פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר המחשב שלי די ישן הוא פנטיום 3 מהירות 600 אין לי מושג איזה לוח אבל אני יודע שהזכרון הוא כפול ויש לי שלושה סלוטים על הלוח מקווה שזה אומר משהו ומספק?
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים זה זיכרון SDRAM 133/100 Mhzאפשר למצוא את הזכרון הזה בכול חנות, סטיק של 256MB עולה בסביבות 250 שקל.
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים לפי הגיל של הלוח הוא לא יעבוד עם 256MB שקונים היום, הוא כנראה יזהה רק 128MB מתוכם.למרות שבלי לדעת בוודאות איזה לוח זה אי אפשר לדעת.עדיף שתקח את המחשב לחנות ושיתקינו על המקום את הזיכרון כדי שתראה אם הוא עובד.
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים אין שום סיבה שלא יעבוד לו הלוחות של פנטיום שלוש פרט לאלה שעובדים עם RDRAM לא צריכים זיכרון שיותקן בזוגות וכן גם זיכרון חדש של SDRAM 256MB 133MHz יעבוד לו בלי שום בעיות כל עוד הוא לא עובר את מקסימום הזיכרון שהלוח תומך בו מה שלדעתי הוא לא יעבור. ידידי גש לחנות המחשבים הקרובה לביתך או המועדפת עליך ורכוש לעצמך סטיק אחד או שניים כעוות נפשך וכספך ושדרג עוד היום מחשבך
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים זה לא עד כדי כך פשוט, יש מגבלה לא רק על הגודל של הסטיק אלא על הצפיפות שלו.אפשר ליצור סטיק של 256MB ע"י 4 צ'יפים של 64 מגה, 8 של 32 או 16 של 16.לוחות ישנים מתקופת ה PIII המוקדמות בד"כ לא מכירים מעבד ל 16 מגה אז סטיק צפוף יותר לא יופעל במלואו.
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר תודה לכל המסייעיםמצטער על הנידנוד אבל הורדתי את סנדרה עליה שמעתי בפורום הזה ופרטי הבואד שלי הםvia vt82c693 apollo pro plusmemory: dimm edram 128 mbהאם אינפורמציה זאת מקדמת אותי? שוב תודה ענקית
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים וגבל לצ'יפים של 16 מגה.פשוט תחלק את הנפח של הסטיק במספר הצ'יפים עליו. הבעיה היא שצריך לראות את הסטיק בעיניים ורוב אתרי האינטרנט לא מספרים לך מה הם שולחים. הסיכויי הכי טוב זה בחנות שכונתית שיש לה כאלו אפילו משומשים משידרוגים, רק תברר את המחיר לחדש כדי שלא יספרו לך סיפורים.
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר AMIRAM שוב תודה- עוד שאלה קצת שטוחה לצערי - האם יש טעם לשדרג את העגלה שלי ? או שלנוכח ירידת מחירי החומרה לקפוץ לעגלה חדשה. בברכה אריאל
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים זה תלויי מה אתה עושה עם המחשב והאם הוא מספק אותך.יכול להיות גם שאתה נמנע מלעשות איתו דברים שאתה רוצה לעשות בגלל שהוא לא סוחב.בעיקרון אתה יכול לשדרג את הרכיבים הבסיסיים די בזול ולקבל תוספת ביצועים יפה,השאלה היא מה אתה צריך וכמה אתה מחפש להשקיע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.