פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אני מחפש אפשרות להעביר וידאו מוידאו (או מצלמת וידאו) למחשב, באמצעות חיבורי RCA, אודיו*2 + וידאו, או בכל אפשרות מומלצת ופשוטה אחרת.מה הדרך הכי חסכונית (מבחינת קניית אמצעים) לעשות זאת?הבנתי שיש קופסה קטנה עם INPUT של A/V ויציאת USB שפשוט מעבירה את המידע למחשב כך...מכירים? זה טוב? זול ויש איפה להשיג בארץ? או שאולי עדיף משהו אחר?
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אתה לא טועה, אבל ראיתי דבר דומה למה שהוא דיבר אליו. אני לא יודע אם זה חלק מכרטיס עריכת ווידאו או בא בנפרדהנה תמונה מGF4 VIVO שלי ;D
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים מחבר קודם כל, הכרטיס מסך החדש שלי בדרך מחו"ל - ati radeon 9700 pro, ומוזר כי לא ראיתי שמצויין בשום מקום שיש לו VIDEO IN, כמה שהוא כרטיס מקצועי... דרך הDVI הזה שם אפשר לסדר משהו?
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים DVI זה יציאה, לא כניסה.יש גירסא של רדאונים AIW - all in wonder שכוללת גם כרטיס טלוויזיה בתוכה
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים קודם כל, הכרטיס מסך החדש שלי בדרך מחו"ל - ati radeon 9700 pro, ומוזר כי לא ראיתי שמצויין בשום מקום שיש לו VIDEO IN, כמה שהוא כרטיס מקצועי... דרך הDVI הזה שם אפשר לסדר משהו?שתפנו.כמה עולה לך הכל כולל המשלוח?
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים מחבר אז זהו, שלמזלי מגיעים דודים שלי מארה"ב, סידרתי שהם יזמינו מאתר זול והם יביאו לי את זה אישית בעוד ממש מספר ימים בודדים ;D אם זה מעניין אותך הנה הURL: http://www.componentsdirect.com/detailsVidCard.asp?productID=1581 זה האתר הכי זול שמצאתי, ואני מקווה שאני לא אתאכזב.... כמובן שלקחתי את הBULK, אני לא מתכוון להוסיף 40$ עבור ה-RETAIL...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.