עבור לתוכן

כרטיס מסך של ATI ומסך "27

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מחשב עם מעבד DUAL CORE DUO וכרטיס מסך ATI1950XT. אני ממש לא מבין בזה הרבה, אבל אני שוקל לקנות מסך "27.

השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים וקצת משחקים.

איך תהיה התצוגה, המפרט מספיק למסך כזה, או שיש צורך בשידרוג כלשהו?

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה קצת עזרה לשאלה שלי?

פורסם

יתאים אין לך מה לדאוג, רק תקח בחשבון שמשחקים חדשים לא יפעלו על הרזולוציה הטבעית של המסך (1920x1080) בצורה מיטבית, מכיוון שהכרטיס מסך שלך חלש מדי.

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אבדוק... ( אגב הרזולוציה של המסך היא 1920X1200 ).

מה זה " לא מיטבית? בסביבות איזו רזולוציה אוכל כן לשחק?

בכל מקרה, אחרי שאבדוק ונניח שארצה לשדרג את הכרטיס. איזה כרטיס יתאים ללוח אינטל DG965WH עם מעבד DUAL CORE DUO 2.4 ו- 2G זיכרון?

שוב תודה

פורסם

אולי תוכל לשחק על 800X600

:P

סתם, אבל הכרטיס שלך ממש ממש ממש לא מספיק למסך כזה, 280GTX/מערכים יתאימו לך אם אתה גיימר מטורף, 4870/260GTX אם אתה רוצה לשחק על רז' טבעית אבל בלי פילטרים וקצת להתפשר על הגדרות במשחקים מאוד טובעניים. [כן, התכוונתי לטובעניים עם ט' :P]

אגב, אני יוצא מנקודת הנחה שיש לך מעבד חזק יותר מE2XXX או E4XXX.

פורסם
  • מחבר

כתבתי מה שאני יודע על המעבד. פרטים יותר מדויקים כמו שאתה שואל אני לא יודע....

פורסם

חוץ ממשחקים הכל יעבוד בסדר גמור.

כדי להריץ משחקים (בהגדרות מירביות כמובן) על רזולוצייה כזו גבוהה צריך מחשב על עם כרטיס מסך כמו GTX280 או HD4870. (ושניים מכל אחד ייתקבלו בברכה). אבל, אתה לא חייב לשחק על רזולוצייה טבעית ו/או הגדרות מירביות. הכרטיס שיש לך כרגע אמנם קצת חלש אבל עדיין יפעיל משחקים. אתה פשוט תאלץ להוריד את ההגדרות קרוב למינימום ולהוריד את הרזולוצייה לאזור ה 1360X768 פחות או יותר.

ולשאול האם המפרט מתאים לבקשות שלך כאשר אתה לא יודע כלום על המחשב שלך זה שאלה לא רצינית בכלל. איך נדע איזה מחשב יש לך אם אתה בעצמך לא יודע? תעזור לנו לעזור לך. לרשום מעבד DUAL CORE DUE (אם כבר אז - CORE 2 DUE, אבל בוא לא נהיה קטנוניים) זה כמו לענות שיש לך מכונית אדומה כאשר יישאלו אותך על איזה רכב אתה נוסע..

פורסם

חוץ ממשחקים הכל יעבוד בסדר גמור.

כדי להריץ משחקים (בהגדרות מירביות כמובן) על רזולוצייה כזו גבוהה צריך מחשב על עם כרטיס מסך כמו GTX280 או HD4870. (ושניים מכל אחד ייתקבלו בברכה). אבל, אתה לא חייב לשחק על רזולוצייה טבעית ו/או הגדרות מירביות. הכרטיס שיש לך כרגע אמנם קצת חלש אבל עדיין יפעיל משחקים. אתה פשוט תאלץ להוריד את ההגדרות קרוב למינימום ולהוריד את הרזולוצייה לאזור ה 1360X768 פחות או יותר.

ולשאול האם המפרט מתאים לבקשות שלך כאשר אתה לא יודע כלום על המחשב שלך זה שאלה לא רצינית בכלל. איך נדע איזה מחשב יש לך אם אתה בעצמך לא יודע? תעזור לנו לעזור לך. לרשום מעבד DUAL CORE DUE (אם כבר אז - CORE 2 DUE, אבל בוא לא נהיה קטנוניים) זה כמו לענות שיש לך מכונית אדומה כאשר יישאלו אותך על איזה רכב אתה נוסע..

אז בגלל זה המוסכניק הסתכל עלי מוזר

פורסם
  • מחבר

טוב, לא צריך לכעוס עלי, אני לא כל כך מתמצא. והמכונית שלי בכלל עם 5 דלתות...

בכל אופן הסתכלתי וכתוב שהמעבד הוא INTEL CORE 2 CPU 6600 2.40GHZ.

והלוח הוא DG965WH. את זה לקחתי מהמדבקה עם התרשים של הלוח...

לזה התכוונת?

אם לא, תקן אותי בבקשה...

תודה

פורסם

אז יש לך מעבד נחמד. הלוח לא משהו אבל יעשה את העבודה. לכן התגובה הקודמת שלי נשארת תקפה - יריץ לך הכל סבבה חוץ ממשחקים על הגדרות גבוהות/רזולוציה טבעית של המסך. בשביל לשחק ברזולוצייה הזו בהגדרות גבוהות או ברזולוצייה הטבעית את חייב כרטיס מסך מאד חזק.

מכאן נשאר לך לעשות את החשבון עם עצמך עד כמה משחקים חשובים לך ועד כמה מוכן להשקיע בכרטיס בשביל להנות מהם. אם זה לא כזה קטע רציני אז גם המפרט הנוכחי יפעיל לך משחקים.. איך יפעיל ? תלוי בכל משחק לגופו ובהגדרות שתבחר לשחק.

שחר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ונניח שאחליט להחליף כרטיס. הלוח שלי יתאים לכרטיס טוב וחזק? ועד כמה חזק וטוב אני יכול להתאים ללוח הזה? כלומר איזה דגמים מתאימים ללוח כמו שלי..

ושוב תודה

פורסם

כל כרטיס שהוא בחריץ PCI-E יתאים ללוח שלך. (כולל כרטיסים שהם PCI-E 2.0).

איזה כרטיס יתאים לך ? - זה כבר תלוי בתקציב שלך. למשחקים ההמלצה שלי תתחיל מ 9600GT דרך 9800GT ועד 9800GTX+ / HD4850 . (כמובן שיש גם יותר חזקים אבל אני מאמין שהם כבר בכלל לא רלוונטים לגביך).

שחר

פורסם
  • מחבר

שחר תודה רבה :xyxthumbs:

סתם להשכלה כללית ה-4870 גם כלול ברשימה? או שצריך כבר לשדרג עוד חלקים במחשב?

ושאלה יותר כללית, בבקשה.. מה אורך החיים של כרטיס מסך? כלומר, אחרי כמה זמן הוא נהיה פחות רלוונטי וצריך לשדרג?

פורסם

גם ה 4870 מתאים, אבל אני לא בטוח לגבי האם יהיה לו צוואר בקבוק משאר המערכת או לא. יעזור אם תציין גם כמה זכרון יש לך במחשב.

וקשה לענות על השאלה לכמה זמן הוא מחזיק. (ואני כמובן מתכוון למחזיק משחקים ולא מחזיק את עצמו פועל בצורה תקינה).

יש משתמשים שנשארים עם אותו כרטיס שלוש שנים ונהנים ממשחקים שיוצאים ולא מפריע להם כל כך הגדרות המשחק והגרפיקה ויש משתמשים שמחליפים כרטיס (אפילו ברמה של 4870) כל שנה ואפילו פחות כי הם לא מסוגלים לחיות עם העובדה שיש כרטיס שייתן להם איזה 20 FPS יותר במשחק ואין להם אותו..

אני אישית מחליף בערך כל שנה וחצי כי אני לא מוכן להתפשר יותר מידי בהגדרות - זה פשוט הורס את כל הרעיון של המשחק.

*קח דוגמא אנשים שטוענים שקרייסיס הוא חרא של משחק - אלו בדרך כלל גיימרים שיש להם מחשב עגלה שלא מסוגל להריץ אותו בהגדרות גבוהות. לשחק קרייסיס (וגם משחקים אחרים) ב LOW זה ממש לא אותו משחק כמו לשחק ב HIGH - עולם אחר לגמרי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני אבדוק כשהמסך יגיע...

כתבתי למעלה יותר שיש לי זיכרון של 2G. איפה עוד יכול להיווצר צוואר בקבוק?

אולי אצטרך להחליף את הספק, אבדוק גם אותו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים