עבור לתוכן

בעיה| מחשב חדש !

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב והיום הוא הגיע קניתי אותו בלי הארד דיסק בגלל שיש לי אחד מהמחשב הקודם עם כל התוכנות והמשחקים שלי

חיברתי אותו למחשב הפעלתי המחשב מזהה אותו הכל טוב אבל הוא מגיע למסך שחור עם האפשרויות

safe mode

=

==

=

=

=

start windows normally

או שבמקרים אחרים הוא מגיע למסך מלא מספרים ולמטה כתוב

boot from cdrom

disk boot fail please insert system disk [משהו כזה]

שכולכם בטוח מכירים אני לוחץ אנטר והוא מפעיל מחדש

עכשיו התקשרתי לסקיי ואמרו לי שזה בגלל שהלוח אם חדש ואם אני רוצה שהם יסדרו את זה אני צריך לקחת את המחשב למעבדה

עכשיו אני גר בצפון ואין לי אפשרות לקחת אותו אליהם

רציתי שמשהו מפה יעזור מה לעשות ואיך אם יש בכלל

זה ממש ממש ממש ממש ממש דחוף !

תודה רבה !!

פורסם

לא ממש הבנתי אותך.

התקנת את מע' ההפעלה מחדש?

אי אפשר ( אפשר, אבל זה מאוחר מדי עכשיו) להחליף חומרה בלי להתקין מחדש ( שמדובר על מעבד/לוח אם וכו' שלא מאותו סוג )

פורסם
  • מחבר

לא לא התקנתי רק חיברתי והפעלתי ..

אמרו לי גם שאם אני מוסיף עוד הארד דיסק ומתקין עליו את הווינדוס ואחרי שסיימתי מחבר גם את ההארד דיסק שלי זה יעבוד אבל נכון לעכשיו אין לי עוד הארד דיסק ..

פורסם

זה לא קשור, אתה יכול גם להתקין מחדש על המע' הפעלה הנוכחית, רק תצטרך להתקין אחר כך הכל מחדש (תוכנות, דרייבים וכו').

מומלץ לבצע פרמוט למחיצה של המע' ותהקין מחדש נקי, בעיקר בשינוי רציני של חומרה. אבל תעשה מה שאתה יכול

פורסם
  • מחבר

כן ברור זה אני יודע וזה מה שאני מנסה לחסוך .. כי יש לי מלא תוכנות ומשחקים כבדים שלא באלי להוריד מחדש

להתקין למחצה ? מזתומרת ? לעשות ריפייר?

פורסם

אני לא בטוח ש-REPAIR יעבוד...

אני יודע שאם משאירים את ההרדיסק במחשב הישן עושים REPAIR ואחרי ה-RESTART הראשון מעבירים למחשב החדש את ההרדיסק זה אמור לעבוד טוב... (או משהו כזה).

בכל מקרה, אם החלפת את כל המחשב, אני ממליץ בחום על התקנה מחדש נקיה, שמרת את כל ההרדיסק במחיצה אחת? אין לך אופציה לפרמוט המחיצה של הווינדוס?

פורסם

צריך לעשות

1. REPAIR מ CD של חלונות.

2. להתקין דריברים של לוח חדש

3. לעשות WINDOWS UPDATE

פורסם
  • מחבר

צריך לעשות

1. REPAIR מ CD של חלונות.

2. להתקין דריברים של לוח חדש

3. לעשות WINDOWS UPDATE

1. בזה טיפה משהו מוזר לי הגעתי לרפייר הוא כותב לי מה הססמא של המחשב אני כותב הוא אומר שהיא לא נכונה .

בכל מקרה לחצתי אינטר בלי סיסמא והוא כתב לי <C/WINDOWS ככה בדיוק מה אני עושה פה ? fixmbr ?

פורסם

אתה ב REPAIR הלא נכון !

לא לתת R כאן, תמשיך הלאה ותקבל REPAIR אחר שם אתה לתת R .

[attachment deleted by admin]

פורסם

CRYSMAN עדכן את הכותרת של הדיון כדי שתשקף את מהות הבעיה אחרת הדיון ינעל.

פורסם
  • מחבר

CRYSMAN עדכן את הכותרת של הדיון כדי שתשקף את מהות הבעיה אחרת הדיון ינעל.

מצאתי פתרון לבעיה

אפשר לנעול!

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים