עבור לתוכן

שאלות על FSB

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה? הזיכרון? הסבר..(המממ באמת עכשיו אני נזכר על משהו שנאמרתי עליו פעם שנגיד באס פנימי זה 133 והחיצוני זה מכפלה של 2 שזה 266..ככה זה עובד?)

• תגובות 49
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
[' link=board=19;threadid=39658;start=10#msg363251 date=1055809123]

גם אני מעוניין לדעת פרטים בבקשה =] ? הממ ולדעתי הזיכרון ירוץ כמו שהוא על 400..הרי ה FSB 800..אבל בכלל עדיף כבר זיכרון 800 שיתאים ל fsb של המעבד..זה מה שאני מבין עד כה=]

ועוד משהו-נגיד אני לוקח מחשב amd athlon xp1700 ולא מתכנן OC' date='אז מה עדיף זיכרון 333 או 400? לפי הבנתי זה לא משנה מה אקח,הזיכרון יתבזבז וירוץ על 266 בגלל הבאס של המעבד שהוא 266..כן? אז מה אני עושה כדי להפעיל את הזיכרון במלואו? אמרתם מקודם divider,תסבירו על זה יותר בבקשה

ועוד משהו-נגיד אני לוקח את הבארטון 2500 באס333,אז עדיף זיכרון 333(במהירות באס המעבד) או 400?

[/quote']

זה באמת לא משנה אם תיקח DDR400 או DDR333 כאשר לא מתוכנן אוברקלוק אבל אם אתה לוקח כבר לוח

עם ה-Nforce2 400Ultra שתומכים ב-400Mhz FSB עדיף כבר לקחת זכרון DDR400 שינצל את כל רוחב

הפס של המעבד אם פעם תשדרג ל-AXP3200, יש הרבה שיגידו שלא אבל בד"כ מנסים לסחוב את המחשב כמה

שיותר וה-ATHLON XP החדשים של היום יהיו במחיר מצחיק עוד חצי שנה....

שוב בקשר לזכרונות... אם תיקח AXP1700 וזכרון 400 לדוגמה אז בדיפולט הוא ירוץ על 266 אבל

אפשר להגדיר בביוס של הלוח אם שהוא ירוץ במהירות שאתה מגדיר לו.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה : "שינצל את כל רוחב

הפס של המעבד " ? אתה מתכוון fsb 400? כרגע אני בונה על ה בארטון 2500 333fsb..ולמה המחירים יהיהו מצחיקים עוד חצי שנה?

-אוקי(בקשר לזיכרונות..)

פורסם

קח לדוגמה את ה-AXP2500, הוא עלה שהוא יצא {לפני חודשיים בערך} 1300ש"ח והיום הוא עולה 600ש"ח,

שזה פחות מחצי מחיר... בגלל זה זה טוב לקנות AMD כי המעבדים הטובים במחירים ממש מצחיקים.

אז ה-AXP3200 שעולה היום 3000ש"ח יעלה בעוד חצי שנה 500ש"ח ואז אתה בטוח תרצה לשדרג כדי למשוך את המחשב

כמה שיותר ולכן כדאי לקחת זכרונות PC3200 שיתנו ניצול של רוחב הפס.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך עכשיו..אחשוב על זה באמת =] וכן אני בונה גם על ה NF7.. וזיכרונות מה אתה אומר? איזה חברה 3200 לקחת? או שזה ממש לא משנה? ..ו האם ההבדל בין 256MB ל512MB גדול ומשמעותי? במה זה מתבטא?

פורסם

ה-Twinmos הם זכרונות מעולים ומאוד מומלצים לאוברקלוק והמחיר שלהם מצחיק {ב-ZigZag זכרון Twinmos 512Mb PC3200

אורגינלי עולה 460ש"ח... זה כלום} ולוח תיקח רק את ה-NF7 REV2.0 כי ה-NF7 הרגיל לא תומך 400Mhz FSB והם עולים בערך אותו הדבר {15ש"ח הבדל בערך ב-ZigZag}.

פורסם

וב- PCHARDWARE הזיכרנות כמו ש- DINO המליץ לך עולים 440 ש"ח והם באמת מעולים ומומלצים...

פורסם

לפי מה שכמה אמרו לי הזכרונות Twinmos שקונים אצל PC-HardWare הם לא מקוריים ולכן הם גם לא טובים.

פורסם

לפי מה שכמה אמרו לי הזכרונות Twinmos שקונים אצל PC-HardWare הם לא מקוריים ולכן הם גם לא טובים.

חחח שטיות יש לי חבר שקנה זיכרונות כאלו וחבר שעומד לקנות זיכרנות כאלו והכל הכל מקורי... אל תגיד סתם שטויות גם בדקנו עם זה מקורי לפני הקנייה פשוט זיגזאג יותר יקרה מ- PCHARDWARE זה ההבדל....
פורסם

ZigZag אולי טיפה יותר יקרה אבל הרמה שלהם פי אלף מכל חנות אחרת בארץ,

קנית אצלם פעם שאתה בכלל יודע? אני קניתי גם אצל PCH וגם אצל ZigZag

ואי אפשר בכלל להשוות את הרמה... עולם אחר....

עדיף לשלם עוד 20ש"ח ושתהיה בעיה ברכיב החנות לא תעשה בעיות.

פורסם

הזיכרון מקורי ולא עושה שום בעיות... PCHARDWARE מוכרים רק דברים אמיתים ולא חיקוים אני קניתי הרבה מאוד דברים מ- PCHARDWARE ותאמין לי זה אחלה של חנות וב- ZIGZAG חבר שלי קנה כרטיס מסך ורמה אותה רמה אין שם שום דבר שונה הם פשוט מוכרים את הזיכרון ביותר 20 ש"ח וב- PCHARDWARE פחות זה ממש ממש לא נכון שזה מזויף בגלל שזה יותר זול... ואני מדבר על זה שוב שחבר שלי קנה כאלו זיכרונות והכל מקורי עם האחריות והכל...

פורסם

Dark Dragon אתה יודע מה אתה ככה שאני לא רוצה לחזור על זה כאן לפני כולם אז...

ולכולם: לא אמרתי שהזכרונות שם מזויפים או לא מקוריים אמרתי שאמרו לי ושמעתי כמה סיפורים,

PCH גם חנות מצויינת אבל ZigZag מצויינת+++. :)

פורסם

על מה אתם רבים??

יש צ'יפים של וינבובד שהם מעולים! כגון הch5 או ה bh5...

פורסם

על מה אתם רבים??

יש צ'יפים של וינבובד שהם מעולים! כגון הch5 או ה bh5...

צודק מאוד אחי...
פורסם
  • מחבר

זכרנוות אתה מתכוון? איזה fsb ו MB?

ותגידו,לא עדיף שאקח 2x256 של ה twinmos ? ולמה לך יש סטיק אחד של 512 dino ?(ולא 2x256?) :)

וב PCH הלוח הוא

ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0)

עולה 580.. לפי ה v2.0 אני מבין שזה ה rev 2 הזה שהמלצתם לי עליו ..סבבה אז =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים