עבור לתוכן

בעיה בפירמוט - מבקש עצה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולא מצליח, חיפשתי תשובה במדריכי הפורום אך לצערי לא מצאתי.

הבעיה היא כזו, פירמטתי לא מעט מחשבים בעבר אבל את המחשב הנוכחי שיש לי עדיין לא פירמטתי וזו הפעם הראשונה שרציתי לעשות את זה. שיניתי בBIOS את ההגדרות כך שהמחשב יתחיל את עצמו מהCD-ROM ולא מהדיסק הקשיח, אבל הוא פשוט מסרב לעשות זאת, הוא ממשיך להפעיל את הווינדוס כרגיל (הוא כותב לי Press any key to boot from disc אבל שום מקש לא מגיב).

ניסיתי לאתחל בערת דיסקט וגם אליו הוא לא מתייחס/אומר לי להוציא אותו ורק אז ממשיך את עליית הווינדוס. גם כשהוא מגיע למסך שבו אני יכול לבחור אם לאתחל בתור Safe Mode, שום מקש לא מגיב ואני לא באמת יכול לבחור, הוא פשוט סופר לאחור וממשיך בעליית הווינדוס.

אני די עובד עצות ונגמרו לי הרעיונות, אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש.

פורסם

יש לך מקלדת USB?

לי אישית קרה שמקלדת USB לא הגיבה מתי שהוא מבקש Press any key to boot from disc ושהחלפתי לאחת עם חיבור PS2 זה עבד.

כנראה יש איזושהיא דרך לאפשר בביוס שגם הUSB תגיב אבל לזה עוד לא הגעתי :P

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

צודק! זה עבד :)

מי שזה מעניין אותו, הבעיה הייתה עם זה שיש לי מקלדת USB וצריך להגדיר שתפעל גם בBIOS.

לשם כך נכנסים להגדרות הBIOS (בדר"כ ללחוץ Del כשהמחשב עולה), שם נכנסים ל Integrated Peripherals ואז ל onClip PCI Device ואז ל USB Keyboard Support Via ומשנים ל BIOS.

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים