עבור לתוכן

הופעה של פול מקרטני בישראל

Featured Replies

פורסם

קודם כל זו לא אותה אווירה הופעה חיה והופעה ישנה.

חוץ מזה, זו ההופעה שלנו, זה שונה (לא יודע איך).

אם אתה הולך להופעה זה שונה מאוד וכל אחד יעשה את החשבון שלו אם לתמוך עקרונית בתרבות הצריכה או לא.

אבל אם אתה מסתכל בטלויזיה מה ההבדל? שלא תישמע איך הוא אומר בעברית עילגת " ישראל, אני אוהב אתכם" או "בואו נעשה שלום ואהבה". חוץ מדברים כאל, הכל יהיה באותו הסיגנון.

• תגובות 46
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א':למה דווקא טלוויזיה? גם רדיו מספיק.

ב:לא בגלל מה שהוא אומר, בגלל האווירה...

פורסם

אבא שלי שם

הוא נהנה :silly:

פורסם

בטח שהופעה זה משהו אחר, השאלה היא אם התמורה מצדיקה את המחיר?

הייתי לפני מספר חודשים בהופעה בצוללת הצהובה. במקרה הייתה שם להקה שמבצעת שירים של החיפושיות (הסתדר בול). האולם הקטן היה מפוצץ (תבינו לבד את כל המשתמע מכך), ולא נתנו ללהקה לרדת. האם הייתי נהנה יותר אם סר פול היה מזמרר ואומר לי אהלן?

פורסם
  • מחבר

בהחלט, היה שווה לשלם 390 שקל (או 490 שקל אם אין ישראקרט) בשביל לראות את החיפושית האחרונה (ששווה משהו) שרה בלי לזייף עם להקה מעולה ומסכי ענק, רק חבל שהיה די קצר.

פורסם

היה מצויין! שווה כל אגורה!

פורסם

יופי תזרו לי מלח על הפצעים :bash: :bash:

פורסם

מולי שפירא מהתוכנית בילוי נעים הודיע עכשיו שגלי צה"ל יתבעו את ההפקה של פול על כך שלא איפשרו אתמול ב 12 וחצי בלילה לשדר את ההופעה.

פורסם

עכשיו הגיע הדיסק סוף סוף! כרגע מושמע hey jude

פורסם

בהחלט, היה שווה לשלם 390 שקל (או 490 שקל אם אין ישראקרט) בשביל לראות את החיפושית האחרונה (ששווה משהו) שרה בלי לזייף עם להקה מעולה ומסכי ענק, רק חבל שהיה די קצר.

+1

פורסם

כבר ציינתי שאני שונא אותכם?

פורסם

היה פשוט מעולה.

אגב, כמה שעות לפני תחילת ההופעה, ראיתי "ניידת שידור דיגיטלית" של גל"צ והייתי בטוח שהם ישדרו את ההופעה :\

פורסם

שוב, גם אותך אני שונא.

דרך אגב, אתם יודעים על סרטונים כלשהם שבהם יש את ההופעה/ שירים מההופעה באיכות טובה? כל מה שמאצתי ביוטיוב הוא באיכות חרא

פורסם
  • מחבר

בד"כ אין כאלו.

פורסם

תגידו-יהיה את המופע ב-DVD או שלא צלמו בכלל?

אני משער שאכן צלמו כדי לעשות עוד קצת רווחים מהצד לא?

אוליי CD לפחות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים