עבור לתוכן

ביטול מסגרות בתפריטי windows

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם (מזמן לא כתבתי פה בפורום, התגעגתי).

היום הדלקתי את המחשב (בעצם לא לפני הרבה זמן), והתחילו להופיע לי מסגרות בתפריטים (אם זה תפריט "מקש עכבר ימני" או בסרגלי תפריטים שקיימים גם ב-windows או בכל תוכנה אחרת), כמו שאתם יכולים לראות בתמונה למטה.

רציתי לדעת איך לבטל אותן.

ד"א, בדקתי ב"אפשרויות ביצועים" דרך המחשב שלי, ובאפשרויות תצוגה, ולא מצאתי שום דבר שמשנה את זה.

אשמח לעזרה, בתודה מונחעיב.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אין תמונה

פורסם
  • מחבר

ערכתי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער שהזנחתי את הדיון ועכשיו אני מקפיץ, לא היה לי זמן.

אשמח לעזרה בכל מקרה, אולי מישהו יודע למה אני מתכוון (אני כמעט שבטוח שזה משהו באפקטים, פשוט לא יודע איזה) ויכול לעזור.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אתה מתכוון לצל?

dropshadows

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לצל?

dropshadows

לא, התכוונתי למסגרות שיש. מין מסגרות דקות כאלה מימין ומלמעלה.

אבל נראה לי זה קשור לאפקט אחר: כמו שיש ריבוע בחירה שקוף ממש עם קו מקווקוו כמו שהיו בגרסאות הקודמות של windows, ואת זה החדש שבצבע כחול וכך גם הבופנוכו שלו כמו שהוצג ב-xp.

אתה יכול לראות את תיבת התצוגה למעלה (בתפריט), פשוט נלחצת, ולא מסומנת בצבע מלא (במקום להלחץ היא אמורה להצבע בכחול או אפור, תלוי בערכת צבעים שבחרת).

נראה לי שזה האפקט שקשור גם למסגרות שהופיעו לי.

נ.ב: ניסיתי להפעיל את כל האפקטים (אלה שמופיעים במערכת>מתקדם>ביצועים>אפקטים חזותיים), ועדיים המצב לא חוזר לקדמותו. כנראה שזה ממקום אחר, או אולי איזו תוכנה שמשנה את זה.

נ.ב 2: הבאתי דוגמה בתמונה, שיניתי ל-windows xp ב"ערכות נושא" ב"מאפיינים", וזה התסדר, אבל אני בכל זאת רוצה לדעת איך עושים את זה.

כמו שאתם רואים בתמונה, גם אין את המסגרות הקטנות האלה בצדדים לכל תפריט, וגם תפריט הכלים מסומן בצבע (אפור) ולא כלחצן כמו שעכשיו קורה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה מין אפקט Emboss כזה, חייב להודות שבחיים לא ראיתי את זה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

זה מין אפקט Emboss כזה, חייב להודות שבחיים לא ראיתי את זה :nixweiss:

מלשון "אמבוש"?

אתם חושבים שזה קשור לאיזשהי תוכנה?

פורסם

בעברית "תבליט"

זה כנראה מאיזו תוכנה, באף ווינדוס אף פעם לא ראיתי דבר כזה... וראיתי דברים מוזרים בווינדוס :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים