פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מערכת הפעלה xp home edition המחשב פשוט איטי להחריד... כל פעולה לוקחת 5 דקות למרות שיש אינטרנט כניסה לדף הבית לוקחת 5 דקות. cpu usage ב task manager נמצא כל הזמן על 100% נעשתה בדיקה של avira ,super antispyware, cccleaner כולם הראו תוצאות נקיות גם ב-safe mode מה יכולה להיות הבעיה??? הצילו האישה תחנוק אותי.... דרך אגב אני כותב מהמחשב שלי, משלה זה היה לוקח יומיים.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים תתקין את הווינדוס מחדש, רצוי מאוד.במידה ואתה רוצה פתרון אחר, תסתכל ב TASK MANAGER איפה שמראים כל קובץ TAB באמצע שם ברשימה ותראה איזה קובץ אוכל את המעבד. ותנסה לבטל אותו, במידה ותצליח מבלי שהוא יעלה עוד פעם, תצטרך גם לנקות ידני מהREGISTRY את כל ה ENTRIES שלו.יש וירוסים מסובכים יותר שלא ייתנו לך בקלות כזאת. תוכל גם להריץ AD-AWARE של LAVASOFT זה מנקה וירוסים מסויימים וגם SPYBOT.בכל מקרה רצוי להתקין מחדש.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר אני באמת אנסה את מה שהמלצת ...ad aware כבר התחלתי להריץ בדיקה אבל ניראה לי שזה יקח שעות..... אני אחזור עם תוצאות..... בינתיים תודה
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר בדקתי ב-adaware ו spyboot הוא מצא 3-4 מזיקים ניקה והבעיה עדיין קיימת. פשוט מטריף אותי אפילו לעשות printscreen לוקח שעה.....
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים בדקתי ב-adaware ו spyboot הוא מצא 3-4 מזיקים ניקה והבעיה עדיין קיימת. פשוט מטריף אותי אפילו לעשות printscreen לוקח שעה..... תנסה להכנס ל TASK MANAGER PROCESSES ותלחץ על CPU תראה מה טוחן את המחשב תלחץ END PROCESS תראה מה יקרה ודבר שני כנס לSTART => RUN רשום msconfig שם עבור לstartup ותעשה DISABLE ALL OK וRESTART במידה וזה לא יעזור וניסיתה כבר תוכנות תחסוך לעצמך סיבוכים ותפרמט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.