עבור לתוכן

בעיה קשה עם Abit IP35-E וE8400

Featured Replies

פורסם

אז ככה היום קניתי תE8400 דגם SLB9J בפוקס פי סי, ואחרי שהרכבתי הכל על הלוח שלי Abit IP35-E יש לי בעיות ממש רציניות. המעבד עובד על טמפרטורה של 98 מעלות קבוע לא יורד ולא עולה ולא זה לא הקירור יש לי סטוק וגם תפרייזר 7 פרו ועם שניהם אותה הטמפרטורה ממש לא מובן לי מה קורה כאן. מישהו אולי יכול להסביר לי ? וגם יש לי לוח GigaByte GA-945GCM-S2l שעשיתי לו עידכון באיוס לF6 והוא מראה תמעבד בטמפרטורה של 35 מעלות עם הסטוק. אולי צריך לעדכן תבאיוס בIP35-E גם ? ועם כן מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מבין תלוח הזה הוא מסובך מאוד. מה אתם אומרים על הבעיות שלי ?

פורסם

האתר של הלוח:

http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=2&model=386

לפי ההסבר שלהם לעידכון הביוס, יש לבצע את העדכון בסביבת DOS. אתה לא חייב להשתמש בדיסקט כמו שהם מציינים, אלא מספיק שתגיע לסביבת DOS אמיתית (ע"י אתחול מ CD מתאים). אתה יכול להכין דיסק DOS כזה, שגם יכיל את הביוס המעודכן ואת תוכנת הצריבה שלהם, או שתשתמש ב DOK, או שילוב של שניהם (תשתמש ב CD כדי לאתחל, וב DOK כדי לעדכן). בכל מקרה, לעדכן ביוס דרך דיסקט זאת אולי הדרך הכי גרועה והכי מסוכנת.

אגב, זה לא מבטיח שזה ייפתור את הבעיה שלך. יכול להיות שיש לך בעיה בלוח עצמו, ואז תצטרך להחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

אולי תוכל לפרט איך עושים את זה ? וגם איך צורבים דיסק כזה, כאילו מה צריך לשים בפנים ? ועל איזה כפתור לילחוץ כדי להגיע למסך הזה של העידכון באיוס דרך הDOS ?

פורסם
  • מחבר

אוייייי אני מישתגע כל העידכונים לא עוזרים והדרך של העידכון דרך הDOS איך עושים אותו ? יש מדריך לזה בעברית ? עוד רגע אני שובר תלוח :pissed:

פורסם

קודם כל - בדוק אם יש לך אפשרות לעדכן את הביוס בעזרת תוכנה ייעודית דרך ה WINDOWS - זה יחסוך לך כאב ראש.

אם אתה לא יודע להכין דיסק איתחול, זאת אכן בעיה. הנה מה שאני מציע:

1. תחפש באינטרנט דיסק איתחול ל DOS. אתה צריך קובץ ISO (זהו קובץ תמונת דיסק), ואז יש לצרוב אותו על דיסק (לא לצרוב את הקובץ עצמו על הדיסק).

2. תוריד את העדכון הביוס יחד עם תוכנת העדכון למחשב. שמור אותם ב DOK שמפורמט למערכת קבצים FAT או FAT32 בלבד.

3. תפעיל את המחשב כאשר ה DOK מחובר אליו. זה אמור לגרום למחשב לראות את ה DOK כדיסק קשיח לכל דבר.

4. תדאג שהאיתחול ייתבצע דרך ה CD שצרבת.

5. לאחר שהגעת ל DOS אמיתי, נווט ל DOK והפעל משם את תוכנת הצריבה.

אם אתה לא יודע איך לעשות את הדברים הנ"ל, אז עדיף שלא תעדכן את הביוס כדי שלא תהרוס כלום.

פורסם
  • מחבר

תיראה כעיקרון כבר נישבר לי מזה עידכנתי לכל העידכונים האפשריים ופשוט כלום לא עוזר. אז עם קנית תלוח בFOXPC ואני בא אליהם בטענה שאני רוצה לוח חלופי של GigaByte יש מצב הם מביאים לי אחד משהו כמו הP35DS3L או DS3 ללא תוספת מחיר :smile1: ? או שמביאים לי לוח בדיוק כזה רק מעודכן ובדוק שעובד לפי המעבדה שלהם ? ועם אני מביא להם תלוח שלי ואומר להם שיעדכנו לי אותו תחת המעבד שלי E8400 ? כי כעיקרון אבנתי מה הבעיה והיא שהעידכון הוא רק למעבדים עם סטפינג C0 ואצלי יש מעבד E0 וזה מה שהורס לי, והקטע המצחיק שיש לי לוח ישן של 945 שעידכנתי לו באיוס והמעבד עובד עליו מצויין ללא בעיות :silly:

פורסם

למה שיביאו לך לוח חלופי אם אתה נותן להם לוח תקין (ומשומש)? ??? ומאיפה החלום שיתנו לך לוח יקר בהרבה כמו ה P35-DS3 בלי תוספת מחיר-

על החזרה של לוח משומש ותקין? o_O

לדעתי אם תיתן את זה למעבדה שם, מקסימום יעדכנו ביוס (תכל'ס גם את זה הם לא חייבים לעשות....)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים