עבור לתוכן

בעיה| ריסטים למחשב

Featured Replies

פורסם

אחרי כמה בעיות שהיו לי עם הווינדוס פרמטתי את המחשב הורדתי את כל העדכונים כולל SP3

ובינתיים הורדתי רק את הדרייבר של הצ'יפטס של הלוח [GIGABYTE EP43 DS3L]ואני מוריד עכשיו דרייבר של הקול

עכשיו התחילה לי בעיה חדשה של ריסטים אבל אחרי הריסט נפתח חלון והוא רושם "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" הרצתי סריקה עם קספרסקי ולא מצא כלום

הנה תמונה של הקבצים שעושים את הבעיה:

http://www.siz.co.il/up.php?i=udxyinnwhhmz.gif

אני מבין שהבעיה מהם

איך אני מוחק אותם ?

תודה !

פורסם

תעלה לכאן את קבצי ה-Minidump.

להסבר מפורט יותר: לחץ כאן.

*הקבצים שעלו בדו"ח שגיאות הזה שהעלת, לא קשורים.

פורסם
  • מחבר

תעלה לכאן את קבצי ה-Minidump.

להסבר מפורט יותר: לחץ כאן.

*הקבצים שעלו בדו"ח שגיאות הזה שהעלת, לא קשורים.

הנה אחי

http://www.fileflyer.com/view/wNL5PBf

ד"א במקום ללחוץ על אל תשלח בדוח לחצתי שלח ונפתח לי חלון שאומר שהבעיה היא מהמודם

This problem was caused by Surfboard 4100/4200 (netmotcm.sys), which was created by Motorola, Inc..

Solution

Download and install Surfboard 4100/4200 (netmotcm.sys) updates.

Go online to the Windows Update website:

Windows Update

Note

If Microsoft Update is installed, you'll be taken to the Microsoft Update website.

Click Custom to check for available updates.

In the left pane, under Select by Type, click Hardware, Optional. Select the updates for Surfboard 4100/4200 (netmotcm.sys), click Review and install updates, and then click Install Updates.

If updates for your device are not listed on Windows Update, we recommend you go online to contact Motorola, Inc. for more information and support:

Motorola, Inc.

ולא מצאתי שום עדכון למודם ...

פורסם
  • מחבר

מישהו ??

בבקשה זה דחוף !

פורסם

דבר ראשון: תבחר מכאן את הדרייבר שמתאים למודם הספציפי שלך ותראה אם זה פותר את הבעיה.

*פרטים נוספים על הקובץ NetMotCM.sys תוכל למצוא כאן.

דבר שני:

הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.

אסור להקפיץ דיונים. זה לא עניין של חיים או מוות.

תקרא בבקשה את חוקי הפורום על מנת להימנע להבא מקבלת אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים