

בכול מקרה, לא נראה לי שהכפפה הזאת היא תחליף לסידור נורמלי של שולחן העבודה שלך.

תגדיר מה זה סידור נורמלי של שולחן העבודה?

פורסם

שים לב למדף שמנמיך את גובה לוח המקשים.

לוח המקשים הוא של Goldtouch, שהוא מאוד נוח כי אתה יכול לכוון אותו באיזו זווית שאתה רוצה.

מה שבאמת מוריד את הבעיה ביד זה ה-track ball. אני ממליץ על Expert Mouse של Kensington אם כי אומרים שהדגם החדש פחות טוב.

בנוגע למסכים עבדתי איתם כמו שמתואר בצילום, אבל הפכתי אותם לשוכבים בגלל שכמו שהם מצולמים הם יוצרים עומס על העורף - צריך למצוא דרך להנמיך אותם.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

וזה מה שפתר את הכאבי אצבעות שלך לגמריי ? מאיפה משיגים את הציוד הזה ? צריך גם מגש מיוחד למקלדת כמו שיש לך

פורסם

הכאבים שלי היו בשורש כף היד. ואני יודע שזה מה שפתר, כי כשאני עובד על המחשבים של אמי או של הילדים שלי הכאב חוזר, אבל על המחשב שלי אני עובד עשר שעות ביום ולא כואב לי.

את הציוד קניתי ב-ebay. שים לב שהמגש, למשל, מאוד כבד ועולה הרבה במשלוח.

את ה-trackball מוכרים גם בארץ. עולה איזה 700 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין במונחים. מה זה אומר שורש כף היד ? איפה כואב לך ? באמצע הכף יד במרכז?? אצלי יש כאבים בשרירים של האצבעות. כאילו שהם שבורות. וכאבים לאורך היד , לא בכף יד בחלק של היד בעצם שמתשתפשת עם השולחן. הטראק בול זה העכבר כן ? חוץ מזה גם צריך לקנות את השולחן המיוחד עם העמדה הזו לעכבר ? קבעתי תור לאורטופד לבדיקה ונראה. אני מקווה שזה לא דלקת פרקים או משהו רציני , הבנתי שדלקת פרקים זה בעיקר לנשים ואנשים מבוגרים. אני בסך הכל בן 23 אבל לא יודע מה זה הכאבים האלו פתאום.

פורסם

אני לא מבין במונחים. מה זה אומר שורש כף היד ? איפה כואב לך ? באמצע הכף יד במרכז?? אצלי יש כאבים בשרירים של האצבעות. כאילו שהם שבורות. וכאבים לאורך היד , לא בכף יד בחלק של היד בעצם שמתשתפשת עם השולחן. הטראק בול זה העכבר כן ? חוץ מזה גם צריך לקנות את השולחן המיוחד עם העמדה הזו לעכבר ? קבעתי תור לאורטופד לבדיקה ונראה. אני מקווה שזה לא דלקת פרקים או משהו רציני , הבנתי שדלקת פרקים זה בעיקר לנשים ואנשים מבוגרים. אני בסך הכל בן 23 אבל לא יודע מה זה הכאבים האלו פתאום.

שורש כף היד זה מקום המפגש של כף היד עם הזרוע, בחלק הפנימי - החלק שמשתפשף עם השולחן.

חפש "תעלה קרפאלית" או משהו כזה.

השולחן הוא לא שולחן מיוחד. הוא שולחן רגיל שהעמדה הזו לעכבר וללוח המקשים מתחבר אליו עם ברגים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים