עבור לתוכן

לקנות לוח אם בהונג קונג?... כמה יעלה שם ה nforce?

Featured Replies

פורסם

אמא שלי נוסעת למזרח הרחוק האם כדאי לקנות שם לוח אם?... ומעבד... האם המחירים שם באמת הרבה יותר זולים

פורסם

לא כדאי !!! אין אחריות אל תשכח את זה

חוץ מזה כדאי כי זה בטח זול

פורסם
  • מחבר

אני מוכן להסתכן בהעידר אחריות...

אגב מה המחירים שם צריכים להיות... כי אני לא רוצה לקרוע להורים את הכיס

פורסם

אין לי מושג..... הם אמורים להיות זולים מאוד..... תחפש באינטרנט אולי תמצא אתר של חברה בתאילנד

כל מכשירי האלקטרוניקה בתאילנד זולים

פורסם

איזה לוח אתה כבר רוצה לקנות משם??

שתידע אחריות זה דבר מאוד חשוב וגם יוצאים לוחות דפוקים ואז תצטרך לשלוח את הלוח לחנות שממנה קנית ועוד כל השיקולים של החנות בקיצור סיפור לקנות במיוחד שהחנות יכולה לעשוק את אמא שלך כמו שעשקו את דודה שלי שהיא קנתה מארה"ב זכרונות ונתנו לה משהו שונה לגמרי ממשהיא ביקשה..

פורסם
  • מחבר

אבא שלי ימאי ככה שבכל מקרה להחזיר את הלוח-אם זה לא כזאת בעייה (אומנם אני יצטרך לחכות כמה חודשים עד שהוא יחזור :-\) וחוצמזה אני רוצה לוח-אם שיהיה עם זיכרון DDR מהיר (איך קוראים לטנולגייה החדשה?) וכמבון שיהיה ניתן להכניס לו מעבד של AMD כי אני לא מוכן בשום פנים ואופן להתפשר על Intel וכמבון AGP X8

:la: ואתם יודעים מה הסמיילי הזה אומר?!!!

פורסם

הייתי בהונג קונג ואכן המחירים שם זולים אבל לא בהפרש גדול מישראל כך שעדיף לקנות בישראל ולהינות מאחריות על המוצר.יש קניון שלם שם רק של מחשבים ליד הפיר שבו אתה אתה לוקח מעבורת לחלק השני של הונג קונג

פורסם

מה שכן אולי תצליח להשיג שם 8RDA+ REV 2.....

פורסם

ומה אם הסארס אתה לא מפחד שהמחשב שלך יהיה נגוע בסארס? :lol::);) ;D

סתם תאמת יהיה זול אשר יהיה לוח אם זה מוצר חשוב מידי בכדי שהמחיר יהיה השיקול לקנותו מאחר וזה דבר רגיש שיכול להתקלקל רצוי מאוד וכדאי לך לרכוש אותו בארץ עם אחריות כך שבהחלט עם חס וחלילה תיהיה לך בעיה יהיה לך למי לפנות בהקדם האפשרי ולא תצתרך להתעסק עם משלוחים לחו"ל וכל החרטא הזה.

פורסם

הרג אותי שושו השועל :lol: :lol:

פורסם

אם אתה אוהב את אמא שלך, אל תתן לה לנסוע לשם :nono: :asthanos:

פורסם

אני הבאתי משם ASUS A7N8X DELUXE וWD 80 GB 8 MB ב200 דולר נדמה לי לשניהם ביחד....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים