עבור לתוכן

שידרוג כרטיס מסך בחיבור AGP

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך בתקציב של עד 400-500 ש"ח המטרה העיקרית היא לשחק בעיקר חלק מהמשחקים החדשים בעיקר COD4 או RA3 שיצא בקרוב. המערכת שברשותי כתובה במפרט בצד והשאלה שלי היא איזה מבין הכרטיסים הבאים ייתן את הביצועים הטובים ביותר לטווח הארוך ובעיקר למשחקים שציינתי.

הרשימה היא:

ATI Radeon HD2600PRO 256MB AGPוGeCube - מחיר 350 ש"ח.

ATI Radeon X1650Pro 512MB AGPוSapphire - מחיר 355 ש"ח.

ATI Radeon X800GTO 256MB AGPוPalit - מחיר 365 ש"ח.

ATI Radeon HD3650 512MB AGPוSapphire - מחיר 395 ש"ח.

ATI Radeon HD2600PRO 512MB AGPוGeCube - מחיר 399 ש"ח.

Palit Ati Radeon X850XT 256mb GDDR3 256Bit AGP - מחיר 470 ש"ח.

Sapphire HD2600XT 256Mb GDDR3 AGP - מחיר 511 ש"ח.

תודה.

• תגובות 38
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שום דבר.

אל תבזבז כזה סכום ענקי על כלום. עדיף שתקנה כבר לוח אם ואם אין לך כסף, פשוט תחכה ואל תשדרג. עוד חודש, עוד משכורת/דמי כיס /לחץ על הורים ותקנה מחשב חלש זול מאוד ואז תהנה הרבה יותר. ממילא אם יש לך AGP" עם כרטיס מסך יקר ב AGP הענתיקות שעדיין נשארו בשוק - יהיה לך צוואר בקבוק של ביצועי המעבד ו חבל על הכסף.

פורסם
  • מחבר

זה לא כזה סכום גדול 400 ש"ח, פשוט החשיבה שלי היא כזו אני מתגייס בעוד חודשיים וסתם רוצה להעביר את הזמן עד אז. את הכסף שחסכתי מהעבודה כבר הוצאתי על נסיעה לחו"ל ומה שנשאר יוצא על עוד טיול או סתם פשוט לבזבוזים עד הגיוס. ובגלל זה אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף על מחשב חדש כי אני לא באמת יהנה ממנו.

פורסם

כרטיס מסך חדש יתן לך בקושי שיפור ביצועים ועדיין תשלם מחיר יקר לכרטיס מסך בינוני-

מילא אם היה לך כ.מסך כמו GF5200 או RADEON 92XX או 9600, אבל הכרטיס שלך די חזק למפרט

אני אומר מניסיון אחרי ששידרגתי כרטיס מסך כמו שלך וקיבלתי במפרט הקודם שיפור של 5-10% בלחץ וזה אחרי OC למעבד

לדעתי לא מומלץ

פורסם

שום דבר.

אל תבזבז כזה סכום ענקי על כלום. עדיף שתקנה כבר לוח אם ואם אין לך כסף, פשוט תחכה ואל תשדרג. עוד חודש, עוד משכורת/דמי כיס /לחץ על הורים ותקנה מחשב חלש זול מאוד ואז תהנה הרבה יותר. ממילא אם יש לך AGP" עם כרטיס מסך יקר ב AGP הענתיקות שעדיין נשארו בשוק - יהיה לך צוואר בקבוק של ביצועי המעבד ו חבל על הכסף.

אלכס אני לא מסכים איתך בעניין .

ה-"שילוש" של שדרוג לוח אם+מעבד+זיכרונות יעלו לו פי 3 מהמחיר של הכרטיס (HD2600XT ) שיכול להריץ את cod4 בצורה טובה .

אם כל מה שהוא רוצה זה cod4 אז אין לו סיבה לשדרג .

אזהרה :

כל שאר הכרטיסים שהבאת ,הם גרוטאות ואינם רלבנטיים וזאת מפני שיש להם זיכרונות ddr 2 \ או שהם לא מסוגלים בכלל להריץ משחקים חדשים (

בגלל העדר תמיכה ב-SHADER 3.0 ).

תשכח מ-crysis אם אתה קונה HD2600XT!!!!!

פורסם

אז אתה אומר שאין לו סיבה ואין לו גם למה לשדרג כי כל הכרטיסים על הפנים.

אז אנחנו למעשה באותה דעה ;)

פורסם

אלכס אני לא מסכים איתך בעניין .

ה-"שילוש" של שדרוג לוח אם+מעבד+זיכרונות יעלו לו פי 3 מהמחיר של הכרטיס (HD2600XT ) שיכול להריץ את cod4 בצורה טובה .

אם כל מה שהוא רוצה זה cod4 אז אין לו סיבה לשדרג .

אזהרה :

כל שאר הכרטיסים שהבאת ,הם גרוטאות ואינם רלבנטיים וזאת מפני שיש להם זיכרונות ddr 2 \ או שהם לא מסוגלים בכלל להריץ משחקים חדשים (

בגלל העדר תמיכה ב-SHADER 3.0 ).

תשכח מ-crysis אם אתה קונה HD2600XT!!!!!

אני לא חושב שיש הבדל כל כך גדול בן DDR2 ל DDR3

פורסם
  • מחבר

דווקא הייתי בטוח שהכרטיס הכי חזק מביניהם הוא הHD3650. אז בסופו של דבר בשביל לשחק COD4 הכרטיס שהכי מומלץ מהרשימה הוא ה2600XT?

פורסם

אתה לא מבין. אתה לא תשיג בשום דבר מהם ביצועים. אתה מחפש את הדרך הזולה, מובן אבל אתה הולך עם הראש בקיר.

זה המון כסף ורבע ממחירו של מחשב זול למשחקים.

פורסם

דווקא הייתי בטוח שהכרטיס הכי חזק מביניהם הוא הHD3650. אז בסופו של דבר בשביל לשחק COD4 הכרטיס שהכי מומלץ מהרשימה הוא ה2600XT?

טעות נפוצה .

2600xt מיוצר אך ורק עם זיכרונות DDR 3 (ליתר דיוק GDDR3 -למהדרין )

hd3650 מיוצר בשני גירסאות . הראשונה עם DDR2 והגירסא השנייה עם DDR 3.

2600xt הוא פחות או יותר שווה ערך לגירסה hd3650 שבאה עם זיכרונות DDR3 (ברוב המיבחנים הוא טיפה יותר חזק מ-2600XT ).

הדגם הספיציפי של HD3650 שראית ב-ksp שמחירו 395 מבוסס על זיכרונות DDR2 והוא נחות בצורה קריטית לעומת 2600xt .לכן הכרטיס היחידי למשחקים שבא בכלל בחשבון מהרשימה הספיציפית שהבאת הוא רק ה2600XT.

כל שאר הכרטיסים מומלצים רק לשני צרכים :

1. איסוף הגללים שכלבך(אם יש כמובן ) משאיר ברחוב :biglaugh:

2.הרחקת זבובים באמצעות ניפנוף של הכרטיס.

[br]פורסם בתאריך: 19.09.2008 בשעה 00:27:27

אתה לא מבין. אתה לא תשיג בשום דבר מהם ביצועים. אתה מחפש את הדרך הזולה, מובן אבל אתה הולך עם הראש בקיר.

זה המון כסף ורבע ממחירו של מחשב זול למשחקים.

אלכס יש לי הרבה הערכה אלייך ואתה בדרך כלל צודק ,אולם במקרה הזה אתה טועה ובגדול.

ואני אסביר כדלהלן :

הבחור מתגייס עוד חודשיים .

הוא בסך הכל מסתפק בכרטיס שיריץ לו COD4 בצורה סבירה וזה מה ש-2600XT יספק לו .

במשך 3 הקרובות בחופשות שלו מהצבא הוא יעדיף לבלות עם החברה שלו ועם ידידיו והכי חשוב לישון כמו בן אדם (הייתי בסרט הזה ).

בעוד 3 שנים כאשר הוא יסיים את הצבא הוא יוכל לקנות מערכת מחשב שלמה מבוססת על i7 ב-500 ש"ח ,מייד שנייה מ-TRADE ZONR ......ואם זה נישמע לך מופרך אתה מוזמן להיכנס ל-TRADE ZONR ולראות בעצמך את כל המחשבים מלפני 3 שנים שניחשבו שיא הטכנולוגייה והביצועים ועלו בזמנו הון תועפות

והיום אתה יכול לקנות אותם תמורת נזיד עדשים :smile1:[br]פורסם בתאריך: 19.09.2008 בשעה 00:41:54

אני לא חושב שיש הבדל כל כך גדול בן DDR2 ל DDR3

ידידי היקר ,אל תעלב אבל בנושא הזה אתה לא מבין כלום ואתה לא יכול לייעץ לאף אחד .

תקרא סקירות ותחכים ועד אז תפסיק לצייץ ולזרוק שטויות שעלולות להטעות אנשים .

פורסם

אהא.

תראה לי שנייה ביצועים של הכרטיס שאתה ממליץ לו לקנות , כרטיס AGP ב COD4 כאשר תזכור ש5 ידרוש אפילו יותר מ4.

פורסם

בבקשה צילום מסך מ-tomshardware שמתייחס ל-cod4

אתה יכול למצוא עוד 10000 כאלו בחיפוש קצר בעצמך .

ולגבי COD 5 ראה בעצמך :

http://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty_5

requirements Processor: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz or better

Memory: 8 GB free hard drive space, 512MB RAM (XP)/1GB RAM (VISTA)

Graphics: Shader 3.0 or better, 256MB Nvidia Geforce 6600GT/ATI Radeon 1600XT or better

בהתחשב שאלו דרישות המינימום אז אין ספק ש-HD2600XT שהוא כרטיס חזק יותר משניהם ,יוכל להריץ אותו ללא קושי ובצורה סבירה .

אבל כל זה לא רלבנטי כלל מפני שעד ש-COD5 ישוחרר לשוק (עוד כחודשיים אם לא יהיו עיכובים ) פותח ה-thread יהיה בטירונות בצבא

ויוכל להנות ממשחקי מלחמה בחינם .....חה חה חה

ואני מבטיח לך שהדבר האחרון שהוא ירצה לעשות בחופשה זה לשחק במשחק מלחמה וירטואלי ....

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש הבדל בין דרישות מינימליות למשהו אחר.

אתה מבין שזה חצי אלף שקל ? אני במקומו חוסך אותם. אבל זה אני לא הוא. אני 8 חודשים פספסתי את COD4 ואת HL 2 EPISODE 1 ו 2 ואת CRYSIS עד שיהיה לי כסף למחשב חזק כמוש אתה רואה במפרט שלי. סבלנות אין לכולם אז אם אין אז אין.

הוא מצידי שיבזבז גם 5 אלף שקל לשחק משחק כמה חודשים עד השחרור :)

פורסם

יש הבדל בין דרישות מינימליות למשהו אחר.

אתה מבין שזה חצי אלף שקל ? אני במקומו חוסך אותם. אבל זה אני לא הוא. אני 8 חודשים פספסתי את COD4 ואת HL 2 EPISODE 1 ו 2 ואת CRYSIS עד שיהיה לי כסף למחשב חזק כמוש אתה רואה במפרט שלי. סבלנות אין לכולם אז אם אין אז אין.

הוא מצידי שיבזבז גם 5 אלף שקל לשחק משחק כמה חודשים עד השחרור :)

ככלל אתה צודק .

אולם המקרה הספיציפי שלו הוא בדיוק המקרה של יוצא מהכלל ובהתחשב בירידה המהירה של חומרה וביחוד של כרטיסי מסך מומלץ לבחור שפתח את ה-פוסט הזה בכל זאת לרכוש את ה-hd2600xt ב-500 ש"ח מאשר לרכוש מחשב חדש קומפלט ב-1500 -2000 ש"ח (שגם הוא יהיה מינימלי ועלוב מדי כבר ברגע קנייתו).

סליחה שאני סוטה מהנושא ,אבל ראיתי במיפרט שלך ssd .

כגיימר אני מוכרח לשאול אותך :

האם מהירות הקריאה הרבה שמאפיינת ssd חוסכת לך את זמני טעינה המייגעים שהם נחלתם של כל הגיימרים שמשתמשים בדיסק קשיח?

(לי אישית יש raptor ובכל זאת זמני הטעינה מוציאים אותי מדעתי ופוגמים קשות בחווית המשחק )

האם יצא לך להשוות בין מערך raid אפס לבין הביצועים של ה-ssd שלך ?

האם לדעתך ההבדל לטובת ה-SSD הוא דרמטי עד כדי כך שיש הצדקה להשקיע בו חרף מחירו הגבוה ?

פורסם

אתה מוזמן לקרוא את הביקורת המלאה. מחק רווח משם האתר ואל תפרסם כי לא אוהבים אותם פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים