עבור לתוכן

קניית מחשב נייד בארה"ב | 700$

Featured Replies

פורסם

חבר שלי מחפש מפרט למחשב נייד שהוא עתיד לקנות בארה"ב בחודש הקרוב.

תקציב של 700$.

המחשב ישמש בעיקר לעבודות משרדיות (אופיס, אינטרנט) וקצת צפייה בסרטים.

מסך מט רגיל (לא רחב) בין 13" ל14".

משקל עד 2.5kg

מעבד core 2 duo עם מהירות שעון של 1.8Ghz לפחות.

זמן סוללה של לא פחות משלוש שעות.

הארד דיסק של לא פחות מ100 ג'יגה.

צורב דיוידי.

לפחות שנה אחריות.

[אם תוכלו גם לתת את דעתכם על דגם מסויים שהוא ראה: Toshiba Satellite U305-S2816 13.3" Laptop

קישור: http://www.electronicscult.com/product_info.php?cPath=45&products_id=464]

תודה..

פורסם

אני כמעט בטוחה שאחריות עולמית של טושיבה לא תופסת בארץ. האם האחריות צריכה להיות בינלאומית? זה יהיה קצת קשה למצוא במחיר.

פורסם
  • מחבר

הוא מעדיף שהאחריות תהיה תקפה גם בארץ...

מהו המחיר המינימלי שבו הוא יוכל לרכוש מחשב עם הדרישות הנ"ל בארה"ב?

פורסם

ה-Vostro 1310 הוא בערך בתקציב הזה ודל נותנת הרבה פעמים להוסיף לסדרות עסקיות אחריות בינלאומית כך שזה עשוי לצאת במחיר קרוב. אתה צריך לברר מול דל איזו אחריות נדרשת במקרה הזה.

ה- Lenovo SL400 בתקציב אבל אני לא יודעת האם לנובו מספקים לו אחריות בינלאומית או לא. זה משתנה ובלתי ברור אצלם.

פורסם

ה SL400 אם הוזמן ישירות מהאתר של לנובו, לא זכאי לאחריות בינלאומית. זה ככה אצליהם עם כל המחשבים שהוזמנו ישירות מהאתר בגלל שהמחירים באתר הם יחסית מאוד נמוכים ויש הרבה מבצעים. כשקונים דרך משווק של לנובו מחשב בקונפיגורציה סגורה, אז לפעמים אפשר לקבל אותו עם אחריות בינלאומית.

פורסם

momi, אתה סגור על האפשרות לקנות את ה-SL400 עם אחריות בינלאומית? אני ניסיתי לברר את העניין ולנובו לא החזירו תשובה, לא ברור לי בכלל האם על סדרת ה-SL יש אפשרות לאחריות בינלאומית או לא. אשמח לפרטים אם אתה יודע יותר.

פורסם

לדעתי מהאתר של לנובו 99% שאי אפשר להוסיף אחריות בינלאומית. אני בודק לגבי ספקים אחרים.

בכל מקרה, רק באופן כללי, כדאי לדעת שלנובו קצת הקשיחו את עניין האחריות הבינלאומית למחשבים שנמכרים מהאתר האמריקאי. המחירים שהם מציעים שם ביחוד בשילוב קופונים הם מחירים נמוכים מאוד ולכן הם נותנים אותם עם המינימום ההכרחי. דרך אגב, רק כדי להזכיר, האחריות האמריקאית שלהם תופסת בהרבה מדינות חוץ ממדינות אירופה כמו למשל מדינות בצפון ודרום אמריקה, יפן, ועוד כמה מדינות כאלו. ה SL400 שאני בדקתי אפילו לא מגיע עם זה אלא רק אחריות אמריקאית.

לדעתי השיקול כאן הוא גם למנוע מרוכשים אירופאים לקנות באתר האמריקאי כי אחרת כולם היו מזמינים מארה"ב.

פורסם

לדעתי השיקול כאן הוא גם למנוע מרוכשים אירופאים לקנות באתר האמריקאי כי אחרת כולם היו מזמינים מארה"ב.

כמובן, כן.

אכן בדר"כ אין אחריות בינלאומית על CTO, אני פשוט תוהה האם בכלל יש אחריות בינלאומית כלשהי על סדרות SL גם ברכישה אצל Reseller. בינתיים לא קיבלתי תשובה ומה שאתה אומר על ה-SL400 לא מעודד, אשמח להתעדכן אם יהיו לך עוד תובנות בעתיד. תודה :)

פורסם

מסתבר שלנובו מפתיעים.

דגם SL400 נמכר באתר של לנובו תחת מודל מס' 2743

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087&current-category-id=3D30F7A2971B44DB9D15A7051B04CC0E

ואם מקישים את הדגם הזה במנוע החיפוש של אחריות בינלאומית מקבלים שהוא מכוסה בישראל:

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/warrantyLookup.do?type=2743&x=0&y=0&iws=on&sitestyle=lenovo

שוב, כדאי לבדוק לפני הקניה עם נציג של לנובו בטלפון שאכן מדובר במודל שמכוסה באחריות. לנובו נוהגת לשנות את מס' המודל שהיא מוכרת באתר שלה, כך שיכול להיות מצב שהמודל הזה לא מכוסה. לדוגמא הדגם היקר X301 לא נהנה כרגע מאחריות בינלאומית, אבל זה יכול להשתנות כאשר ימכרו אותו במקומות שונים בעולם.

ה X200 למשל, מכוסה באחריות בינלאומית אבל ישראל ומדינות רבות אחרות לא מופיעות שם. כמובן שיכול להיות שהאחריות הבינלאומית תכסה את ישראל גם לאחר מכן, אבל עדיף לראות את זה בזמן הקניה ולא לסמוך על זה לאחר מכן. בדרך כלל המודל מקבל אחריות במדינה מסוימת כאשר מתחילים למכור אותו שם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים