פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים הדרישות שלי זה שהוא יוכל לתת לי רזולוציה של 1600x1050 על מסך אחד ו1280x1024 על השני, שאני אוכל לחבר עכבר USB ומקלדת USB, ושזה לא יפריע לי בכל הנוגע לגיימינג. בזאפ יש יותר מדי קריטריונים ואני לא מבין כלום. תקציב, כמה שפחות, כל עוד המוצר טוב אהה, וגם סאונד יהיה נחמד.
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3980http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=CS1734A&affiliate=zaphttp://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=21693תבדוק טוב שזה בדיוק מה שאתה צריך.
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים אני גם מחפש דבר כזה חוץ מהקטע של היו אס בי והרמקולים ומצאתי את הלינק הזהhttp://ultrapro.co.il/products/105206זה נראה כמו מה שנתת בלינק השלישי (חוץ מהיו אס בי והרמקולים) ... זה הסיבה להפרש במחיר?
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר אתה מתכוון חוץ מהDVI, USB והרמקולים? שזה כל מה שאני צריך? אין משהו יותר זול שיתאים לי? כי עושה רושם שעדיף לי להשאיר את המחשב הישן כבוי איך שזה נראה..
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים REMOTE DESKTOP PROTOCOL. הוא מתכוון שתתקין את המחשב הזני, ואחרי זה תנתק אותו ושיהיה מחובר רק לחשמלך ולכבל רשת, ומתי שתרצה פשוט תשתלט עליו מרחוק מתוך המחשב שלך. זה פתרון מאוד נוח, אבל דורש קצת משאבים מהמחשב העיקרי שלך.
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים במחשב המארח = My computer ->Properties - > Remote settingsבמחשב המתארח MSTSC משורת הפקודה - כתובת IP של המחשב המארח - תכוון את ההגדרות איך שאתה רוצה ברשת פנימית זה עובד ממש טוביש גם לא מעט תוכנות - VNC למיניהם כל טוב,גבריאל
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים הבטחתי לעדכן.אז הגיע הורכב ... סוכריה במחיר מצויין.שליטה נוחה, DVI לשני המחשבים !אני סוף סוף מחובר דרך DVI למסך, איזה הבדל ...שליטה בסאונד לשני המחשבים.USB - נשלט ע"י 2 מחשבים - גם כפתורי התכנות של לוגיטק עובדים.ממליץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.