עבור לתוכן

מספר שאלות בקשר לרמקולים ולאתרים...

Featured Replies

פורסם

טוב יש לי כמה שאלות... ;D

קודם כל למה הלוגיטק z640 שהוא 5.1 עולה רק 600+- שקל והלוגיטק z560 שהוא 4.1 עולה משהוא כמו 1.500+- שקל?

דבר שני רציתי אם אפשר שתמליצו לי על אתרים (באנגלית ועברית) שיש שם מדריכים ומאמרים בכל הקשור לקול רמקולים וכו..

ומהוא לדעת המערכת הכי טובה למחשב עד 600+- שקל?

תודה מראש ;)

פורסם

אני לא יכול להביא לך מאמרים כי אין לי כח לחפש, אבל חוצמזה ההבדלים בין הדגמים זה שהיותר יקר

הוא בעל כניסה דיגטלית ואולי עוד דברים (עוצמת רמקולים לדוגמא) שאני לא יודע עליהם.

פורסם

למה יש זוג רמקולים שעולה 5000 דולר ויש מערכת סראונד 5.1 במחיר של 2000 שקל?

כי יש הבדל באיכות מן הסתם.

ה640, 340, 540 הם מערכות מאוד מאוד גרועות, בושה שלוג'יטאק הווציאו אותם בכלל.

לעומת זאת הz560 והz680 הם מערכות מעולות- top of the line בשביל מחשבים.

עד 600 שקלים המערכת הטובה ביותר היא הatp3 של altec lansing.

מאמרים- עשה חיפוש פירסמתי מיליון מאמרים כאן.

פורסם

אבל לא לכולם יש כסף לקנות את המערכות היקרות האלו, בשביל מחיר נמוך יחסית זה הכי טוב שהם יכולים לקבל

סראונד וסאונד סביר.

פורסם

סאונד זה דבר חשוב מאוד עכשיו עם אין לך מערכת סטריאו בחדר או לחילופין מערכת קולנוע ביתי אתה ודאי משתמש במחשב לכל הצרכים הללו הן של שמיעת מוסיקה הן של משחקים והן של צפיה בסרטים ועם יש לך כונן DVD אז כמובן צפיה בסרטי DVD עלכן עם זה מצבך ואין לך מערכת סטריאו /קולנוע ביתי המלצתי היא להשקיע ולקנות רמקולים טובים ולא פשוטים כאלו שיעלו לך עד 600 שקל אני מודע לך שלא לכולם יש את הכסף ואו שלרבים קשה בימינו להוציא כסף אבל בכל אפילו שווה לקחת במספר תשלומים בצורה הכי נוכה שרק אפשר ולקנות רמקולים נורמליים.

תראה אני בתור חייל עוד קניתי את הרמקולים שלי שעלו לי 1350 שקל אז כן לקחתי בתשלומים והתמודדתים עם העלות הכספית הזאת אבל גם אני נהנה היום מאיכות SOUND מעולה שבשביל להשיגה ממערכת סטריאו/קולנוע ביתית רגילה צריך לשלם אלפי שקלים.

לסיכום המלצתי היא להשקיע ולקנות רמקולים טובים ולא איזה 2 + SUB אלא עם כן המחשב ממוקם במקום בו אין היגיון למערכת 5.1 ומעלה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם...

שאלתי לגבי המחיר של הלוגיטק בגלל שפשוט לי ההגיון נירא לי שכלל שמספר הדגם גבוה יותר בקשר למוצרי הלוגיטק אז הם יותר טובים (z680 המספר הכי גבוה וגם הכי טוב..) אבל לא משנה....

לא ביקשתי ממש לינק מדויק למאמר אבל אתר כללי על אודיו... לא משנה :\

והרמקולים הם לחבר שלי....אני יגיד לו כבר...

תודדה בכל מקרה :}

פורסם

תודה לכולם...

שאלתי לגבי המחיר של הלוגיטק בגלל שפשוט לי ההגיון נירא לי שכלל שמספר הדגם גבוה יותר בקשר למוצרי הלוגיטק אז הם יותר טובים (z680 המספר הכי גבוה וגם הכי טוב..) אבל לא משנה....

לא ביקשתי ממש לינק מדויק למאמר אבל אתר כללי על אודיו... לא משנה :\

והרמקולים הם לחבר שלי....אני יגיד לו כבר...

תודדה בכל מקרה :}

יש אצל טום (www.tomshardware.com) מאמר טוב על רמקולים - פשוט תחפש.

פורסם
  • מחבר

מצטער כנארה לא הייתי מדויק מידי... :P

אני פשוט רוצה אתר שמסביר לחדשים בעניין האודיו לדוגמא מה זה O\B ,RMS ,SNR,THD ועוד...

כמו שכאן באתר יש כל מיני מאמרים כמו מה זה מעבד.. נגיד אז שהיה אתר שכולו מוקדש לאודיו ומוסיקה ושיוכל ללמד אותי שאני יהיה מסוגל להבין קצת :\

כי אני יודע שאין לכם בדיוק כוח להסביר לי מה זה כל דבר מחורבן :-X

אגב עשיתי חיפוש לא בדיוק מצאתי משהו... :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים