עבור לתוכן

הופעה של פול מקרטני בישראל

Featured Replies

פורסם

האם יש איפשהו מידע על מיקומי וסידורי הישיבה לפי כריטיסים של 500 שקל ו 1500 שקל ? (בעיקר חשוב זה מרחק מהבמה) ?

• תגובות 46
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כרטיסים של 500 זה כל הקודם זוכה ,

כרטיסים של 1500 , זה קרוב לבמה אבל מהצדדים , לא באמצע

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה כל הקודם זוכה ? זה כרטיס לעמידה שמי שמגיעה ראשון ותופס מקום פשוט נהנה קצת יותר לא ? לגבי הצדדים, כמה מרחק מדובר ? יש איזה תרשים ויזואלי של המקום שאפשר להתרשם ?

פורסם

למה אתה לא מתקשר לחברה המארגנת פשוט ושואל?

פורסם

מה הכוונה כל הקודם זוכה ? זה כרטיס לעמידה שמי שמגיעה ראשון ותופס מקום פשוט נהנה קצת יותר לא ? לגבי הצדדים, כמה מרחק מדובר ? יש איזה תרשים ויזואלי של המקום שאפשר להתרשם ?

כן. באסה, אני לא אוכל להיות שם לפני 18.30 בערך. ומה, אין פה כמעט אף אחד שהולך להופעה או מתייחס אליה? למטאליקה אתם כן מתייחסים ולפול מקרטני לא? :kopfpatsch: עם כל הכבוד ללהקת המטאל הטובה בהיסטוריה, פול מקרטני היה הטוב ביותר בלהקה הטובה ביותר בהיסטוריה (יש שיגידו שג'ון לנון, אבל זה רק בגלל שהוא מת אז קל להאדיר אותו), מה שהופך אותו לאומן הגדול ביותר בעת החדשה (כלומר מאז ימי מוצרט ובטהובן). חבל שכמעט אף אחד פה לא שומע את הביטלס ולא מודע לכמה שירים של Wings או של פול. יכול להיות שהמחירים יקרים ולכן כמעט אף אחד מפה לא הולך, שזה יכול להיות לגיטימי (למרות שאנשים פה מוציאים 2K על כרטיס מסך כל שנה), אבל גם אף אחד פה לא מדבר על זה. זה די מוזר.

פורסם
  • מחבר

בול שיט, גם אנשים שגדלו בתקופה ההיא על הביטלס שונאים אותו :) וזה הסיבה:

http://www.israel-forum.co.il/forums/index.php?showtopic=7757&st=0&#entry60952

הנה רשימת השירים:

http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/779/711.html

הבנתי שגם יהיה שידור ישיר בערוץ 24 של ההופעה ? וגם ב 2 תחנות רדיו.

פורסם

הוא החיפושית השנואה עלי.

הוא אמור להיות הדני סנדרסון של הביטלז, בגלל הלחנים, והוא די כזה. אני מת על רינגו (יצא לו לאחרונה אוסף מומלץ), ג'ורג' וכמובן לנון, חוץ ממנו. קשה להתחבר אליו...

החומרים שלו קיטשיים ונוראיים. לא משקפים לרגע את הרוח של הביטלז למרות שהוא היה שותף מלא.

שאל את עצמך למה אתה לא מצפה לשמוע שום דבר מקריירת סולו של מעל שלושים שנה.

פורסם
  • מחבר

יש לו כמה שירים בסולו וגם ב WINGS ותסתכל ברשימה, הוא הולך להפציץ בסוף בשירים מסרגנט פפר.

פורסם

יש לו כמה שירים בסולו וגם ב WINGS ותסתכל ברשימה, הוא הולך להפציץ בסוף בשירים מסרגנט פפר.

להפציץ בשירים

תסלח לי מאוד אבל 450-500 שקל להופעה של פול בישראל זה לא כזה מציאה

אני הייתי מעדיף ללכת לOPETH IRON MAIDEN METALLICA PINK FLOYD במחיר הזה , בפסטיבל אחד

פורסם

החומרים שלו קיטשיים ונוראיים. לא משקפים לרגע את הרוח של הביטלז למרות שהוא היה שותף מלא.

שאל את עצמך למה אתה לא מצפה לשמוע שום דבר מקריירת סולו של מעל שלושים שנה.

מבחינה מוזיקלית, הוא כותב הרמוניות נהדר. בסדר, רוב השירים שלו זה שירי אהבה קיטשיים, אבל גם ללנון לא חסרים כאלו. גם השירים ה"מתוכחמים" של לנון הם ברובם שירים סתמיים שזכו לאהדה כי אף אחד לא ממש מבין אותם - I Am The Warlus, Strawberry Fields Forever, Come Together, Happiness is a Warm Gun ועוד (שירים ענקיים, אבל המילים לא יותר טובות משירים של מקרטני כמו Yesterday, Here There and Everwhere, I will והדומים להם). למקרטני גם היו שירים בסגנון רוק כבד ורוק אמיתי - Helter Skelter, Oh! Darling ועוד כמה. גם אי אפשר להגיד ששירים כמו Blackbird, Let it be, Eleanor rigby, The fool on the hill ועוד הם שירים קיטשיים, אלא אם אתה לא מבין את המסר שעומד מאחוריהם (ובאמת שלא חסרים לו שירים בלי מסר מתוכחם בכלל).

בנוגע לקריירת הסולו. ג'ון לנון, מ-1970 עד 1980, בניגוד ל-1960 עד 1970 (תקופת הביטלס), כמעט ולא הוציא שום שיר. היו לו 3 להיטים בלבד בעשור - Imagine, Jealous Guy ואפשר להגיד גם ש-Work Class Hero (ואולי גם Give Peace a chance). עכשיו, Imagine זה שיר קיטשי להחריד, עם כל הכבוד. המנגינה שלו די פשוטה וכוללת רק אקורדים על הפסנתר ותופים. גם המילים - הוא כותב "דמיין עולם ללא רכוש" כשהוא בעצמו מולטי מיליונר. הוא כביכול מתאר אוטופיה עולמי של שלום ואהבה שהוא בעצמו באותה תקופה לא מפסיק לתקוף את מקרטני (מקרטני הוציא אלבום בו יש תמונה שהוא מחזיק בקרנים של אייל, הוא הוציא אלבום עם תמונה שהוא מחזיק בחזיר. הוא כתב גם את How do you sleep המלא שנאה שמקרטני עונה לו ב-Let me roll it).

בלי ספק, ולשם ההגינות ניקח רק את התקופה של 1970-1980 בה כל חברי הלהקה חיו, קריירת הסולו של מקרטני הייתה הטובה ביותר בפער ניכר. הוא הקים את Wings והוציא להיטים כמו Another day, Band on the run, Jet, Let me roll it, My love, Live and let die, Mull of Kintyre, London Town, maybe I amazed ועוד כמה. אם לנון היה ממשיך לחיות היינו מתסכלים ואומרים - מה הוא עשה מאז 1975 ועד עכשיו ב-33 שנים? כלום. מאז 1975 עד 1980 הוא לא הוציא שיר אחד ראוי, בניגוד למשל לעשור לפני זה - 1965-1970, שם הוא הוציא עשרות שירים טובים. מקרטני מאז 1980 הוציא עוד כמה אלבומים שנחשבים בהחלט טובים - Tug of War ו-Flaming Fie החשובים שבהם.

ואיך מקרטני, בכל מקרה, יכול להיות החיפושית השנואה? ממתי Don't pass me by ו-Octopus's Garden של רינגו עדיפים על מה שמקרטני עשה בביטלס באותה תקופה? :silly:

פורסם

עניין של טעם i guess.

:cool2:

פורסם

אני הולך להופעה, בתור מעריץ גדול של הביטלס

יש לי הרבה פחות עניין בשירים של מקרטני מתקופת WINGS או קריירת הסולו שלו.

פורסם

אז מה, מהפורום רק אני ועומרי הולכים להופעה? :silly:

פורסם

מבחינה מוזיקלית, הוא כותב הרמוניות נהדר. בסדר, רוב השירים שלו זה שירי אהבה קיטשיים, אבל גם ללנון לא חסרים כאלו. גם השירים ה"מתוכחמים" של לנון הם ברובם שירים סתמיים שזכו לאהדה כי אף אחד לא ממש מבין אותם - I Am The Warlus, Strawberry Fields Forever, Come Together, Happiness is a Warm Gun ועוד (שירים ענקיים, אבל המילים לא יותר טובות משירים של מקרטני כמו Yesterday, Here There and Everwhere, I will והדומים להם). למקרטני גם היו שירים בסגנון רוק כבד ורוק אמיתי - Helter Skelter, Oh! Darling ועוד כמה. גם אי אפשר להגיד ששירים כמו Blackbird, Let it be, Eleanor rigby, The fool on the hill ועוד הם שירים קיטשיים, אלא אם אתה לא מבין את המסר שעומד מאחוריהם (ובאמת שלא חסרים לו שירים בלי מסר מתוכחם בכלל).

בנוגע לקריירת הסולו. ג'ון לנון, מ-1970 עד 1980, בניגוד ל-1960 עד 1970 (תקופת הביטלס), כמעט ולא הוציא שום שיר. היו לו 3 להיטים בלבד בעשור - Imagine, Jealous Guy ואפשר להגיד גם ש-Work Class Hero (ואולי גם Give Peace a chance). עכשיו, Imagine זה שיר קיטשי להחריד, עם כל הכבוד. המנגינה שלו די פשוטה וכוללת רק אקורדים על הפסנתר ותופים. גם המילים - הוא כותב "דמיין עולם ללא רכוש" כשהוא בעצמו מולטי מיליונר. הוא כביכול מתאר אוטופיה עולמי של שלום ואהבה שהוא בעצמו באותה תקופה לא מפסיק לתקוף את מקרטני (מקרטני הוציא אלבום בו יש תמונה שהוא מחזיק בקרנים של אייל, הוא הוציא אלבום עם תמונה שהוא מחזיק בחזיר. הוא כתב גם את How do you sleep המלא שנאה שמקרטני עונה לו ב-Let me roll it).

בלי ספק, ולשם ההגינות ניקח רק את התקופה של 1970-1980 בה כל חברי הלהקה חיו, קריירת הסולו של מקרטני הייתה הטובה ביותר בפער ניכר. הוא הקים את Wings והוציא להיטים כמו Another day, Band on the run, Jet, Let me roll it, My love, Live and let die, Mull of Kintyre, London Town, maybe I amazed ועוד כמה. אם לנון היה ממשיך לחיות היינו מתסכלים ואומרים - מה הוא עשה מאז 1975 ועד עכשיו ב-33 שנים? כלום. מאז 1975 עד 1980 הוא לא הוציא שיר אחד ראוי, בניגוד למשל לעשור לפני זה - 1965-1970, שם הוא הוציא עשרות שירים טובים. מקרטני מאז 1980 הוציא עוד כמה אלבומים שנחשבים בהחלט טובים - Tug of War ו-Flaming Fie החשובים שבהם.

ואיך מקרטני, בכל מקרה, יכול להיות החיפושית השנואה? ממתי Don't pass me by ו-Octopus's Garden של רינגו עדיפים על מה שמקרטני עשה בביטלס באותה תקופה? :silly:

אני לא מבין למה אתה מנסה לגרום לדיון הזה להיות פול נגד גון ?

זה דיון על ההופעה או וויכוח מעריצים ?

ואני שומע קצת ביטלס לפעמים

הם לא הלהקה האהובה אלי אבל יש להם שירים טובים

דרך אגב לא ידעתי שפול כתב את Live and let die

תמיד חשבתי שזה של GUNS מקורי כי יצא לי לשמוע רק את הביצוע שלהם

הגיע הזמן לחפש קצת ביוטיוב לראות איך פול שר את זה

פורסם

כי הוא אמר שהשירים שלו לא משקפים את "רוח הביטלס", אז אני מניח שמכיוון שהאריסון כתב מספר חד ספרתי של שירים, ש-3 מהם מוכרים לכולם, הוא מדבר על ג'ון, שמוערך יתר על המידה כי הוא מת. הוא גם אמר שהוא לא עשה כלום בקריירת הסולו שלו, אז הפרכתי את זה והבאתי את ג'ון כדוגמה (שזוכרים לו את "דמיין").

ו-Live and let die לא כזה שיר ענק, פול כתב דברים יותר טובים מזה בקריירת הסולו שלו, אבל הביצוע של פול מאוד יחודיי אפשר להגיד:

הוא עושה את זה בכל הופעה של השיר הזה והוא יעשה את זה גם בת"א (אז צפו לזיקוקים מתישהו מאזור פארק הירקון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים