asafgolan פורסם 2008 בספטמבר 16 Share פורסם 2008 בספטמבר 16 חשקה נפשי באייס קפה אך נגמרה לי האבקה. איך בכל זאת אפשר להכין אייס קפה מקפה נמס רגיל? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
sir f פורסם 2008 בספטמבר 16 Share פורסם 2008 בספטמבר 16 כן קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
taotao פורסם 2008 בספטמבר 16 Share פורסם 2008 בספטמבר 16 קפה נמס>>קרח כתוש>>חלב...ערבב הכל...ולרוויה... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
asafgolan פורסם 2008 בספטמבר 16 מחבר Share פורסם 2008 בספטמבר 16 כן 5:30 קפה נמס>>קרח כתוש>>חלב...ערבב הכל...ולרוויה... צריך לשים את הכל בבלנדר או שאין צורך? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
shuy פורסם 2008 בספטמבר 16 Share פורסם 2008 בספטמבר 16 רואים שבחיים שלך לא הכנת אייס HOME-MADE...קפה נמס+סוכר+טיפה מים רותחים, מערבבים את הכל ע"מ שאבקת הקפה והסוכר ימסו ורק אז הוסף את הקרח הכתוש והחלב. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
sir f פורסם 2008 בספטמבר 16 Share פורסם 2008 בספטמבר 16 5:30יש לי הרגשה שאני יוצא אידיוט כשאני שואל את זה, אבל אני רוצה לדעת.למה את מתכוון ב 5:30? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
shuy פורסם 2008 בספטמבר 16 Share פורסם 2008 בספטמבר 16 אני לא מתכוון לדבר בשמו, אבל לדעתי הוא מתכוון בדיוק לאותו הדבר שאתה התכוונת כשענית לו "כן". קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
asafgolan פורסם 2008 בספטמבר 16 מחבר Share פורסם 2008 בספטמבר 16 תודה רבה!שי, עכשיו כשאתה כותב את זה אני נזכר שתמיד הייתי רואה את אחי מערבב בפראות כוס עם נס וטיפה מים חמים... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
djelectric פורסם 2008 בספטמבר 16 Share פורסם 2008 בספטמבר 16 תודה רבה!שי, עכשיו כשאתה כותב את זה אני נזכר שתמיד הייתי רואה את אחי מערבב בפראות כוס עם נס וטיפה מים חמים...זה כבר למשהו אחר, לקצף ב קפה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
asafgolan פורסם 2008 בספטמבר 16 מחבר Share פורסם 2008 בספטמבר 16 בשביל קצף לא מספיק לערבב את החלב? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
J0n1 פורסם 2008 בספטמבר 16 Share פורסם 2008 בספטמבר 16 כל הקיץ ניסיתי להכין אייסקפה טוב ולא הצלחתי.עוד לא הגעתי למינונים הנכונים קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
shuy פורסם 2008 בספטמבר 16 Share פורסם 2008 בספטמבר 16 זה כבר למשהו אחר, לקצף ב קפהלא, זה בשביל להמיס את הסוכר, הוא לא ימס במים קרים. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
djelectric פורסם 2008 בספטמבר 16 Share פורסם 2008 בספטמבר 16 לא, זה בשביל להמיס את הסוכר, הוא לא ימס במים קרים.בסדר, אבל זה דבר שגם אני עושה, לפעמים...אתה מביא את ה דבר הזה למצב של עיסה ומערבב עד שזה בצבע בהיר... ואז כשאתה מכין את הקפה הוא יותר מוקצף קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
KingYog פורסם 2008 בספטמבר 16 Share פורסם 2008 בספטמבר 16 באמת???ואני חשבתי שכדי להכין אייס קפה, כדאי דבר ראשון להכין את התמיסה שלך (מעט מים רותכים סוכר וקפה נמס) את כל זה לערבב עם מים קרים חלב וקרח..קרח ומים קרים יקשו על הקפה נמס ועל הסוכר להתמוסס ולכן יש להשתמש במעט מים חמים כדי לגרום להתמוססות יעילה ורק אח"כ לערבב את המים הקרים +הקרח + החלב- אחרת אתה תערבב עד מחר כדי שיצא טעם אחיד. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
SMAZ פורסם 2008 בספטמבר 16 Share פורסם 2008 בספטמבר 16 אני לא מתכוון לדבר בשמו, אבל לדעתי הוא מתכוון בדיוק לאותו הדבר שאתה התכוונת כשענית לו "כן". WOW הכנתי את זה אם חלב על הבוקר יצא ענק אבל בטח אם חלב רגיל יצא גרוע יותר טוב אני עכשיו יעשה אם חלב רגיל נראה מה יצא ??? : קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.