עבור לתוכן

חושב לקנות 2243BW בשופרסל...בעייתי ?

Featured Replies

פורסם

הם מוכרים אותו ב 1300, ויש תלושים ותנאי תשלום נוחים. מישהוא מכיר את התנאי אחריות שלהם ? אני מסתכן כאן ?

תודה..

ואיך המסך באופן כללי ? ראיתי כאן בעיקר המלצות .. (השימוש - סרטים ואינטרנט ...)

פורסם

האחריות היא לא משופרסל, אלא מהיבואן.

פורסם

המסך סבבה , ממולץ אם אתה רוצה מסך 22'' שמשתלם למחיר ..

פורסם
  • מחבר

אני צריך לפתוח במקום? לראות פיקסלים שרופים? או אפשר אחרי ?

פורסם

אני צריך לפתוח במקום? לראות פיקסלים שרופים? או אפשר אחרי ?

גם אם יהיו פיקסלים שרופים, לא ייתנו לך מסך אחר.

אני לא זוכר מה הפוליסה של סאמסונג בענין, אבל רק מX פיקסלים שרופים מחליפים.

פורסם
  • מחבר

האחריות למסכים שטוחים הפועלים בטכנולוגיית TFT

(לעניין נקודות שרופות BURNED PIXELS) תחול רק במידה ויתגלו למעלה מ- 3 נקודות שרופות

במסך 15" ולמעלה מ- 5 נקודות שרופות במסך 17" ו/או גדול ממנו. נקודות שרופות בקבוצה ייחשבו

לצורך כתב האחריות זה כנקודה שרופה אחת. כל שאר תנאי האחריות למסך הנם כמפורט להלן:

זה מהאתר של חיון...קצת דרקוני..לא? מה לגבי חנויות אחרות ? יש חנויות שאשכרה נותנות לפתוח מסכים ?

פורסם

אני אישית קניתי מ KSP הם פתחו את המסך במקום מיד אחרי הקניה בכדי לבדוק האם יש פיקסלים שרופים , לא יודע מה לגבי חנויות אחרות ...

פורסם

יש חנויות שיתנו לך לפתוח במקום, או לחלופין להחזיר תוך 24 שעות עד שבוע (תלוי בחנות) אם מצאת פיקסל בבית.

אני קניתי מ-SkyPC והתחייבו להחליף את המסך על כל פיקסל שרוף עד שבוע מיום הקניה. אבל צריך לפעמים להתעקש איתם על זה.

אגב אני ממש שמח שלפחות בקטע הזה יש לחנויות תודעת שירות והן מסכימות להתחייב לאפס פיקסלים בימים הראשונים.

זה רק מראה שאם יש לחץ מצד הצרכנים ודרישה לשירות מסוים - אז נקבל אותו.

פורסם

אני אישית קניתי מ KSP הם פתחו את המסך במקום מיד אחרי הקניה בכדי לבדוק האם יש פיקסלים שרופים , לא יודע מה לגבי חנויות אחרות ...

זה בגלל שKSP מייבאים את זה בעצמם וככל הנראה היה להם הסדר עם סאמסונג לגבי החלפה גם במידה ויהיה פיקסל שרוף בודד.

פורסם

זה בגלל שKSP מייבאים את זה בעצמם וככל הנראה היה להם הסדר עם סאמסונג לגבי החלפה גם במידה ויהיה פיקסל שרוף בודד.

לא מאמין שהיה להם שום הסדר כזה. הם פשוט ידחפו את המסך ללקוח פחות בררן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים