פורסם 2003 ביוני 1122 שנים יש לי בעיה.הראש כל הזמן נישאר באמצע המדפסת כאילו אין את מחסנית הדיו, והמדפסת לא מגיבה לשליחות של הדפסה.אם אני מחבה ואז שוב מדליק אז זה יחזור לאמצע שוב, מכלי הדיו מלאים.מישהו יכול לעזור? או שמישהו יודע אולי יש איזה כפתור איפוס או משהו כזה?תודה לעוזרים.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר זה לא מחסנית חדשה היא פעלה כבר.אבל האיכות הדפסה בזמן האחרון לא הייתה משהו.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אוי בכל זאת הגיע הזמן להחליף את הראש.הם יכולים להתיבש גם אם הם נראים בסדר.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר זה ניראה כאילו המדפסת לא מזהה את הראש.עם הראש ובלי הראש זה עושה אותו דבר. יעזור להחליף ראש? יודע מישהו כמה זה עולה בערך?
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים זה ניראה כאילו המדפסת לא מזהה את הראש. עם הראש ובלי הראש זה עושה אותו דבר. יעזור להחליף ראש? יודע מישהו כמה זה עולה בערך? תנסה לקנות לה תחת אולי? :lol: :lol: תבדוק שהראשים יושבים כמו שצריך ושלא נדפק משהו אחר.... (במקום אחר של המדפסת) תנסה להדפיס רק בשחור ואחר כך רק בצבעים... עבד?
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אישית נראה לי שהגיעה זמנה של המדפסת... ותבדוק טוב טוב אם כדאי לקנות ראשי דיו כי מדפסת שכזו עולה בערך 300 ש"ח אז לפעמים ההשקעה בראשים חדשים לא כדאית...
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר היא לא נותנת לי בכלל להדפיס. הראש כל הזמן נישאר באמצע המדפסת ומחכה שאני יעשה לו משהו.ראש להחליף עולה סביבות ה250 אבל זה עם מילוי דיו(שחור ושלושה צבעים). בלי המילוי זה אמור לצאת הרבה יותר זול אבל לא יודע אם מוכרים בלי מילוי. אם קונים רק את המילי(המכלי דיו עצמם) הם עולים 100 ומשהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.