עבור לתוכן

עזרה|אני רוצה לעשות OC ואני לא מבין כלום בזה

Featured Replies

פורסם

זה המחשב שלי:

C2D E6300 1.86Ghz,2MB Cache s775 1066Mhz

Asus P5B

DDR-2 667 512MB X 2 (כלומר 1G)

GEforce 7600GT 256mb

PSU 500W לא זוכר חברה

אם צריך עוד מידע תגידו לי

אההה ואמור להגיד לי ARCTIC COOLING FREEZER PRO 7 עוד כמה ימים ואני אשים אותו על המעבד (כרגע המחשב לא עובד)

יש לי כמה שאלות:

אני יכול עם מפרט כזה לבצע OC?

אם לא מה מגביל אותי?

כמה רחוק אני אוכל להגיע עם OC ובכמה זה יעזור לי ?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

קודם כל סליחה על הבוטות, זה לא משהו אישי.

אנחנו כאן בשביל לעזור לבצע אוברקלוק אם קראת ולא הבנת אפשר להבין.. אנחנו כאן ונעזור לך בכל מה שתרצה. אבל אתה בא לכאן כשאתה לא מבין בזה כלום, מה אתה מצפה בידיוק? שנוביל אותך שלב שלב? אין בעיה עם זה, בתנאי שיש לך מושג מה אתה עושה ובמה מדובר. יש מדריך באתר במדור המדריכים.. אז תקרא וגם תלמד את הביוס שלך -מה כל אופציה וערך אומרים... ורק אז תתחיל לעשות אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

אל תחשוב שאני בור בכל מה שנוגע למחשב יש לי קליטה מאוד מאוד מהירה ואני מכיר את הביוס טוב+ אני גם מבין מה זה OC ובערך איך עושים אותו אבל הבעיה שלי מתחילה באיך בודקים אם הוא באמת עבד ואיך לעשות את זה צעד צעד כדי שהכל ילך כמו שצריך ואני לא אדלג על דברים חשובים

אני לא רוצה ללכת לפי הידע שלי בזה כי יכול ליהיות שהוא מוטעה אז אני רוצה ללכת על מקור ראשון

ונראה לי שהגזמתי קצת עם הכותרת שלי

ומה אתה אומר על המפרט שלי?

פורסם

קראת את המדריך?

פורסם

קודם כל המעבד שלך יכול להיות אוברקלוקר מצוין כפי שאתה יכול לראות כאן וניתן למצוא אותו גם נותן אוברקלוקים קצת פחות טובים פה ופה... גם הלוח שלך לא רע בכלל בלשון המעטה. וזהו, אני חושב שיש לך פוטנציאל לא רע בכלל.

אבל בעניין של האינפורמציה שאתה רוצה לקלוט ולהבין, כפי שאמרתי יש מדריך באתר לגבי כל תחום האוברקלוקינג. ואתה יכול לחפש בקלות בגוגל מדריך אוברקלוק ולמצוא עוד מדריכים בעברית. לאחר שתקרא קצת ותקבל את אינפורמציית הבסיס, תוכל להתחיל לעשות- וכשיהיו לך שאלות ספציפיות או כלליות שלא נענו במדריכים או שלא הבנת, אז תפנה אלינו ובכיף נעזור לך.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי את המדריך שדיברת עליו של איך לעשות אובר קלוק

אם תוכל לכוון אותי אליו אני אודה לך מאוד

ונראה לי שאני אקרא מדריכים ואכין לעצמי רשימה מה צריך לעשות צעד אחרי צעד אפרסם אותה פה ואתם תתקנו לי לפי מה שנראה לכם

פורסם
  • מחבר

http://hwzone.co.il/articles/oc_intro/

http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/

כנס לכתבות>מדריכים, שם נמצא הכל.

אני בדרך כלל מבין דברים טוב מאוד וקולט אותם מהר אבל המדריך שהבאת היה מאוד מאוד מאוד לא מובן יש בו הרבה קטעים שהוא כותב לעשות פעולה מסויימת אבל לא כותב איך ואיפה לעשות את זה וכל הקטע הזה שזה על AMD גם בלבל אותי קצת

אני אנסה לקרוא פה עוד בפורום עד שאני אגיע לרמה מינימאלית של ידע מנושאים שאתם מדברים ואז אני אתחיל בשאלות שלי

פורסם

טוב, אני לא יכול לעזור לך בזה :nixweiss:. אני הסדתרתי איתו מצויין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים