עבור לתוכן

איך מכינים אייס קפה ביתי?

Featured Replies

פורסם

חשקה נפשי באייס קפה אך נגמרה לי האבקה. איך בכל זאת אפשר להכין אייס קפה מקפה נמס רגיל?

פורסם

כן

פורסם

קפה נמס>>קרח כתוש>>חלב...ערבב הכל...ולרוויה... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן

5:30

קפה נמס>>קרח כתוש>>חלב...ערבב הכל...ולרוויה... :xyxthumbs:

צריך לשים את הכל בבלנדר או שאין צורך?

פורסם

רואים שבחיים שלך לא הכנת אייס HOME-MADE...

קפה נמס+סוכר+טיפה מים רותחים, מערבבים את הכל ע"מ שאבקת הקפה והסוכר ימסו ורק אז הוסף את הקרח הכתוש והחלב.

פורסם

5:30

יש לי הרגשה שאני יוצא אידיוט כשאני שואל את זה, אבל אני רוצה לדעת.

למה את מתכוון ב 5:30?

פורסם

אני לא מתכוון לדבר בשמו, אבל לדעתי הוא מתכוון בדיוק לאותו הדבר שאתה התכוונת כשענית לו "כן".

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

שי, עכשיו כשאתה כותב את זה אני נזכר שתמיד הייתי רואה את אחי מערבב בפראות כוס עם נס וטיפה מים חמים...

פורסם

תודה רבה!

שי, עכשיו כשאתה כותב את זה אני נזכר שתמיד הייתי רואה את אחי מערבב בפראות כוס עם נס וטיפה מים חמים...

זה כבר למשהו אחר, לקצף ב קפה

פורסם
  • מחבר

בשביל קצף לא מספיק לערבב את החלב?

פורסם

כל הקיץ ניסיתי להכין אייסקפה טוב ולא הצלחתי.

עוד לא הגעתי למינונים הנכונים

פורסם

זה כבר למשהו אחר, לקצף ב קפה

לא, זה בשביל להמיס את הסוכר, הוא לא ימס במים קרים.

פורסם

לא, זה בשביל להמיס את הסוכר, הוא לא ימס במים קרים.

בסדר, אבל זה דבר שגם אני עושה, לפעמים...

אתה מביא את ה דבר הזה למצב של עיסה ומערבב עד שזה בצבע בהיר... ואז כשאתה מכין את הקפה הוא יותר מוקצף

פורסם

באמת???

ואני חשבתי שכדי להכין אייס קפה, כדאי דבר ראשון להכין את התמיסה שלך (מעט מים רותכים סוכר וקפה נמס) את כל זה לערבב עם מים קרים חלב וקרח..

קרח ומים קרים יקשו על הקפה נמס ועל הסוכר להתמוסס ולכן יש להשתמש במעט מים חמים כדי לגרום להתמוססות יעילה ורק אח"כ לערבב את המים הקרים +הקרח + החלב- אחרת אתה תערבב עד מחר כדי שיצא טעם אחיד.

פורסם

אני לא מתכוון לדבר בשמו, אבל לדעתי הוא מתכוון בדיוק לאותו הדבר שאתה התכוונת כשענית לו "כן".

WOW הכנתי את זה אם חלב על הבוקר יצא ענק :yelclap::xyxthumbs:

אבל בטח אם חלב רגיל יצא גרוע יותר טוב אני עכשיו יעשה אם חלב רגיל נראה מה יצא ??? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים