עבור לתוכן

שוחררה גירסה 3.5.5 של eMailaya

Featured Replies

פורסם

היי

בעקבות לא מעט תגובות ובקשות לגבי גירסה 3.5.0, החלטתי לשחרר גירסה 3.5.5 אשר כוללת המון שיפוצים ותוספות מגירסה 3.5.0, לפני שאני ממשיך הלאה לגירסה 3.6.0.

רשימת השינויים היא:

* צ'יטוט מהיר עכשיו כטולבוקס

* מידע רסס מופיע בתוכנה עצמה ולא בדפדפן חיצוני

* גישה ישירה לאנשי הקשר דרך כפתור יצירת מכתב חדש

* לאיימליה יש רסס משלה

* יצוא אנשי קשר

* הוספת תמונה לחתימה

* לשונית צפיה בתמונות/וידאו גם בזמן יצירת מכתב חדש

* סימון מכתב כלא נקרא

* חיפוש ברשימת הספאם

* גישה מהירה לצבע גופן/רקע האחרון שנבחר

* הגדרת תווית למכתבים מסומנים

* יבוא ישיר מאאוטלוק אקספרס

* יבוא ישיר מספר הכתובות של מערכת ההפעלה

* שיפור דרמטי במהירות הסינכון של IMAP

* שיפור באינטגרציה עם freepops בעבודה מול דואררשת

* בחשבונות IMAP ניתן לבחור אילו תיקיות לסנכרן

* עיצוב חדש לחלון הגדרות חשבון

* נוסף מודע סטטיסטי לחלון אנשי הקשר

* גירסה זו תעבוד עד ליוני 2009 ללא הגבלה. לאחר מכן עידכון גירסה יהיה חובה

* תיקוני באגים

אתר התוכנה בעברית: http://www.emailaya.com/il

אתר התוכנה באנגלית: http://www.emailaya.com

פורסם

יש עשרות קליינטים באנגלית שפונים לקהל יעד מתקדם.

מה שיכל להיות יתרון בתוכנה הזאת לדעתי זה שהיא פותחה ע"י ישראלים והממשק שלה דיי נוח לשימוש לקהל יעד נמוך יותר שלא רוצה להתפשר על אפשרויות.

אבל כל עוד לתוכנה אין ממשק מלא בעברית (תרגום מלא של כל הטקסט + יישור התפריטים לימין) אז אני לא ממש רואה את היתרון שלה גם בתחום הזה.

פורסם
  • מחבר

היי

עם העובדה שיש עשרות קליינטי דואר - אין שום ויכוח.

המטרה שלי עם אימייליה, היא לפתח תוכנת דואר פשוטה בתיפעול שלה מצד אחד, אבל חזקה בביצועים מצד שני. זו הסיבה העיקרית שאני תמיד מבקש תגובות מהמשתמשים כי הם יודעים הכי טוב מה טוב בשבילם. אני חושב שבגירסה זו (3.5.5) אחרי ששיפצתי שוב את מסך הגדרות החשבון (אחרי הערות והצעות שקיבלתי) בהחלט הישגתי את המטרה הזו אבל ברור שתמיד יש עוד מה לשפר ולא סתם יש רשימה לא קצרה לגירסאות הבאות.

לתוכנה כבר היום יש המון יתרונות לעומת תוכנות דואר אחרות, אבל כל אחד יראה משהו אחר כיתרון מכיוון שכל אחד מחפש משהו אחר בתוכנת דואר. לדעתי היתרון העיקרי (אבל ממש לא היחידי) והבסיסי ביותר הוא העובדה שהיא ניידת ולא מצריכה התקנה אבל רשימת היתרונות ארוכה ונמצאת באתר התוכנה כך שכל אחד יכול למצא את היתרון שמתאים לו. ד"א, הערה בסוגריים, יש תכונות שתוכל לומר לי שכבר קיימות בציפור הרעם או בג'ימייל, אבל העובדה שאת כל זה אתה מקבל בקובץ קטן ללא התקנה בצורה מובנית, הופך את הכל לייחודי למרות שהתכונות עצמן אולי לא ייחודיות לתוכנה.

לגבי עניין העברית:

בגירסאות ישנות יותר תיחזקתי 2 גירסאות שונות: אחת לועזית ואחת עברית אשר כללה גם ממשק מלא בעברית. עם הזמן, הבנתי, לצערי, הקהל הישראלי קצת פחות מתחבר אליה ואני מקבל יותר תגובות "מבחוץ", תוסיף לזה את העובדה שלתחזק 2 גירסאות היה ממש כאב ראש ותבין למה העדפתי לרדת מהרעיון הזה ולהשתמש באפשרות התרגום של התוכנה על מנת להכין גירסה אחת (ברירת מחדל באנגלית) אשר תוכל לדבר בכל השפות כולל עברית. הגירסה אכן מדברת עברית מלאה (כמובן שטעויות קורות ואם התפספס לי תרגום כזה או אחר אני מקווה לדעת על כך על מנת שאוכל לתקן זאת) ואפילו הוספתי עורך תרגום פנימי בתוכנה על מנת שיהיה הכי קל בעולם לתרגם אותה (למרות שלעברית זה לא רלוונטי כי אני מתרגם אותה לעברית תוך כדי עבודה).

הדבר האחרון שנשאר הוא עניין כיוון המסך + התפריטים: לגבי התפריטים, אני מקווה שבגירסה 3.6.0 הדבר יטופל (אני מבטיח לנסות), לגבי כיוון המסך הכללי אני לא רואה שום יתרון בשימוש אם לדוגמה עץ החשבונות יופיע בצד ימין ולא שמאל וכרגע הדבר גם לא ממש אפשרי. אני בהחלט מתכוון כמה שיותר להקל גם על המשתמש הישראלי, שוב, לפי פידבק שאני מקבל, אבל כבן אדם אחד שעובד על התוכנה, אני חייב לעבוד על פי סדרי עדיפויות וכמו שציינתי קודם, הרשימה לא קצרה.

אני מקווה שבכל זאת תיתן לה סיכוי ותעבוד איתה קצת ותגלה שהמקום בו נמצא עץ החשבונות או ארגז הכלים לא ממש חיוני ברגע שמתרגלים אליה. ולסיום אני אשתמש בביטוי מפורסם שלקוח מתחום אחר: נהנת? ספר לחבר'ה, לא נהנת? ספר לי

פורסם

אפשר לשאול איפה ה-standalone שומר את המידע?

(את ההודעות עצמן, את פרטי החשבון וכו')

ברג'יסטרי? בתיקיה זמנית תחת tmp כלשהו?

פורסם
  • מחבר

אפשר לשאול איפה ה-standalone שומר את המידע?

(את ההודעות עצמן, את פרטי החשבון וכו')

ברג'יסטרי? בתיקיה זמנית תחת tmp כלשהו?

כאשר אתה מפעיל את התוכנה, נוצרת תיקייה בשם DATA ושם התוכנה שומרת את כל הדברים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים