עבור לתוכן

קנינו רדיו-דיסק לרכב, מבקש חוות דעת עליו...

Featured Replies

פורסם

קודם כל לפני שמישהו כותב "שואלים לפני!", אבא שלי קנה אותו בלי קשר אליי...

הדגם הוא Pioneer DEH-P355OMP

MOSFET 50W*4, קורא צרובים רב פעמיים, וקבצי MP3. מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת עליו חוות דעת?

ד"א המחיר היה 200$ בדיוטי-פרי, מחיר טוב?

פורסם

תראה האיכויות של הרדיו דיסקים במחירים האלה הן די דומות לפי דעתי

השאלה היא לאיזה מגבר ורמקולים אתה מחבר אותם

דרך אגב נראה לי שהדגם הוא DEH-P3500

פורסם
  • מחבר

לא זה 3550, בטוח. אין לי מגבר חוץ מהמגבר הפנימי של הרדיו-דיסק, והרמקולים הם של Alpine, ככה שהם אמורים להיות טובים אבל בכלל לא בטוח...

פורסם

קניתי גם רדיו-דיסק לרכב ..

DEH-1550 עלה לי 900 ש"ח ....

אני גם צריך לקנות רמקולים, מה אתם אומרים ? כדאי לי רמקולים של פיוניר של 330 וואט ?

בתודה מראש,

יאיר ב.א.

פורסם

אין לי מושג איך הוא, אבל אני אשמח אם תכתוב איך אתה מתרשם ממנו, כי אני גם טסה עכשיו לחו"ל ואני צריכה רדיו-דיסק לרכב שלי,

נראה לי מחיר מעולה...

פורסם

לבן דוד שלי הגנוב יש את זה:

http://www.pioneerelectronics.com/Pioneer/CDA/CarProducts/CarProductDetails/0,1429,92899,00.html

יש לו סאב וופר ענק מאחורה אין לי מושג איזה שתופס לו את כל הבגז' אין לו שם עוד מקום

יש לו 2רמקולים בכל דלת ועוד 2מאחורה..

ניסיתי פעם לגנוב לו את האותו אבל יש לו אזעקה הרקולס אז אי אפשר

וזה כולה פג'ו 205 :}

פורסם

לבן דוד שלי הגנוב יש את זה:

http://www.pioneerelectronics.com/Pioneer/CDA/CarProducts/CarProductDetails/0,1429,92899,00.html

יש לו סאב וופר ענק מאחורה אין לי מושג איזה שתופס לו את כל הבגז' אין לו שם עוד מקום

יש לו 2רמקולים בכל דלת ועוד 2מאחורה..

ניסיתי פעם לגנוב לו את האותו אבל יש לו אזעקה הרקולס אז אי אפשר

וזה כולה פג'ו 205 :}

אחי ... הרדיו דיסק הזה עולה יותר מ4000 פה ...

לפי דעתי זה סתם בזבוז כסף, רק התצוגה הזאת של ה"מטריקס" עם הציורים וכל הדברים האלה שזזים רק מעלה את המחיר של זה וזה פשוט סתם בשביל היופי ואני מאמין שבאמצע הנהיגה שלך אתה תסתכל על הכביש ולא על הרדיו !

בנוסף בשביל מה הפאנל הנפתח הכפול הזה ?! רק עוד יותר סיכוי שזה יהרס ואני יודע מניסיון :(

עכשיו על ה MP3 נגיד אתה שם דיסק עם 300 שירים אז אתה באמצע הנסיעה תתחיל לחפש שירים ????

עדיף רדיו פשוט שעושה את העבודה שלו עם מגבר פנימי של לפחות 4X50 ושל חברה מוכרת !

סדרת ה DEH-1000 היא זולה פשוטה ושומעים איתה פשוט מעולה !!!!

עדיף להוציא אותה באיזה מכרז באינטרנט בפחות מ1000 ולא לשלם סתם 3000+ על איזה מערכת יפה עם תצוגה מרשימה שהביצועים והאיכות שלהם פשוט אותו הדבר !!!!

אם אתה רוצה יש איזה סדרה שהמגבר הוא 4X60 אבל זה גם יותר יקר, תעשה מה שאתה רוצה, זאתי דעתי :) TAKE IT OR LEAVE IT !

פורסם

קודם כל לפני שמישהו כותב "שואלים לפני!", אבא שלי קנה אותו בלי קשר אליי...

הדגם הוא Pioneer DEH-P355OMP

MOSFET 50W*4, קורא צרובים רב פעמיים, וקבצי MP3. מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת עליו חוות דעת?

ד"א המחיר היה 200$ בדיוטי-פרי, מחיר טוב?

אחלה מערכת, נראה לי שזה יצא אפילו בזול ... מאוד זול !!! (ככה זה אמור לעלות 1600 בערך)

לחבר שלי יש כזאת אתה תהנה ממנה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים