פורסם 2003 ביוני 1222 שנים שלום, יש לי את המעבד{כותרת ההודעה}ומאז שגיליתי את ה-overclock הגעתי למהירות של 2.0 בלי שום בעיה של חום.ועכשיו פתאום גם כאשר אני במהירות של 1.7 אז המעבד שלי מגיע לחום של כמעט 90 מעלות .מה לדעתכם הבעיה ?בבקשה גם אם השאלה לא טובה אז תנסו לענות עליה ברצינות זה מאוד חשובתודה לעונים
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים תבדוק דחוף את המאוורר של המעבד!! הוא כניראה נתקע או התקלקל... לא הוספת מתח למעבד נכון?זה המאוורר שבא עם המעבד?כדאי גם שהמארז יהיה מאוורר (למרות שגם אם לא זאת לא הייתה הבעיה שלך)
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים שלום, יש לי את המעבד{כותרת ההודעה}ומאז שגיליתי את ה-overclock הגעתי למהירות של 2.0 בלי שום בעיה של חום.ועכשיו פתאום גם כאשר אני במהירות של 1.7 אז המעבד שלי מגיע לחום של כמעט 90 מעלות .מה לדעתכם הבעיה ?בבקשה גם אם השאלה לא טובה אז תנסו לענות עליה ברצינות זה מאוד חשובתודה לעוניםאין כל רצינות בהודעה שלך נראה כאילו המעבד שלך היתמכר לOC וכשאתה מוריד אותו למהירות המקורית הוא כועס ומעלה לעצמו את המעלות ל90 חחחחחחחח
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים לי נראה שנדפק לך החיישן, ב90 מעלות המעבד היה נשרף מזמן ומותך אל תוך לוח האם (זה מראה נהדר, גם הריח תענוג)
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים לי נראה שנדפק לך החיישן, ב90 מעלות המעבד היה נשרף מזמן ומותך אל תוך לוח האם (זה מראה נהדר, גם הריח תענוג)תנסה לפתוח את המארז ולגוע לחצי שניה בהיטסינקאם לא קיבלת כוויה סימן שהחיישן דפוק, אם קיבלת כוויה... תהיה בריא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.