עבור לתוכן

צריך מסך חדש עד 2000 ש"ח. Dell 2007WFP מתאים?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מסך חדש.השימוש העיקרי שלי יהיה משחקים אבל מן הסתם חשוב לי שייראו בו גם סרטים טוב וגלישה והכל..

אני שמעתי הרבה דברים טובים על Dell 2007WFP והבנתי שהוא כרטיס מאוד משתלם לצרכים שלי.

מישהו יכול לאשר אותו?הוא יכול להריץ את המשחקים החדשים כמו crysis , creed וכאלו ללא שום האטות או ירידות ב FPS שיכולות לחול בעקבות המסך?

יש אולי דגם יותר מתקדם ששווה לקנות עכשיו?

פורסם

חוץ מזה שכבר לא מייצרים אותו והוא אזל מהמלאי בכל הארץ, הוא מעולה! ;D

וברצינות, יש את הגרסה הלא רחבה שלו 2007FP שיש אותה עדייו אצל נקסטופ כמדומני...

פורסם

נראה לי אתה עשית טיפה סלט - 2007WFP זה מסך ולא כרטיס מסך. כרטיס מסך הוא שאחראי לנפילות FPS ולאיכות תצוגה[גרפיקה]במשחקים.

ה2007FP אמור להיות מעולה מכל בחינה. יש לי את הדגם הרחב ומאוד מרוצה.

פורסם
  • מחבר

נראה לי אתה עשית טיפה סלט - 2007WFP זה מסך ולא כרטיס מסך. כרטיס מסך הוא שאחראי לנפילות FPS ולאיכות תצוגה[גרפיקה]במשחקים.

ה2007FP אמור להיות מעולה מכל בחינה. יש לי את הדגם הרחב ומאוד מרוצה.

אני יודע שקיים זמן תגובה במסכי LCD (במסך הספציפי 16 MS) ואני יודע שזה גורם ללאגים (הורדות ב FPS) , חוץ מהכרטיס מסך שזה בוודאי תלוי גם בו.

לכן אני שואל אם אקנה את המסך לא אחווה בעיות כאלו במשחקים עתירי גרפיקה? כי זה השימוש העיקרי שלי.

דבר נוסף:מה ההבדל בין הגרסה הרחבה לרגילה?במה השוני מתבטא מבחינת מחיר/ איכות בסרטים או משחקים...

שאלה נוספת:מה העניין עם ה -A04 ?האם יש גירסאות שכדאי להימנע מהם ועדיין מוכרים אותם?

לגבי תיקון המסכים האלו ואחריות עליהם, איך זה מסתדר עכשיו כשכבר לא מייצרים אותם?

פורסם

אני יודע שקיים זמן תגובה במסכי LCD (במסך הספציפי 16 MS) ואני יודע שזה גורם ללאגים (הורדות ב FPS)

אז אתה יודע לא נכון. זמן תגובה של מסכי LCD לא גורם לשום לאגים. מקסימום למריחות. אבל המסך הזה (וכמעט כל מסך שיש היום בשוק) מספיק מהיר כדי שלא תרגיש מאותן מריחות.

דבר נוסף:מה ההבדל בין הגרסה הרחבה לרגילה?במה השוני מתבטא מבחינת מחיר/ איכות בסרטים או משחקים...

יש שני הבדלים:

1) הגרסה הרגילה היא רגילה (4:3, רזולוציה של 1600X1200) והגרסה הרחבה היא רחבה (8:5, רזולוציה של 1680X1050)

2) את הגרסה הרחבה כבר לא ניתן להשיג, את הרגילה עוד כן (אם כי קשה).

האם יש גירסאות שכדאי להימנע מהם ועדיין מוכרים אותם?

לא.

לגבי תיקון המסכים האלו ואחריות עליהם, איך זה מסתדר עכשיו כשכבר לא מייצרים אותם?

בעיה, אין מה לעשות. לדעתי מי שיש לו כעת 2007WFP ויזדקק להחלפה, לא יוכל לקבל 2007WFP במקומו. סביר להניח שיציעו לו את המסך שהחליף אותו (נחות ממנו), ואם יתעקש, כנראה יציעו לו החזר כספי או שדרוג ל-2408WFP או משהו כזה.

אבל לך זה לא משנה, כי כבר עכשיו לא תוכל לקנות את ה-2007WFP חדש. 2007FP כמדומני עדיין ניתן לקנות ועדיין יש מלאי למימוש אחריות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה למעלה^^ :xyxthumbs:

מה לגבי זה:

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=469711

כנראה שעדיין מוכרים.

יש איזה חלופה כדאית למסך עדכני וכמו זה מבחינת ביצועים ובמחיר סביר?שמעתי על ה 2408WFPוDell אבל אני לא צריך 24 אינצ'.יש אותה גירסה ב 20 אינצ' ויותר זול?אני חייב חלופה מתאימה, אבל שיהיה איכותי כמו הדגם הזה.אם לא אמצא אני חושב שאלך בכל זאת על הדגם הראשוני.

פורסם

מה לגבי זה:

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=469711

כנראה שעדיין מוכרים.

זה שמופיע ב-ZAP לא אומר כלום. תתקשר אליהם ותשאל אם יש להם. ספציפית גמא-אופיס נוהגת להשאיר במחירון שלה במשך חודשים מוצרים רבים שאין בכלל להשיגם (יודע מניסיון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים