פורסם 2003 ביוני 1222 שנים שלום לכולם,יש לי HD 20G שאני רוצה לפרמט אותו בDOSלאחר מכן אני רוצה לחלק אותו ל 2G ו 18Gולהתקין WIN98 ב 2G.איך אני מחלק אותו?יש איזה מדריך או הסבר קצר.תודה,יוסי
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים מחבר אתה יודע לעבוד עם FDISK ?אני לא בטוח , אולי אתה יכול להסביר איך להשתמש
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים ok,אתה מכניס דיסקט איתחול של 98, יופיע לך a:אתה לוחץ fdiskיהיה כזה מסמך ארוך, תאשרו {Y}.לך ליצירת מחיצות {לא זוכר בדיוק איך זה רשום, כמובן זה באנגלית..}לך ליצירת מחיצה "פריימרי" בחר קיבולת {שם לה זה במגות} תן לו 2500. {כונן C}.עכשיו לך ליצירת מחיצה "אקסטנדת" {משהו כזה..} תן לו את מה שנשאר...לך ליצירת מחיצה"לוג'יקל" תן לו את המקסימום {כונן D}.תצא מהתוכנה, תכניס דיסקט של 98 ותפרמט את כל המחיצות.format c:format d:פורמט מלא!{לא נראה לי שזה חובה כל-כך, כנס שוב לתוכנה חפש משהוא עם set active ותתן לו אתC}****מצטער על הכתב בעברית וכו.. אני פשוט לא ממש משתמש בתוכנה הזו כיום.
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים הצלחת להבין משהו? ;Dפשוט הייתי די עסוק, יש גם מדריך {קובץ מצורף} את המדריך אני לא כתבתי!.
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אם לא שמת לב, שמתי מדריך.בזמן שתרשום את פקודת הפרמוט {אחרי הEnter} אולי הוא ירשום לך משהו שאין כונן {משהו כזה} עם שלוש אפשרויות, אני לא זוכר את האפשרויות תנסה אחת אחת {אם אני לא טועה זו הראשונה}. {יש אפשרות של "לנסות שוב" retry זו לא..., תנסה את השתיים האחרות}.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.