פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים חשקה נפשי באייס קפה אך נגמרה לי האבקה. איך בכל זאת אפשר להכין אייס קפה מקפה נמס רגיל?
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר כן 5:30 קפה נמס>>קרח כתוש>>חלב...ערבב הכל...ולרוויה... צריך לשים את הכל בבלנדר או שאין צורך?
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים רואים שבחיים שלך לא הכנת אייס HOME-MADE...קפה נמס+סוכר+טיפה מים רותחים, מערבבים את הכל ע"מ שאבקת הקפה והסוכר ימסו ורק אז הוסף את הקרח הכתוש והחלב.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים 5:30יש לי הרגשה שאני יוצא אידיוט כשאני שואל את זה, אבל אני רוצה לדעת.למה את מתכוון ב 5:30?
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אני לא מתכוון לדבר בשמו, אבל לדעתי הוא מתכוון בדיוק לאותו הדבר שאתה התכוונת כשענית לו "כן".
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר תודה רבה!שי, עכשיו כשאתה כותב את זה אני נזכר שתמיד הייתי רואה את אחי מערבב בפראות כוס עם נס וטיפה מים חמים...
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים תודה רבה!שי, עכשיו כשאתה כותב את זה אני נזכר שתמיד הייתי רואה את אחי מערבב בפראות כוס עם נס וטיפה מים חמים...זה כבר למשהו אחר, לקצף ב קפה
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים כל הקיץ ניסיתי להכין אייסקפה טוב ולא הצלחתי.עוד לא הגעתי למינונים הנכונים
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים זה כבר למשהו אחר, לקצף ב קפהלא, זה בשביל להמיס את הסוכר, הוא לא ימס במים קרים.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים לא, זה בשביל להמיס את הסוכר, הוא לא ימס במים קרים.בסדר, אבל זה דבר שגם אני עושה, לפעמים...אתה מביא את ה דבר הזה למצב של עיסה ומערבב עד שזה בצבע בהיר... ואז כשאתה מכין את הקפה הוא יותר מוקצף
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים באמת???ואני חשבתי שכדי להכין אייס קפה, כדאי דבר ראשון להכין את התמיסה שלך (מעט מים רותכים סוכר וקפה נמס) את כל זה לערבב עם מים קרים חלב וקרח..קרח ומים קרים יקשו על הקפה נמס ועל הסוכר להתמוסס ולכן יש להשתמש במעט מים חמים כדי לגרום להתמוססות יעילה ורק אח"כ לערבב את המים הקרים +הקרח + החלב- אחרת אתה תערבב עד מחר כדי שיצא טעם אחיד.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אני לא מתכוון לדבר בשמו, אבל לדעתי הוא מתכוון בדיוק לאותו הדבר שאתה התכוונת כשענית לו "כן". WOW הכנתי את זה אם חלב על הבוקר יצא ענק אבל בטח אם חלב רגיל יצא גרוע יותר טוב אני עכשיו יעשה אם חלב רגיל נראה מה יצא ??? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.