עבור לתוכן

מפרט לגיימיגנג ללא OC עד 3K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

בימים הקרובים אני אקנה מחשב חדש ואני קצת בדילמה לגבי הרכיבים שלו

התקציב שלי הוא כ3000 שקל (אפשר לחרוג אני משער אם זה שווה את זה) והמפרט הוא ביחס למחיר (עם עוד כל מיני תוספים קטנים כמו ספק, מארז, כונן קשיח זה אמור להסתכם ב3000 בערך).

רציתי לבקש את עצתכם ודעותיכם לגבי המפרט שבחרתי - האם הוא טוב ביחס למחיר וכו'. כל עצה\דעה תתקבל בברכה.

המפרט (החלקים העיקריים):

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Tray

לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3L

זיכרון: Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL 5-5-5-15 Value

כרטיס מסך: GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCle

(אני חושב שאחליף את הכרטיס מסך ב9800GTX+)

אז מה דעתכם בכלליות על המחשב? מטרתו היא בעיקר למשחקים ושיהיה טוב ויעיל לטווח ארוך (לא מעוניין בOC).

תודה מראש =)

פורסם

הייתי עולה בלוח אם לצ'יפסט P43 (תמיכה בPCI-E 2 ) מכניס 4 GB זיכרון במקום 2 ולוקח את ה9800GTX+ כמו שכתבת

כדי להשלים את המפרט הייתי מוסיף:

HD 500 GB

Seasonic 500W ספק

ומארז antec300/cm690 או אם אתה רוצה ללכת על זול יותר ה- Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP ב 170 ש"ח

פורסם
  • מחבר

הספק יהיה מותאם לכל הרכיבים שבמפרט? :ס

ו4 ג'יגה נראה לי קצת מיותר לא? אולי בעתיד או משהו אני אקנה אבל אנערף כי זה מקפיץ באיזה 300 שקל

הבנתי מחבר שזיכרון זה לא משמעותי שלקחת הכי זול ושיהיה 2 ג'יגה

ומה רע בלום אם? דווקא שמעתי עליו דברים טובים, אם תוכל לפרט למה עדיף לי לקחת את מה שהמלצת אני אודה לך =)

פורסם

הלוח אם שלך הוא דור קודם, הוא לא תומך בכמה דברים שהלוח אם צ'יפסט P43 תומכים בהם, כגון PCI-E 2, וזה יתמוך לך בשידרוגים עתידיים אם וכאשר תרצה.

בנוגע לזיכרון, באיזה מ"ה אתה משתמש XP או Vista? הסיבה ששמתי 4 היא כדי שתוכל לשחק משחקים תחת Vista.

לגבי הספק, התשובה כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים