פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים ראיתי שיש לוחות שיש בהם שתי סלוטים לכרטיס מסךמה זה יתן אם אני ישים שתי כרטיסי מסך אותו דבר שמה ?נגיד אני ישים שתי כרטיסים שכול אחד מהם עולה 400 שקל נגיד כרטיס מסוג SAPPHIRE ATI RADEON™ HD 2900GT 256MB PCI-E+HDMI bulk לא כדאי לי כבר לשים אחד שעולה 800?נגיד את SAPPHIRE ATI RADEON™ HD 3850 512MB DDR3 AGPX8מה זה נותן שתי כרטיסים ?אני לא ממש מבין ומאוד רוצה לדעת .
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים תמיד יהיה עדיף כרטיס מסך אחד חזק מאשר שניים חלשים יותר...אבל יש אנשים שקונים שני כרטיסי מסך חזקים...בשביל עוד ביצוועים... אבל זה מיותר לפי דעתי...
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר יש לוח יש asus קוראים לו p5kc שראיתי שיש בו שתי סלוטים כאלה זה מסוג הלוחות שתומכים בשתי כרטיסי מסך ?
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים כן הוא תומך בCF..זאת אומרת שני כרטיסי מסך של ATI...מה שכן רוחב הפס של הסלוט הנשי הוא X4 בלבד..מה שדי יגביל את הכרטיס מסך שתתקין עליו..
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר סי אף זה קרוספייר לא ?וקרוספייר זה אומר שתי כרטיסי מסך ?ובקשר ללוחאז כדאי לוח כזה או לא ?ואיזה סוג כרטיסי מסך אני יוכל לשים בו ?שתים מסוגSAPPHIRE ATI RADEON HD 2900GT 256MB PCI-E+HDMI bulk ????זה יתאים ?
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים אם החיבור שלך הוא PCI-EX אז כן אם הוא AGP אז לאהלוח אם שהוא דיבר עליו מבוסס על P35 ככה שPCI-E יש לו...פותח התרד CF זה אכן "קרוספייר"..תמיכה במערך של שני כרטיסי מסל ויותר מבית ATI...(SLI זה הטכנולוגיה המקבילה של NVIDIA)..כל כרטיס מסך בחריץ PCI-E שיהיה בעל תמיכה בCF (חיבור גשר וכו)...וה2900GT יתאים..אבל כמוש אמרתי במקרה של הלוחאם שציינת הסלוט השני יעבוד בX4..מה שדי יגביל אותך..מה גם שאל תשכח את הספק כוח..
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר אז רגע אם אני רוצה לשים שתי 2900 GT צריך להיות גם חיבור בנייהם ??איזה חיבור זה ? ויש אותו ביכלל בכרטיס הזה ?
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים גשר שמתחבר בין שני הכרטיסי מסך (לרוב אתה מקבל אותו עם הלוח אם או הכרטיס מסך)..אני מציע לך להריץ חיפוש בפורום/רשת לקרוא קצת על CF וכו..
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר צודק , באמת רעיון טובוהגשר הזה הוא בעצם משתי כרטיסים בפועל עושה כרטיס אחד שהוא חזק כפליים ?עריכהועל הכרטיס כמובן גם צריך להיות איזה משהו שאומר שהוא תומך בCrossFire ???או שכול כרטיס תומך?מה שלא ניראה לי הגיוני כי היצרניות לא פראייריות
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים 1. הגשר אחראי להעביר את המידע הנוסף בין הכרטיסי מסך ובצעם "משלב/מתאם" ביניהם..2. לא כולם תומכים...אבל לרוב זה מצויין במפרט של הכרטיס מסך..או על פי הליבה עליה הוא מבוסס..
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר איזה שחיטה זה שתי כרטיסי מסך כאלה כניראה נקנה אחד ואז אחרכך עוד אחד סך הכול רציתי לשחק קצת חחח :'(אה הנההכרטיס מסך שציינתי תומך בזהניראה לי חחככה רשוםCrossFire™multi-GPU אז זה תומך?
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר חחחחח מין הסתם שזה יקראבל שווהאפשר לשחק בכייףחוץ מזה זה לא השקעה של כול דקה זה השקעה של פעם בכמה שנים טובות אז כדאי לא ?
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים לשחק בכיף אתה יכול באותה המידה גם עם כרטיס מסך בודד..וכנ"ל לגבי ההשקעה...אפשרי לקנות פעם ב..כרטיס מסך בודד חזק..הכל עניין של העדפה ושימושים...כאשר בשורה התחתונה מגיעה הכדאיות והתקציב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.