פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מספיק רק לפרק את הניטים?איך אחרי זה אני אתפוס את זה חזרהואיך אפשר לפרק את הניטים כשחומרה בפנים (לדוגמא מקדחה ימלא את המארז בשבבים ואין לי כוח לפרק הכל)
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים שהייתי אצל A-V רצינו גם לפרק ואז פשוט השתמשנו בכוח ולא לעקם את זה עד שזה בחוץלעקם- להוציא את זה ישר לא כל צד בפעם.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר ממש לא הבנתי...יש מאחורה 3 ניטיםזה כל מה שמחזיק את זה?איך הכי כדאי לפרק אותם?
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים כן כל מה שיש זה כמה כאלה מפלסטיק ארוכים שנכנסים לתוך המארזברגע שאתה מושך אותם החוצה בזה אחר זה , אז זה משתחרר , צריך להפעיל כוח!!!
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים תקדח בניטים עם מקדח 3 מילימטר , ואחר כך תתפוס את המכסה עם ברגים תואמים בעובי .
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר שום דבר אחר לא מחזיק אותו?הוא אמור פשוט להתפרק כלפי מעלה או שהוא יושב על מסילה ואני צריך למשוך אותויש לך ניסיון עם זה?
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים :ואיך אפשר לפרק את הניטים כשחומרה בפנים (לדוגמא מקדחה ימלא את המארז בשבבים ואין לי כוח לפרק הכל)שים כוס פלסטיק מתחת לנקודה חיבור של הניטים ואין בעיית שבבים.זה עובד.אגב.. בנוסף ךניטים מאחורה יש גם ניטים מקדימה שתאלץ לטפל בהם.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים כן ... יש ניסיון3 ניטים מקדימה , 3 ניטים מאחורה , עוד איזה אחד מכל צד , ואז אתה פשוט מרים את המכסה למעלה .
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר אני רואה זה חתיכת סיפורזה על המסילה של הדלתאיך הרכבת אותו אחרי זה כמו שצריך?עם ברגים ואומים?זה לא יעשה בעיות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.