עבור לתוכן

מפרט למחשב עבור משחקים, OC=?, כסף~5500

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה.

אני מתכנן לקנות מחשב מאוד בקרוב (כשהתקציב יסתדר), זה המפרט הרצוי, הRADEON אוטוטו מגיע מחו"ל (חצי מחיר, זה טירוף!)

מה אתם אומרים עליו?

הכל יעבוד טוב? אני יודע שהמעבד והכרטיס מסך די מעמיסים מבחינת אספקת כוח, המארז שלקחתי הוא טוב וזה יספיק 350 וואט?

מחכה לתגובות.....

Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX

Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard

GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit

Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100

ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card

Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive

Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW

Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT

TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window

:jump:

פורסם

אחלה מפרט רק הייתי מציע לקחת את ה - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case ¤ 303.55.

פורסם
  • מחבר

תודה....

אבל השאלה אם 300וואט זה מספיק....

ראיתי איזה POST באתר לגבי זה שמעבדים חדשים וכרטיסי מסך חדשים צורכים הרבה חשמל וזה עלול לצרוך יותר מדי ולעשות בעיות...

אז קודם כל זה טוב שיש ספק של HEC, זה נכון, אבל 300 וואט יספיקו?

אני לא רוצה להגיע למצב שהמחשב שלי קורס בגלל בעיות חשמל...

ואגב, הצורב של LITE-ON סבבה או שעדיף חברה אחרת? יש כל כך הרבה דיבורים על חברות של צורבים שאני כבר מבולבל לגמרי.

פורסם

קודם כל הספק שלקחת הוא אמנם 350 וואט אך הוא ג'נרי

ה-300 וואט של HEC יספיק בהחלט למחשב כמו שלך. אל תדאג בקשר לזה.

לגבי הצורב

LITE on הוא הצורב המשתלם ביותר כיום, הוא ייתן לך ביצועים מצוינים אתה יכול ללכת עליו בראש שקט צורב ממש טוב!

פורסם
  • מחבר

אוקיי....

שכחתי לציין שאני מוסיף מהמחשב הישן מודם ADSL USB שמקבל חשמל מהמחשב (לא נראה לי שהרבה, אבל עדיין...) וגם כונן DVD.

עדיין לא צפויה שום בעיית חשמל?

אגב, אני לא מתכוון לבצע OC, אז כדאי לוותר על הDRAGON KIT ואולי לקנות זכרון רגיל או שעדיין אני ארגיש את ההבדל (אפילו לטווח היותר רחוק) ועדיין לקנות את זה?

::)

פורסם

עדין לא צפויה שום בעיית חשמל.

ואם לא מתוכנן OC קח כל זכרון אחר (כמה שיותר זול כמובן) במהירות 3200 X2 256.

פורסם

הספק יספיק אתה יכול לישון בשקט

דווקא לגבי ה-350 וואט שרשמת לפני זה אני לא בטוח

אבל עם 300 וואט של הק אתה יכול להיות רגוע(אם אתה ממש מתעקשה זה תוספת של 200 שקלים בערך אבל זה מיותר)

וזכרונות תקח

2X Twinmos 256 MB 3200 400 Mhz

תתחדש

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה שינוי פתאומי, אבל הבנתי שלP4-2.4C אפשר לעשות OC ל3+GHZ בצורה בטוחה... הHT הבנתי עוזר לזה ואני יודע שהלוח הזה מאוד מתאים....

אתם מכירים? כי אני עובר על איזה POST בOVERCLOCKING ומסתבך מאוד כי אני לא מבין בנושא.

??? ???

פורסם

אך תקח 300 וואט זה לא יספיק, לפחות 350 אתה צריך, 300 יעשה הרבה בעיות

פורסם

הכותרת שלך אינה עומדת בסטנדרטים של כללי הפורום. ערוך אותה בהתאם.

ספק הכח. הוא יספיק ואין סיבה לחששות. תתחדש. רק שהייתי ממליץ על שני מודולים ג'נריים בעלי צ'יפים של Winbond מאשר TwinMOS. זולים יותר.

פורסם
  • מחבר

ספק הכח. הוא יספיק ואין סיבה לחששות. תתחדש. רק שהייתי ממליץ על שני מודולים ג'נריים בעלי צ'יפים של Winbond מאשר TwinMOS. זולים יותר.

אוקי, הPOST הראשוני ערוך...

הכוונה היא אבל לספק הכוח שאני רשמתי בהתחלה (350W) במארז של TASK או הCOMPUCASE עם ה300? או שאין לזה יותר מדי חשיבות....

ואם זה יהיה בסדר עם 2 אפשרויות הספק גם אם אני אעשה OC למעבד ל3.0MHZ....? או שצריך תוספת קירור או משהו?

מצטער על הטחינה מחדש, אני פשוט מנסה להבין אחרי מלא מאמרים ופורומים... :-[

פורסם

קח זיכרונות TWINMOS PC3200 256MB*2 ל OC ל3000 MHZ הדרכה מלאה עלאיך לעשות את הOC וכול' תקבל גם במאמרים באתר וגם מאנשים בפורום OC. מארז קח COMPUCASE 61A9 שבא כבר עם ספק 300W שמחזיק מצויין

פורסם

כוונתי הייתה ל300Watt, משום שהוא אינו ג'נרי והוא גם בבעלות מתחים יציבים לכאלו שממנצלים אותו למטרות אוברקלוקינג. כפי שאמרתי, עדיף 'זיכרון של Winbond' משום שהביצועים זהים והוא הרבה יותר זול. בכל מקרה, הTwinMOs והמארז של Compucase לא הולכים ביחד. למה? אם מתוכנן OC, דרוש מארז שמקורר בצורה טובה יותר וגם קירור טוב יותר למעבד בעצמו. לעומת זאת, אם לא מתוכנן OC, אין טעם להשקיע בזיכרונות של TwinMOS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים