עבור לתוכן

עושה OC ל-GF2MX שלי עכשיו והכרטיס פשוט רותח!

Featured Replies

פורסם

העליתי את הליבה והזכרונות ב-5 ונגעתי בליבה מאחורה בזמן שזה הריץ 3DMARK וזה פשוט רותח! אני עם ההיטסינג והמאוורר הג'נריים שקיבלתי עם הכרטיס ואני מפחד להמשיך הלאה. האם אתם ממליצים להמשיך עד שאני יראה עיוותים?

פורסם

כמה רותח ?

אם זה ממש ממש ממש רותח תחליף היטסינק + מאורר..ואז תמשיך.

אבל אני לא יודע בכלל אם זה שווה , הכרטיס שלך לא שווה 100 שקל... :jump:

פורסם

5 מגה הרץ לא אמור להשפיע כל-כך על הכרטיס, אני מניח שלא נגעת בו בזמן 3DMARK לפני הOC כי יש לי הרגשה

שהוא היה חם באותה מידה

פורסם

כרטיסי מסך נתקעים הרבה לפני שהם נשרפים...

אתה יכול למסות להעלות עוד, אני בספק אם זה בכלל ישפר משהו...

פורסם
  • מחבר

מו מו אתה צודק לא נגעתי. בכל מקרה זה באמת חם אם אני ישאיר שם את האצבע לדקה אני יקבל כוויה נראה לי. NUXER אני יודע שהכרטיס מסך שלי לא שווה גרוש לכן אני לא מתכוון לקנות לו מאוורר. הסיבה היחידה שאני רוצה לעשות לו OC זה כדי שכשאני ירצה לעשות לרדאון 9700 שלי OC כבר יהיה לי נסיון בזה. בכל מקרה חבל לי על הג'יפה כי זה הכרטיס במחשב הישן של אבא שלי ואני לא רוצה שהוא ישרף. אתם ממליצים להמשיך עד שיהיו הפרעות במסך או משהו?

פורסם

מו מו אתה צודק לא נגעתי. בכל מקרה זה באמת חם אם אני ישאיר שם את האצבע לדקה אני יקבל כוויה נראה לי. NUXER אני יודע שהכרטיס מסך שלי לא שווה גרוש לכן אני לא מתכוון לקנות לו מאוורר. הסיבה היחידה שאני רוצה לעשות לו OC זה כדי שכשאני ירצה לעשות לרדאון 9700 שלי OC כבר יהיה לי נסיון בזה. בכל מקרה חבל לי על הג'יפה כי זה הכרטיס במחשב הישן של אבא שלי ואני לא רוצה שהוא ישרף. אתם ממליצים להמשיך עד שיהיו הפרעות במסך או משהו?

הפרעות\תקיעות מה שיבוא קודם.

פורסם

תיקח מאוורר של 486 ותשים על הכרטיס ואז תוכל לעשות OC יותר גדול.

קיצר, אני לא חושב גם עם תעשה OC ממש גדול לגי'פה שלך אז תרגיש כזה הבדל.

אם אתה רוצה כדי לראות עד כמה אתה יכול אז שים מאוררון קטן.

ולרוב כרטיסי מסך נתקעים לפני שהם נשרפים, אבל יש גם לפעמים מוות פתאומי.

חוויתי את זה עם הGEFORCE 4 TI 4600 שלי, יומיים אחרי שקיבלתי אותו מארה"ב, הוא נשרף לי בלי הודעה מוקדמת,

ועוד בתקופתו הוא היה הFX5900 של היום הטופ שבטופ, ואז נידפקתי ולקח לי חודשיים (כל החופש הגדול) עד שקיבלתי אותו בחזרה :bash:

פורסם
  • מחבר

אוי איזה מסכן :'( אגב יש לי שאלה, מה יקרה אם זה יתקע? הרי אם זה נתקע אני לא יוכל לשנות את זה בחזרה ליותר נמוך

נב. פעם ראשונה שאני עושה OC למשהו ואני מזה מתלהב למרות שהתוצאה ב-3DMARK לא עולה בהרבה, היא עולה :)

פורסם

תיקח מאוורר של 486 ותשים על הכרטיס ואז תוכל לעשות OC יותר גדול.

קיצר, אני לא חושב גם עם תעשה OC ממש גדול לגי'פה שלך אז תרגיש כזה הבדל.

אם אתה רוצה כדי לראות עד כמה אתה יכול אז שים מאוררון קטן.

ולרוב כרטיסי מסך נתקעים לפני שהם נשרפים, אבל יש גם לפעמים מוות פתאומי.

חוויתי את זה עם הGEFORCE 4 TI 4600 שלי, יומיים אחרי שקיבלתי אותו מארה"ב, הוא נשרף לי בלי הודעה מוקדמת,

ועוד בתקופתו הוא היה הFX5900 של היום הטופ שבטופ, ואז נידפקתי ולקח לי חודשיים (כל החופש הגדול) עד שקיבלתי אותו בחזרה :bash:

:'(

פורסם

זה נתקע רק שאתה מבצע פעולות "חזקות" (3DMARK לדוגמא), אז אם הוינדוס עולה על ההגדרות האחרונות שקבעת

אז יש לך מספיק זמן להוריד אותם עד שהכרטיס יתקע עוד פעם.

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה לכם על העזרה בינתיים העלתי ב-25MHZ לזכרונות ולליבה ואין שיבושים, אז אני ממשיך

עריכה: העלתי את הליבה והזכרונות בערך ב-35MHZ ואין שיבושים עדיין, זה עוד מעט מגיע לקו האדום וכשאני נוגע בליבה אני ישר מקבל כוויה :-\ עכשיו אני באמת מתחיל לפחד שהוא לא ימות פתאום.

נב. הזכרונות לא כ"כ חמים, חשבתי שב-OC לכ. מסך הזכרונות הם אלה שמתחממים הכי הרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים