פורסם 2003 ביוני 1122 שנים שלום כולםאפשר לקבל קצת עזרה???אני רוצה לדעת למה המחשב שלי משמיע רעשים???כאילו של צליעה כזה כאילו הוא הולך למות??? וזה כבר ככה שנה יש מצב לתיקון?אני שומע את זה מהמאורר ורציתי לדעת אם אני קונה עוד מאורר קירור לאן לחבר אותו?
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים תערוך את הכותרתתסביר את עצמך יותר טובתקרא את חוקי הפורום בקשר לכל הודעות ה"פאניקה"
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אתה יכול להסתכל על זה משני כיוונים - 1 - הגיע הזמן להוציא קצת כסף על מאוורר חדש (אם לשמן את הנוכחי לא עוזר).2 - כל עוד יש רעש, המאוורר עובד, כהרעש יפסיק - אז תתחיל לדאוג...דרך אגב - שאלה לגבי שימון מאווררים - זה שמורידים את המדבקה לא חושף את המאוורר ללכלוך ומקצר לו את החיים?
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים על איזה מאורר מדובר?מעבד\ציפסט או בכלל מאורר שמוציא\מכניס אוויר למארז?אם זה של המעבד! אל תחכה ותיקנה מאורר חדש. אם זה של הציפסט תבדוק אם באמת צריך את המאורר הזה (אם המעלות של הציפסט הם נמוכות גם בלעדיו) ואם המעלות נמוכות נסה לשמן את המאורר ולראות אם זה עוזר ואם זה חם בלעדיו נסה לשמן ולמצוא מחליף.אם זה למוציא\מכניס אוויר נסה לשמן לא עוזר תקנה חדשים או תוציא מספיקים ישנים או שרופים.
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר לא יודע ממש של מה זה אבל אני יודע שרשום עליו"zp xinruilianBrushless DC Fan"ושהוא מתחבר לאיזה כבל פוואר אחד שמתחבר להרדיסק.....תודה רבה דרך אגב פורום פצצתי אדיר תותחן על שהאין כמוהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.