עבור לתוכן

קיבלתי תשובה על מערכת ההפעלה לניידים מחו"ל, צריך עזרה למצוא אלטרנטיבה

Featured Replies

פורסם

אז החזירו לי תשובה על המחשב שאני רוצה לקנות;Toshiba Satellite Pro A300D-131 והם אמרו לי שרק בגרסת האולטימט והביזנס מקבלים את דיסק השדרדור

(DOWNGRADE) אבל אני יכול לפנות ישירות למייקרוסופט, משהו אומר לי שאני אקבל שם את אותה התשובה או את אותה הגברת בשינוי אדרת..

מה שכן, ראיתי באינטרנט שיש מקומות בארץ שעושים לך את השדרדור לXP או מעבירים את הויסטה גיור מלא לכל מערכת ההפעלה, האם מישהו כאן יודע על דבר כזה?

האם זה אפשרי, כמה זה עולה, האם יש תופעות לוואי עקב ההתעסקות הזו עם מערכת ההפעלה? בכל מקרה אם מישהו יודע על דבר כזה ואיפה זה אפשרי( עדיף באזור המרכז) בבקשה אני ממש צריך את העזרה שלכם!!!

אהה הוא גם אמר לי שאין לו יציאת HDMI אז רציתי לדעת האם ההבדל באיכות הצפייה יהיה רציני?

אם יש לכם עוד דברים להסביר ולבאר בהבדלים בין HDMI לבין S- VIDEO אני ממש אשמח לדעת(ד"א יש לי מסך LCD HD READY של סנסוי, דגם מאוד חזק שלהם)

מצטער על ההצפה :s05:

פורסם

לא הבנתי? הבעיה שלך היא XP או שהבעיה שלך האנגלית בויסטה?

אם הבעיה שלך היא האנגלית בויסטה, אז אתה זכאי בגרסת האולטימייט לממשקי השפות השונים. אתה יכול להוריד את זה מהאתר של מייקרוסופט ואז אתה יכול להחליף את כל הממשק של ויסטה לעברית.

עד כמה שידוע לי התקנה של XP או ויסטה עבריות, לא יעבדו עם המספרים שתקבל משם.

לגבי תופעות לוואי?? אם אתה תיגש למעבדה מקצועית והם יעשו עבורך את ההתקנה לא אמורות להיות בעיות מיוחדות כיוון שהם אמורים לטפל מהכל. כל מעבדת מחשבים אמורה לדעת להתקין XP על מחשב נייד. הבעיה היא המקצועיות של הטכנאי. אם הוא מיומן הוא יוריד ויכוון בדיוק את הדרייברים. אם אתה לא רוצה את כל ההתעסקות הזאת ומעדיף למנוע מעצמך בעיות ולקבל אחריות ושירות, אולי עדיף שתקנה את המחשב בישראל.

יציאת HDMI מקבילה באיכות שלה ל DVI ול VGA . רק ש HDMI יכולה לתמוך גם בהעברת הסאונד. HDMI ו SVIDEO הם שני דברים שונים, כיוון שב SVIDEO האיכות נמוכה יותר.

פורסם

בהרבה דגמים של טושיבה \ LG אתה יכול לשכוח מ XP מאחר שלא הוציאו עבור המערכת הזאת דרייברים בכלל.

אתה יכול למצוא המון מחשבים טובים בארץ לדעתי כולל XP PRO.

חוץ מזה אני הייתי חושב פעמיים לפני קנייה מחו"ל מאחר שהיבואנים בארץ לא אוהבים לכבד אחריות בינלאומית. (רובם לפחות, כמובן שיש יוצאי דופן אבל לא יכול לומר בוודאות)

פורסם
  • מחבר

סליחה ששכחתי לציין, הגירסא היא HOME PREMIUM ולכן אין לי את האופצייה לשדרדר לXP או להוריד את ממיקרוספוט עדכוני שפה כי עד כמה שאני יודע האופציה הזו שמורה אך ורק, כמו תמיד לאלו שקונים את גירסת האולטימט והביזנס, כך שאני רוצה לדעת האם טכנאי מקצועי יודע "לעקוף" את המערכת וכן להתקין איכשהו עדכון שפה לויסטה או לשדרדר לXP עם עברית[br]פורסם בתאריך: 17.09.2008 בשעה 04:34:17

בהרבה דגמים של טושיבה \ LG אתה יכול לשכוח מ XP מאחר שלא הוציאו עבור המערכת הזאת דרייברים בכלל.

אתה יכול למצוא המון מחשבים טובים בארץ לדעתי כולל XP PRO.

חוץ מזה אני הייתי חושב פעמיים לפני קנייה מחו"ל מאחר שהיבואנים בארץ לא אוהבים לכבד אחריות בינלאומית. (רובם לפחות, כמובן שיש יוצאי דופן אבל לא יכול לומר בוודאות)

אז איזו מערכת הפעלה פעלה עלהים?..HOME אולי?

ומה בנוגע לעדכון שפה לויסטה?

פורסם

אתה מתכוון לטכנאי "חאפר" ולא טכנאי "מקצועי",כי מבחינה חוקית לא תוכל לשנמך לXP או לגרסא אחרת של ויסטה ללא תוספת תשלום עבור המערכת החדשה.

מבחינת דרייברים אין הבדל בין XP HOME\PRO.

לסיכום ע"מ לקבל ויסטה בעברית מלאה(עדכון שפה זה לא ממשק עברית מלא) ותמיכה בכתיבה בעברית(אופיס וכדו') בכל מקרה זה אפשרי בכל גרסא שהיא.לכן תצטרך לקנות ויסטה בעברית מלאה בארץ או לחלופין XP בעברית מלאה.

ולגבי תמיכה של דרייברים של LG\טושיבה בXP - לא שמעתי על בעיות אבל תמיד אתה יכול לבדוק באתר www.notebookreview.com בפורומים שם יש מדריכים מפורטים של כל מיני דרכים להתקנת XP על ניידים ואפילו להשתמש בדרייברים שמיועדים בעקרון לויסטה.

פורסם
  • מחבר

תראו אני הבנתי שלאחר שיצא SP1 לVISTA היא השפרה מאוד ואין לה בעיות רציניות ככה שאין לי שום בעייה להישאר עם VISTA PREMIUM אבל אני כן הייתי שמח לקבל אותה בעברית , אז אם אני קונה את הנייד מחו"ל הוא לא בא בעברית מן הסתם אז אין אופצייה פשוט להפוך אותו לעברית עם איזה פאטץ' או משהו כמו MUI? או אפילו ליצור קשר עם מייקרוסופט? זה לא שאני מנסה לעבור פה על החוק או משהו אני רק רוצה שמע' ההפעלה החוקית שאני קונה תהיה בעברית או עם האופציה לשנותה לעברית.

ולכל אלו ששואלים את עצמם למה לא לקנות בארץ במקום כל הכאב ראש הזה-אין לי כסף לקנות מחשב נייד בארץ ובשבילי לקנות מחשב בחו"ל זה לא בעייה כי אני לא אשלם על משלוח וכו' גם במידה ואצטרך לשלוח את המוצר בחזרה להחלפה/ תיקון או כל בעייה אחרת(למרות שיש ביטוח בנלאומי לשנה שאותו חברת מפעיל מכבדת).

תודה רבה לעזרים..

נ.ב כמה לעזאזל עולה מע' הפעלה של וויסטה בעברית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים