פורסם 2003 ביוני 1122 שנים שלום, לקחתי את המקסטור שלי להחלפה ובנתיים לקחתי מאחי דיסק של 6 גיגה, חיברתי אותו והמחשב לא עולה פשוט כלום המסך אינו נדלק. ניסיתי לנתק אותו לנסות להעלות בלעדיו אבל כלום! יש לציין שגם פירקתי את הזיכרון וניקיתי שם אבק אבל הוא עובד כי הלוח לא מצפצף, וכאשר אני מוציא את הזיכרון הלוח מצפצף. מה הבעיה שלו? מה אני עושה?
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים או שהג'אמפר לא במקום הנכון או שחיברת לא נכון את הכבל. תנסה לחבר אותו לכבל ותנתק את כל הכוננים האחרים, אם זה עדיין לא עובד אז כנראה לא חיברת את הכבל נכון.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים דוגרי לא עולה לי שום רעיון מה יכולה להיות הבעיה... אבל לא ניראה לי שזה הגי'מפור, כי אם הוא מגומפר לא נכון הוא עדיין צריך לעלות...חוצמזה הוא אמר שגם ללא הHD המחשב לא עולה.בכל מיקרה, שווה בדיקה קלה.תוציא את הבטרייה שעל הלוח, חכה 5 דקות ואז תכניס... LONG SHOT אבל יש ניסים...
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר כלום נדה אפסכל המאווררים פועלים הכל טוב אבל המסך שחור לא נדלק!ד"א הוצאתי את הבטריה לא עזרהוצאתי את הכרטיס מסך והפעלתי את המחשב והוא לא ציפצף.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר טוב אז לא ממש הולךמישהו יכול להסביר לי איך למחוק? כי לפי מה שאני הבנתי מהלוח לא הלךתודה
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים כלום נדה אפסכל המאווררים פועלים הכל טוב אבל המסך שחור לא נדלק!ד"א הוצאתי את הבטריה לא עזרהוצאתי את הכרטיס מסך והפעלתי את המחשב והוא לא ציפצף.זה הכרטיס מסך.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים זה הכרטיס מסך.יכול להיות אבל מה הסיכוי שהוא יתפגר בגלל החלפת HD?אופיר איפה אתה גר?ואתה עדיין תנסה להחליף כרטיס מסך.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים טוב אז לא ממש הולךמישהו יכול להסביר לי איך למחוק? כי לפי מה שאני הבנתי מהלוח לא הלךתודהאמור להית על הלוח איזה ג'אמפר קטן עם שתי מצבים שכתוב לידות CLEAR CMOSנראה לי שמשהו שם לא מחבר טוב....תנסה להעביר לשם כרטיס מסך אחר ולבדוק
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר אני גר בראשוןאני אבדוק עוד מעט את כרטיס מסך אחר.וכשאר הכרטיס מסך בחוץ אז הלוח אמור לצפצף לא? אצלי הוא לא.ומחקתי לא הלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.