עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על מפרט 2.5K

Featured Replies

פורסם

חשבתי לקנות את המפרט הבא:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228

כשאני משדרג את הכ.מסך ל9600GT.

עכשיו , יש לי כמה שאלות בנוגע למפרט הזה:

דבר ראשון , האם המאדר בורד הזה נחשב טוב בטווח המחיר הזה? והאם הוא כולל כ.רשת מובנה בתוכו? ואתם חושבים שצריך לשדרג גם את הקירור למעבד?

דבר שני, במחשב שאני עובד איתו כרגע אני משתמש בשני הארד דיסקים(ATA), כל אחד של 40GB, האם אני אוכל להעביר אותם למחשב החדש בלי לפרמט אותם - כדי שאני יוכל ברגע שקניתי את המחשב החדש להתחיל לעבוד בלי בעיות (כמובן אחרי התקנת דרייברים) כמו שעבדתי במחשב הישן, בלי להתחיל להתקין דברים מחדש.

דבר אחרון, האם אתם ממליצים לקנות מ-FOXPC? האם הם נחשבים אמינים?

תודה מראש.

פורסם

עקרונית בלוחות אם חדשים ישנו רק חיבור "ATA" אחד ודרך הכבל יכול להתחבר לשני "מכשירים", כן תוכל לחבר את שני הכוננים הקיימים ולהתחיל להשתמש במחשב.

חנות Foxpc אמינה, חבר קרוב שלי קנה דרכם, קיבל את המחשב עם כל החלקים לפי המפרט ללא שינויים בלתי צפויים וכל זה בזמן סביר של כ-4 ימים מרגע ההזמנה עד קבלת המחשב.

לוח האם הוא לוח אם מעולה על בסיס ערכת שבבים טובה - P35 שעד לא מזמן שלטה בשוק. כיום יש לוחות אם מבוססי צ'יפסט יותר חדש P45 אבל ההבדל בביצועים אינו משמעותי ובמחיר הוא משמעותי מאוד.

מומלץ לשדרג קירור. 100 שקלים אלו יחסכו הרבה כאב ראש...

פורסם
  • מחבר

עקרונית בלוחות אם חדשים ישנו רק חיבור "ATA" אחד ודרך הכבל יכול להתחבר לשני "מכשירים", כן תוכל לחבר את שני הכוננים הקיימים ולהתחיל להשתמש במחשב.

חנות Foxpc אמינה, חבר קרוב שלי קנה דרכם, קיבל את המחשב עם כל החלקים לפי המפרט ללא שינויים בלתי צפויים וכל זה בזמן סביר של כ-4 ימים מרגע ההזמנה עד קבלת המחשב.

לוח האם הוא לוח אם מעולה על בסיס ערכת שבבים טובה - P35 שעד לא מזמן שלטה בשוק. כיום יש לוחות אם מבוססי צ'יפסט יותר חדש P45 אבל ההבדל בביצועים אינו משמעותי ובמחיר הוא משמעותי מאוד.

מומלץ לשדרג קירור. 100 שקלים אלו יחסכו הרבה כאב ראש...

תודה רבה :)

אני כנראה אקנה את המחשב הזה,

וגם אשדרג את הקירור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים